BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hej :), Kilka Twoich fotek widziałam w dziale fotografia i tak sobie pomyślałam, że wpadne, bo mi się spodobały ;) Widzę, że psiaki Ci świetnie pozują :) Zdjęcie łabędzia też udane :) Pozdrawiamy Quote
eria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 witamy w uśmiechniętej galerii Bbeta :):):) Quote
eria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 zobaczcie co właśnie wymodziłam - niestety na dogo bym czegos. takiego ani minuty nie miała i by pisało "podpis usuniety,patrz regulamin" :evil_lol: ale przewiduję że niedługo będę mieć stronę internetową moich psiaków i wtedy będzie jak znalazł :loveu: Quote
wiq Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 zaje2bisty banner! szczególnie pomysł na 3 kratkę mi się podoba - to kolorystyczne przejście Quote
WinterGirl Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ależ przystojni :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No i jestem :lol: I chyba już u Was kiedyś byłam ;) Czarnuch piękny :mdleje: Mam trochę słabość do sznaucerów, bo moim pierwszym psem był właśnie sznaucer, co prawda miniaturka, ale sznaucer :loveu: :loveu: I też był czarny :) A Foxi rzeczywiście wiecznie uśmiechnięta :lol: Quote
eria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Witamy!!!!!!! A Foxi czasem potrafi być poważna,choć uśmiechnięta jest piękniejsza:lol: Quote
milena182 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 sliczny banerek:loveu:widzialam stronke kreona na pupilach(napisałam kometa) a foxi nie zalozylas czy jeszcze nie dostala akceptacji? Quote
eria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 milena182 napisał(a):sliczny banerek:loveu:widzialam stronke kreona na pupilach(napisałam kometa) a foxi nie zalozylas czy jeszcze nie dostala akceptacji? jeszcze nie założyłam, dzisiaj lub jutro założę :) Quote
Agushka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dotarłam do Ciebie :) I z miejsca się pozachwycałam foteczkami, zawsze mam u Ciebie rodochę.. i Kreon i drzewka, śliczne :loveu::loveu: Quote
eria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 milena182 napisał(a):sliczny banerek:loveu:widzialam stronke kreona na pupilach(napisałam kometa) a foxi nie zalozylas czy jeszcze nie dostala akceptacji? Milena czemu nie widzę na pupilach Twojego komentarza na stronie Kreona?? :roll: w ogóle dziwna ta strona, zrobiłam dla Foxi ,ale nie wiem w końcu czy będzie czy nie. jakies błędy logowania wyskakują :roll: Quote
BBeta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Bannerek naprawde świetny :loveu: Dobra robota, bravo !! ;) Quote
sota36 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 eria napisał(a):zobaczcie co właśnie wymodziłam - niestety na dogo bym czegos. takiego ani minuty nie miała i by pisało "podpis usuniety,patrz regulamin" :evil_lol: ale przewiduję że niedługo będę mieć stronę internetową moich psiaków i wtedy będzie jak znalazł :loveu: ło Matyldo!! Alefajny!!! eria napisał(a):Milena czemu nie widzę na pupilach Twojego komentarza na stronie Kreona?? :roll: w ogóle dziwna ta strona, zrobiłam dla Foxi ,ale nie wiem w końcu czy będzie czy nie. jakies błędy logowania wyskakują :roll: daj namiary na galerie!!! Ania - nagralam krociutki filmik - Gut zasuwa za pilka - jak go umiescic na serwerze- pomoz!!! Quote
WinterGirl Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 eria banerek pierwsza klasa, gratulujemy zdolności Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
milena182 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 eria napisał(a):Milena czemu nie widzę na pupilach Twojego komentarza na stronie Kreona?? :roll: w ogóle dziwna ta strona, zrobiłam dla Foxi ,ale nie wiem w końcu czy będzie czy nie. jakies błędy logowania wyskakują :roll: bo kometarz musi zstac zaakceptowany.w weekendy czeka sie dluzej,w tygodniu jak napiszesz komus o np:9 to po południu sie pojawi,ze stronkami zawsze jest dluzej.moj powinien sie pojawic jutro albo dzis pod wieczór. nie zalogujesz sie na stronie foxi dopuki strona nie pokaze sie w spisie Quote
eria Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 sota36 napisał(a): daj namiary na galerie!!! Ania - nagralam krociutki filmik - Gut zasuwa za pilka - jak go umiescic na serwerze- pomoz!!! www.kreon.pupile.com a strona na której wrzuca się filmiki to www.wrzuta.pl po lewej stronie strony jest opcja przeglądaj,wybierasz z dysku filmik i zaznaczacz "wrzuć" i czekasz :) milena182 napisał(a):bo kometarz musi zstac zaakceptowany.w weekendy czeka sie dluzej,w tygodniu jak napiszesz komus o np:9 to po południu sie pojawi,ze stronkami zawsze jest dluzej.moj powinien sie pojawic jutro albo dzis pod wieczór. nie zalogujesz sie na stronie foxi dopuki strona nie pokaze sie w spisie ahaaaaaa no zobaczymy kiedy się coś pojawi i da się zalogować... A tak w ogóle to dzień dobry kochani !! zaraz wkleję świeżutkie foteczki!! UWAGA!! Foteczki będą inne niż zwykle!!! :cool3: :cool3: Quote
Rinuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 witamy ;* troszq nas nie bylo a tutaj juz tyle stron do przegladania... widzialam tylko sliczna kartke i bannerek:loveu::loveu::loveu: Ty masz talent:loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witam;) ;) o superrrr czekam na foteczki:multi: ten banerek jest piekny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dzień dobry :) O niespodzianka będzie? To ja czekam niecierpliwie.. Quote
eria Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 fotki z serii "Kreoś,Foxi i przygoda z agility:evil_lol: " Kreoś za przeszkodą Kreoś przed przeszkodą:cool3: i Foxi za przeszkodą:p Foxi nad przeszkodą :evil_lol: Foxi w roli kibica-przeszkadzacza a tu....panowie z haskimi na smyczach,którzy znowu dzisiaj prawie godzinę stali... ciąg dalszy może nastąpi :) wy sobie nie wyobrażacie ile się Kreon napyskował przy tym skakaniu, normalnie jadaczka się nie zamykała, rozbawił się na całego zaczą latać ze smyczą w pysku w kółko , głupawke miał na maxa! Quote
eria Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 no i co -wkleiłam fotki i nikogo nie ma. jeeee usunęli mi podpis!!! ale kilka dni był -to się liczy :multi: :multi: czas zrobić se nowy banerek:loveu: bez animacji:( Quote
Agushka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 mniam foteczka :loveu::loveu: Kreon skacze a Foxi dzioba zadarła i se myśli - phiii, takie skoki? ja to dopiero skaczę! :) Ania, gdzie Twój banerek? Quote
sota36 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pogonic tych z haszczaami! Ae daj im po piwku moze bedzie bardziej efektyeny sapcer! No i dowalili Ci za podpisik, ale BYL!!!! Quote
Carolcia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 witam :p Jak leci????:cool3: A psiuly jak zwykle super :loveu: :loveu: :loveu: Quote
JIM Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Czekam na ciag dalszy fotek :) Jak zwykle jestem zauroczona psiakami.. ahh ta FoXi.. ona jes taka kochana. Quote
Recommended Posts