Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :),
Kilka Twoich fotek widziałam w dziale fotografia i tak sobie pomyślałam, że wpadne, bo mi się spodobały ;) Widzę, że psiaki Ci świetnie pozują :) Zdjęcie łabędzia też udane :) Pozdrawiamy

Posted

zobaczcie co właśnie wymodziłam - niestety na dogo bym czegos. takiego ani minuty nie miała i by pisało "podpis usuniety,patrz regulamin" :evil_lol:
ale przewiduję że niedługo będę mieć stronę internetową moich psiaków i wtedy będzie jak znalazł :loveu:

Posted

No i jestem :lol: I chyba już u Was kiedyś byłam ;)

Czarnuch piękny :mdleje:
Mam trochę słabość do sznaucerów, bo moim pierwszym psem był właśnie sznaucer, co prawda miniaturka, ale sznaucer :loveu: :loveu: I też był czarny :)

A Foxi rzeczywiście wiecznie uśmiechnięta :lol:

Posted

milena182 napisał(a):
sliczny banerek:loveu:widzialam stronke kreona na pupilach(napisałam kometa) a foxi nie zalozylas czy jeszcze nie dostala akceptacji?

jeszcze nie założyłam, dzisiaj lub jutro założę :)

Posted

milena182 napisał(a):
sliczny banerek:loveu:widzialam stronke kreona na pupilach(napisałam kometa) a foxi nie zalozylas czy jeszcze nie dostala akceptacji?

Milena czemu nie widzę na pupilach Twojego komentarza na stronie Kreona?? :roll: w ogóle dziwna ta strona, zrobiłam dla Foxi ,ale nie wiem w końcu czy będzie czy nie. jakies błędy logowania wyskakują :roll:

Posted

eria napisał(a):
zobaczcie co właśnie wymodziłam - niestety na dogo bym czegos. takiego ani minuty nie miała i by pisało "podpis usuniety,patrz regulamin" :evil_lol:
ale przewiduję że niedługo będę mieć stronę internetową moich psiaków i wtedy będzie jak znalazł :loveu:
ło Matyldo!! Alefajny!!!

eria napisał(a):
Milena czemu nie widzę na pupilach Twojego komentarza na stronie Kreona?? :roll: w ogóle dziwna ta strona, zrobiłam dla Foxi ,ale nie wiem w końcu czy będzie czy nie. jakies błędy logowania wyskakują :roll:
daj namiary na galerie!!!
Ania - nagralam krociutki filmik - Gut zasuwa za pilka - jak go umiescic na serwerze- pomoz!!!

Posted

eria napisał(a):

bo kometarz musi zstac zaakceptowany.w weekendy czeka sie dluzej,w tygodniu jak napiszesz komus o np:9 to po południu sie pojawi,ze stronkami zawsze jest dluzej.moj powinien sie pojawic jutro albo dzis pod wieczór. nie zalogujesz sie na stronie foxi dopuki strona nie pokaze sie w spisie

Posted

sota36 napisał(a):

daj namiary na galerie!!!
Ania - nagralam krociutki filmik - Gut zasuwa za pilka - jak go umiescic na serwerze- pomoz!!!

www.kreon.pupile.com
a strona na której wrzuca się filmiki to www.wrzuta.pl po lewej stronie strony jest opcja przeglądaj,wybierasz z dysku filmik i zaznaczacz "wrzuć" i czekasz :)
milena182 napisał(a):
bo kometarz musi zstac zaakceptowany.w weekendy czeka sie dluzej,w tygodniu jak napiszesz komus o np:9 to po południu sie pojawi,ze stronkami zawsze jest dluzej.moj powinien sie pojawic jutro albo dzis pod wieczór. nie zalogujesz sie na stronie foxi dopuki strona nie pokaze sie w spisie

ahaaaaaa no zobaczymy kiedy się coś pojawi i da się zalogować...

A tak w ogóle to dzień dobry kochani !! zaraz wkleję świeżutkie foteczki!! UWAGA!! Foteczki będą inne niż zwykle!!! :cool3: :cool3:

Posted

witamy ;*
troszq nas nie bylo a tutaj juz tyle stron do przegladania...
widzialam tylko sliczna kartke i bannerek:loveu::loveu::loveu:
Ty masz talent:loveu::loveu:

Posted

fotki z serii "Kreoś,Foxi i przygoda z agility:evil_lol: "
Kreoś za przeszkodą

Kreoś przed przeszkodą:cool3: i Foxi za przeszkodą:p

Foxi nad przeszkodą :evil_lol:

Foxi w roli kibica-przeszkadzacza

a tu....panowie z haskimi na smyczach,którzy znowu dzisiaj prawie godzinę stali...

ciąg dalszy może nastąpi :)

wy sobie nie wyobrażacie ile się Kreon napyskował przy tym skakaniu, normalnie jadaczka się nie zamykała, rozbawił się na całego zaczą latać ze smyczą w pysku w kółko , głupawke miał na maxa!

Posted

no i co -wkleiłam fotki i nikogo nie ma.
jeeee usunęli mi podpis!!! ale kilka dni był -to się liczy :multi: :multi: czas zrobić se nowy banerek:loveu: bez animacji:(