milena182 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 bylo by upiorniejsze gdyby nie ta dziewczyna po prawej ale i tak realistyczne:scared: Quote
Agushka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Cześć Ania :) nie wierzę, jeszcze nie ma fotek??:evil_lol: Quote
eria Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Aguś ty moja kochana - mam piękne fotki ze spaceru. Rano poszliśmy nad staw robić zdjęcia łabądkom itp.Chodziliśmy ponad godzinę.A teraz urządziłam sobie w domu iwelkie sprzątanie ;) a fotki zmniejszę i wkleję jak skończę :)umyłam już okna, teraz kurze ścieram i podłogę i koniec Quote
Agushka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Oj kurczę zawstydziłas mnie Ania :oops::oops: ja jeszcze paraduję w koszuli nocnej a Ty odwaliłas taki kawał roboty... Quote
eria Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 no i dzisiejsze foteczki :lol: weszliśmy na bunkier i oczywiście pańcia robiła nam zdjęcia-że niby szczekać znowu nie można:cool1: no więc jak szczekać nie można to się rozglądaliśmy potem pańcia kazała łazić po drzewach,ale tylko mnie, Kreonowi zaś się udało bo szczekał:cool1: tam idzie piesek a ty mi na drzewie stać każesz spotykaliśmy rozmaite stworzonka-między innymi tego gościa (zjeść się go nie dało bo skorupiasty taki) potem były kurki wodne-kurka chciałam pogonić ale na smycz zapięli,że niby zdjeć nie może robić :cool1: patrzcie jakie zamieszanie ta jedna robi a ja nie mogłam pogonić a potem spotkaliśmy dwa wielkie białe ptaszyska-ładne były,trzeba przyznać,ciekawe czy smaczne a tu taki smutny krajobraz....drogę budują...zalewiska zasypią....:-( ale były też wesołe widoki - WIOSNA!! i po trawie deptać nie pozwolili bo zdjęcia:evil_lol: Quote
leemonca Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='eria']no i dzisiejsze foteczki :lol: śliczne zdjęcia a kropelka prześliczna, bardzo lubię macra :multi: Quote
eria Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 leemonca-możesz usunąć większość tych zdjeć co zacytowałaś?? po co zaśmiecać :oops: :oops: pliis Quote
Agushka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Najpierw sobie pomyślałam - na śląsku jesień.. a potem mi się zrobiło lepiej a tutaj Foxi wygląda, jakby tych łabądków i kurek wypatrywała :) Ania nie krzycz, że aż trzy cytuję, po prostu musiałam :oops: Quote
Rinuś Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aniu sliczne fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: a te labedzie to juz wogole:loveu::loveu: Quote
sota36 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='eria']nie zaś, bo już kilka dni miałam ten sam!! ale zauważ jaki ma napis:loveu: jestem dumna z siebie:loveu: a wisielec - świetny pomysł!! tylko skąd znaleźć zdjęcie wisielca...zrobiłoby się ciekawą przeróbkę :D a juz cchialam jakiegos ucznia Ci podrzucic, zeby bylo realniej! [quote name='eria'] dobrej nocki, zmykam spać ;) a tu nic z tego :( Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 .........romantiszzzzzzzzz ;-) ..........kropelkowy romantiszzzzzzzzzzzzzzz ;-) Dziendoberek kochaniutka;-) .....ales sie napracowała eheh jak juz w takim ferworze porzadków jestes to podjedz do mnie heeh;-) ....duzo do sprzatania ni ma ..........;-) Quote
leemonca Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='eria']leemonca-możesz usunąć większość tych zdjeć co zacytowałaś?? po co zaśmiecać :oops: :oops: pliis już poprawiłam :oops:, więcej nie będę :evil_lol: scrapek gotowy :razz: i duży trochę mi nie pasuje ta ławka obdarta za Foxi, ale zauważyłam ją jak już skończyłam i zapisałam jpg:cool1: Quote
eria Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='leemonca']już poprawiłam :oops:, więcej nie będę :evil_lol: scrapek gotowy :razz: i duży trochę mi nie pasuje ta ławka obdarta za Foxi, ale zauważyłam ją jak już skończyłam i zapisałam jpg:cool1: ale cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko wybrałas nieładne zdjecie Kreosia :evil_lol: ale nie proszę o poprawkę bo poradzę sobie sama-rameczka jest równa więc powinno dać się nakleić inne zdjecie :loveu: JESTEŚ KOCHANA ! DZIĘKUJĘ!:loveu: edit:już zmieniłam zdjęcia na nowsze i lepsze :) Quote
leemonca Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 eria napisał(a):ale cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko wybrałas nieładne zdjecie Kreosia :evil_lol: ale nie proszę o poprawkę bo poradzę sobie sama-rameczka jest równa więc powinno dać się nakleić inne zdjecie :loveu: JESTEŚ KOCHANA ! DZIĘKUJĘ!:loveu: edit:już zmieniłam zdjęcia na nowsze i lepsze :) aha..., zdecydowanie lepiej :multi: Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ale fajne:loveu: http://img65.imageshack.us/img65/1055/foxikreonmyg0.jpg Quote
wiq Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 znowu mam pisać, że fajne fotki?!:cool1: (a tak serio - sa coraz lepsze! : ) ) Lekcja poglądowa pt: 'Jak bardzo psy muszą cierpieć przez artystyczne zapędy swych właścicieli..':lol: Quote
eria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 eh wróciłam ze spaceru i się załamałam ludzką głupotą... Przyszłam na pola, psiaki radośnie latały za piłeczką około 40 minut...a nieopodal stali dwaj panowie z haskimi na smyczach i se rozmawiali...I stali tak całe te 40 minut a jak poszłam to...dalej stali...A psy tęsknym wzrokiem patrzyły jak moje się bawią:-( I takie spacery mają u nas haskie.... dzisiejszych fotek nie mam,ale coś jeszcze zostało w zapasie ;) Quote
wiq Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 to się husky wybiegały do upadłego.. całe szczęście u nas często widuję biegających z nimi właścicieli:p Quote
eria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 takie resztówki wyje do ...księżyca? przeróbka Quote
milena182 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 leemonca napisał(a): skad wzielas te spodenki?moze jest jakas strona z takimi rameczkami? Quote
eria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Milena - ten scrapek robiła Leemonca i tylko ona wie skąd te cuda wzięła:p Quote
milena182 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 eria napisał(a):Milena - ten scrapek robiła Leemonca i tylko ona wie skąd te cuda wzięła:p Wiem i te pytanie kieruje do niej Quote
Recommended Posts