Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aguś ty moja kochana - mam piękne fotki ze spaceru. Rano poszliśmy nad staw robić zdjęcia łabądkom itp.Chodziliśmy ponad godzinę.A teraz urządziłam sobie w domu iwelkie sprzątanie ;) a fotki zmniejszę i wkleję jak skończę :)umyłam już okna, teraz kurze ścieram i podłogę i koniec

Posted

no i dzisiejsze foteczki :lol:

weszliśmy na bunkier i oczywiście pańcia robiła nam zdjęcia-że niby szczekać znowu nie można:cool1:

no więc jak szczekać nie można to się rozglądaliśmy

potem pańcia kazała łazić po drzewach,ale tylko mnie, Kreonowi zaś się udało bo szczekał:cool1:

tam idzie piesek a ty mi na drzewie stać każesz

spotykaliśmy rozmaite stworzonka-między innymi tego gościa
(zjeść się go nie dało bo skorupiasty taki)

potem były kurki wodne-kurka chciałam pogonić ale na smycz zapięli,że niby zdjeć nie może robić :cool1:
patrzcie jakie zamieszanie ta jedna robi a ja nie mogłam pogonić

a potem spotkaliśmy dwa wielkie białe ptaszyska-ładne były,trzeba przyznać,ciekawe czy smaczne

a tu taki smutny krajobraz....drogę budują...zalewiska zasypią....:-(

ale były też wesołe widoki - WIOSNA!!

i po trawie deptać nie pozwolili bo zdjęcia:evil_lol:

Posted

Najpierw sobie pomyślałam - na śląsku jesień..

a potem mi się zrobiło lepiej

a tutaj Foxi wygląda, jakby tych łabądków i kurek wypatrywała :)

Ania nie krzycz, że aż trzy cytuję, po prostu musiałam :oops:

Posted

[quote name='eria']nie zaś, bo już kilka dni miałam ten sam!! ale zauważ jaki ma napis:loveu: jestem dumna z siebie:loveu:
a wisielec - świetny pomysł!! tylko skąd znaleźć zdjęcie wisielca...zrobiłoby się ciekawą przeróbkę :D a juz cchialam jakiegos ucznia Ci podrzucic, zeby bylo realniej!

[quote name='eria']
dobrej nocki, zmykam spać ;) a tu nic z tego :(

Posted

.........romantiszzzzzzzzz ;-)

..........kropelkowy romantiszzzzzzzzzzzzzzz ;-)
Dziendoberek kochaniutka;-) .....ales sie napracowała eheh jak juz w takim ferworze porzadków jestes to podjedz do mnie heeh;-) ....duzo do sprzatania ni ma ..........;-)

Posted

[quote name='eria']leemonca-możesz usunąć większość tych zdjeć co zacytowałaś?? po co zaśmiecać :oops: :oops: pliis

już poprawiłam :oops:, więcej nie będę :evil_lol:
scrapek gotowy :razz:

i duży

trochę mi nie pasuje ta ławka obdarta za Foxi, ale zauważyłam ją jak już skończyłam i zapisałam jpg:cool1:

Posted

[quote name='leemonca']już poprawiłam :oops:, więcej nie będę :evil_lol:
scrapek gotowy :razz:
i duży

trochę mi nie pasuje ta ławka obdarta za Foxi, ale zauważyłam ją jak już skończyłam i zapisałam jpg:cool1:
ale cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko wybrałas nieładne zdjecie Kreosia :evil_lol: ale nie proszę o poprawkę bo poradzę sobie sama-rameczka jest równa więc powinno dać się nakleić inne zdjecie :loveu:
JESTEŚ KOCHANA ! DZIĘKUJĘ!:loveu:
edit:już zmieniłam zdjęcia na nowsze i lepsze :)

Posted

eria napisał(a):
ale cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko wybrałas nieładne zdjecie Kreosia :evil_lol: ale nie proszę o poprawkę bo poradzę sobie sama-rameczka jest równa więc powinno dać się nakleić inne zdjecie :loveu:
JESTEŚ KOCHANA ! DZIĘKUJĘ!:loveu:
edit:już zmieniłam zdjęcia na nowsze i lepsze :)

aha..., zdecydowanie lepiej :multi:

Posted

znowu mam pisać, że fajne fotki?!:cool1: (a tak serio - sa coraz lepsze! : ) )
Lekcja poglądowa pt: 'Jak bardzo psy muszą cierpieć przez artystyczne zapędy swych właścicieli..':lol:

Posted

eh wróciłam ze spaceru i się załamałam ludzką głupotą... Przyszłam na pola, psiaki radośnie latały za piłeczką około 40 minut...a nieopodal stali dwaj panowie z haskimi na smyczach i se rozmawiali...I stali tak całe te 40 minut a jak poszłam to...dalej stali...A psy tęsknym wzrokiem patrzyły jak moje się bawią:-( I takie spacery mają u nas haskie....
dzisiejszych fotek nie mam,ale coś jeszcze zostało w zapasie ;)