Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 eria napisał(a):ja nigdy Figi nie powalałam :evil_lol: . Figi nie...ale moze kogod innego :evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Agushka'] Foxiii daj mi na troszkę piłeczkę co? Pańciaaaaa a ona mi nie chce dać piłkiii!!!! dobre dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tez takie mam :cool3: Eria przyznaj sie z kim sie tak bawiłaś ze Foxi to tak podchwyciła ?? Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Usia , Rinuś - ZBOCZEŃCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Eria no przestan ... to tylko kisiel truskawkowy a tak na serio to co ty miałas na mysli ?? bo ja napewno nic zboczonego :evil_lol: :eviltong: Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, samych radosnych dni i mniej zbereznych mysli ;) Quote
Marta_Ares Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wita Eria przyszlam powiedziec ze masz liczny nowy baner, foteczki pozniej poogladam bo teraz siostra chce kompa:angryy: Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Chyba sobie zacznę gdzieś zbierać takie zdjęcia Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 cześć Marta! Aga -ja wczoraj se utworzyłam folderek na takie różne krajobraziki :p Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja mam na kwiatuszki a reszta datami ale chyba zrobię porządek :) Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ja od kilku dni porządkuję moje kilkutysięczne zbiory zdjęć psów wieeeeelu ras (ściągniętych z neta). Stwierdziłam że wśród nich jest mnóstwo takich byle jakich,złej jakości i je właśnie usuwam, pewnie komp zacznie szybciej chodzić :evil_lol: Quote
nathaniel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='eria']Aguś to dla Ciebie jeszcze Eria super :) To miejsce (pierwsze zdjecie)najbiera zupełnie innego znaczenia/klikmatu, gdy pokazujesz je w b&w. :oops: Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 to drzewo które zacytowałaś też mam w b&w i jest zupełnie inne ale trudno mi powiedzieć czy lepsze , zaraz wkleję :) Quote
nathaniel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Aż za pesymistyczne, wersja kolor mi się bardziej podoba ;) , może dlatego, że trudno mi się oprzeć widokowi błękitnego nieba? Quote
Korenia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='eria'] Niczym Blair witch project ;) Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 a teraz taka próbka - zdjęcie obrobione 10 razy w programie graficznym. Nie da rady moim aparacikiem(choć go lubię) zrobić takiego zdjecia :) Quote
zuzolandia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 .......blueeeeeeeeeee ......podoba mnie siem ;-) Witanko kochaniutka ;-) Quote
wiq Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 rewelacyjne dziś klimaty:p:p i te fotki z brzozami - miodzio! Quote
sota36 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Drzewo mi sie nie podoba, bo kojarzy mi sie z...wisielcem - hihihi. p.s. zas nowy baner!!!! Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='sota36']Drzewo mi sie nie podoba, bo kojarzy mi sie z...wisielcem - hihihi. p.s. zas nowy baner!!!! nie zaś, bo już kilka dni miałam ten sam!! ale zauważ jaki ma napis:loveu: jestem dumna z siebie:loveu: a wisielec - świetny pomysł!! tylko skąd znaleźć zdjęcie wisielca...zrobiłoby się ciekawą przeróbkę :D Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 o kurde- już mam zdjęcie wisielca :D cholera wkopałam się z tym banerkiem,bo głupia wpisałam się w dziale "czy mam regulaminowy podpis" i pewnie niebawem mi go usuną bo animowany-chociaż na dogo widziałam duużo bardziej animowane...no trudno... a przeróbka z wisielcem prawie gotowa Quote
Korenia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='eria'] dobrej nocki, zmykam spać ;) Świetne! O tej porze spać ? Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 no właśnie stwierdziłam że sobie jeszcze posiedzę :) Quote
Recommended Posts