Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']Wsystkiego najlepsiejszego dla Foxi i Cioci Aniuli,co czasem marudzi, ale i tak ja kocham!!!!! p.s.Kreos- chodz na kielicha z okazji Dnia Babskiego!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz od rana pijaństwo ........i to u kogo:razz:
Witam porannie:multi:

Posted

[quote name='sota36']Wsystkiego najlepsiejszego dla Foxi i Cioci Aniuli,co czasem marudzi, ale i tak ja kocham!!!!! p.s.Kreos- chodz na kielicha z okazji Dnia Babskiego!
Gutek napiję się z Tobą z przyjemnością :drinking: :drinking: :drinking:
a co tam będę z kielicha pił...
Kreoś

Posted

Usia napisał(a):
Dzien dobry Ania
i co znalazłaś kogoś kto jedzie dzisiaj ??

nie znalazłam,a sama na występ czipendejlsów przecież nie pojadę :-(
nie wiem czy chcecie foty, w każdym bądź razie mam zapas.

Posted

cooo??masz jechac na czip[endejlsow??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
kurd eja chce jechac!!!!!takie meskie sluiczne cialka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
cooo??masz jechac na czip[endejlsow??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
kurd eja chce jechac!!!!!takie meskie sluiczne cialka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

bardzo bym chciała jechać ale nie mam z kim :-( i się tymi ciałkami:loveu: nie pozachwycam:-(

Posted

eria napisał(a):
bardzo bym chciała jechać ale nie mam z kim :-( i się tymi ciałkami:loveu: nie pozachwycam:-(

jakbym mieszkala tam gdzie Ty to bym Ci potowarzyszyla:eviltong::eviltong::eviltong::loveu::evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
nom:-(:-(:-(
ide z Brutusem :) beda nowe fotki jak wroce:multi::multi:

rób fotki rób,przynajmniej Twoje ktoś ogląda. Ja mam fot pod dostatkiem ale nie wklejam.

Posted

E tam z czpiendejlsami! mam jednego w domu w kwiecie wieku a drugi mi rośnie :evil_lol: Ania ja tu przyszłam na fotki i co? a nico:mad: Składam zażalenie.

Posted

Ano właśnie Rinuś, mi się chyba wyrejestrowała Twoja galeria i sama nie wiem, czemu, lecę, może nowości zobaczę :) Ania, dawaj te foty, nie rób strajkuuuuu

Posted

Ania wstaw swoja fotke i zobaczysz jak sie ludzie zlecą :evil_lol: ;) :eviltong:
PS: To nie ta godzina zeby ludzie byli, wiekszosc dopiero ze szkół wraca albo konczy prace:razz: dawaj fotki i nie marudz

my jesteśmy :D:D:D:D:D:D:D

Posted

ja właśnie przyleciałam sprawdzić, czemu strajkujesz;)
no wiesz, galerię chcesz prowadzić pod publikę, a nie dla sztuki?:crazyeye::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Foxi to jedyny pies (12kg) który potrafi jedną łapką powalić Figę (40kg) :p moja mała niunia:loveu:

ma to za toba??:eviltong::eviltong::razz::razz:

Posted

Ania i co ja mam zrobić? Miałam się zachwycać psami a Ty dałaś takie piękne

bardzo lubię Twoje zdjęcia że tak powiem - przyrodnicze. Masz talent do "łapania" w sposób, który mi się bardzo podoba..

ale żeby nie było że się psami nie zachwycam

Foxiii daj mi na troszkę piłeczkę co?

Pańciaaaaa a ona mi nie chce dać piłkiii!!!!

Posted

Rinuś napisał(a):
ma to za toba??:eviltong::eviltong::razz::razz:

ja nigdy Figi nie powalałam :evil_lol:
Aga-cieszę się że Ci się podobają moje zdjęcia...