Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzien dobry Ania i co znalazłaś kogoś kto jedzie dzisiaj ?? Quote
sota36 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wsystkiego najlepsiejszego dla Foxi i Cioci Aniuli,co czasem marudzi, ale i tak ja kocham!!!!! p.s.Kreos- chodz na kielicha z okazji Dnia Babskiego! Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='sota36']Wsystkiego najlepsiejszego dla Foxi i Cioci Aniuli,co czasem marudzi, ale i tak ja kocham!!!!! p.s.Kreos- chodz na kielicha z okazji Dnia Babskiego!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz od rana pijaństwo ........i to u kogo:razz: Witam porannie:multi: Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='sota36']Wsystkiego najlepsiejszego dla Foxi i Cioci Aniuli,co czasem marudzi, ale i tak ja kocham!!!!! p.s.Kreos- chodz na kielicha z okazji Dnia Babskiego! Gutek napiję się z Tobą z przyjemnością :drinking: :drinking: :drinking: a co tam będę z kielicha pił... Kreoś Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Usia napisał(a):Dzien dobry Ania i co znalazłaś kogoś kto jedzie dzisiaj ?? nie znalazłam,a sama na występ czipendejlsów przecież nie pojadę :-( nie wiem czy chcecie foty, w każdym bądź razie mam zapas. Quote
Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 cooo??masz jechac na czip[endejlsow??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: kurd eja chce jechac!!!!!takie meskie sluiczne cialka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Rinuś napisał(a):cooo??masz jechac na czip[endejlsow??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: kurd eja chce jechac!!!!!takie meskie sluiczne cialka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: bardzo bym chciała jechać ale nie mam z kim :-( i się tymi ciałkami:loveu: nie pozachwycam:-( Quote
Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 eria napisał(a):bardzo bym chciała jechać ale nie mam z kim :-( i się tymi ciałkami:loveu: nie pozachwycam:-( jakbym mieszkala tam gdzie Ty to bym Ci potowarzyszyla:eviltong::eviltong::eviltong::loveu::evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 eria napisał(a):eh szkoda że nie mieszkasz :placz: nom:-(:-(:-( ide z Brutusem :) beda nowe fotki jak wroce:multi::multi: Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Rinuś napisał(a):nom:-(:-(:-( ide z Brutusem :) beda nowe fotki jak wroce:multi::multi: rób fotki rób,przynajmniej Twoje ktoś ogląda. Ja mam fot pod dostatkiem ale nie wklejam. Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 E tam z czpiendejlsami! mam jednego w domu w kwiecie wieku a drugi mi rośnie :evil_lol: Ania ja tu przyszłam na fotki i co? a nico:mad: Składam zażalenie. Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 to Ci na PW wyślę fotki-chcesz???????? :cool3: Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja zawsze chcę, ale powiedz Ty mi, czemu Ty robisz strajk jakiś?:evil_lol::evil_lol: Pewnie wszyscy by chętnie obejrzeli milusińskich :) Quote
Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wlasnie Aniu:mad::mad:u mnie oprocz Ciebie nie ma nikogo:placz: a tutaj zaglada sporo osob :) Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ano właśnie Rinuś, mi się chyba wyrejestrowała Twoja galeria i sama nie wiem, czemu, lecę, może nowości zobaczę :) Ania, dawaj te foty, nie rób strajkuuuuu Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ania wstaw swoja fotke i zobaczysz jak sie ludzie zlecą :evil_lol: ;) :eviltong: PS: To nie ta godzina zeby ludzie byli, wiekszosc dopiero ze szkół wraca albo konczy prace:razz: dawaj fotki i nie marudz my jesteśmy :D:D:D:D:D:D:D Quote
wiq Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ja właśnie przyleciałam sprawdzić, czemu strajkujesz;) no wiesz, galerię chcesz prowadzić pod publikę, a nie dla sztuki?:crazyeye::evil_lol: Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ostatni raz Wam ulegnę czarno białe i makro i drzewa Quote
Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 po 1 -zabujałam ise w Kreosiu!!!!!!!!!!!!1 a po 2- Foxi gwalci tam psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 zdecydowanie zbyt nachalna jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawe od kogo ona sie tego nauczyła ?? Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Foxi to jedyny pies (12kg) który potrafi jedną łapką powalić Figę (40kg) :p moja mała niunia:loveu: Quote
Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 eria napisał(a):Foxi to jedyny pies (12kg) który potrafi jedną łapką powalić Figę (40kg) :p moja mała niunia:loveu: ma to za toba??:eviltong::eviltong::razz::razz: Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ania i co ja mam zrobić? Miałam się zachwycać psami a Ty dałaś takie piękne bardzo lubię Twoje zdjęcia że tak powiem - przyrodnicze. Masz talent do "łapania" w sposób, który mi się bardzo podoba.. ale żeby nie było że się psami nie zachwycam Foxiii daj mi na troszkę piłeczkę co? Pańciaaaaa a ona mi nie chce dać piłkiii!!!! Quote
eria Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Rinuś napisał(a):ma to za toba??:eviltong::eviltong::razz::razz: ja nigdy Figi nie powalałam :evil_lol: Aga-cieszę się że Ci się podobają moje zdjęcia... Quote
Recommended Posts