sota36 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 eria napisał(a):z bydlakami Usi :loveu: :loveu: więcej u Uli bo to w końcu jej psiska-to wkleję do jej galerii:lol: ale slodka minka... ta pierwsza z lewej ANIU!!! Quote
eria Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 a ja kofffffam tą minkę w środeczku :loveu: :loveu: :loveu: JOLCIU! Quote
JIM Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Wszystkie psiaki sa piekne i Twoje i Usi... Jednak ja jestem totalnie zakochana w Foxi, oczywiscie Kreon tez jest piekny, ale Foxi zawsze mnie powala... ona jest taka sliczna...:loveu: P.S. Dziekuje za komentarz w galerii Daisy... Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ,nio teraz to przynajmniej WIADOMO do kogo Anula przytulala sie w tej WAWIE;-) I dlaczego wróciła takkkkkkk pozno heehehheeh ;-) Quote
Ewa&kumpel Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witajcie. Ale elegancka foteczka. Super... Quote
Rinuś Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 eria napisał(a):z bydlakami Usi :loveu: :loveu: cala 3 jak pos;lusznie siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ania nie łądnie wróciłąś do siebie a dziś znów śnieg w Wawie pada a miałaś wiosnę przywieść - owszem przywiozłąś ale wracając zabrałąs :/ Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 AYS:loveu: :loveu: :loveu: ale dlaczego tylko 2 zdjecia???:placz: Quote
eria Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Julix napisał(a):Wszystkie psiaki sa piekne i Twoje i Usi... Jednak ja jestem totalnie zakochana w Foxi, oczywiscie Kreon tez jest piekny, ale Foxi zawsze mnie powala... ona jest taka sliczna...:loveu: P.S. Dziekuje za komentarz w galerii Daisy... witamy w uśmiechniętej galerii, mam nadzieję że jeszcze zajrzysz:lol: zuzolandia napisał(a): ,nio teraz to przynajmniej WIADOMO do kogo Anula przytulala sie w tej WAWIE;-) I dlaczego wróciła takkkkkkk pozno heehehheeh ;-) Wróciłam godzinę później bo wreszcie spotkałam się z Usią,Aysem i moją ulubienicą Figą, w której jestem zakochana od pierwszego wejścia do galerii Usi na dogo :loveu: :loveu: :loveu: Ewa&kumpel napisał(a):Witajcie. Ale elegancka foteczka. Super... cześć Ewa!! dawno Cie nie było :mad: Rinuś napisał(a):cala 3 jak pos;lusznie siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja siedzę najposłuszniej:evil_lol: tygra napisał(a):Ania nie łądnie wróciłąś do siebie a dziś znów śnieg w Wawie pada a miałaś wiosnę przywieść - owszem przywiozłąś ale wracając zabrałąs :/ o kurde....musiała wskoczyć do plecaka!!:cool1: Marta_Ares napisał(a): AYS:loveu: :loveu: :loveu: ale dlaczego tylko 2 zdjecia???:placz: bo pozostałe zdjęcia są w galerii Uli nie wiem jak u was, ale u mnie dogo nie działało aż do teraz! Najpierw w ogóle się nie otwierało a potem był zajęty serwer:cool1: dlatego dopiero teraz się pojawiłam... Quote
eria Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 chyba czas na jakieś fotki a tak wygląda pan Hektora jak wyprowadza moje psy jak jestem w Warszawie :D z tą różnicą że wtedy wszystkie trzy są w kagańcu Quote
zuzolandia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ......piekny portrecik ...... Witanko u mnie tez dogo chodzi tak jakby w bagno wpadło ;-) To nie na moje nerwy heheeh;-) Buziole Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :loveu: :loveu: ciekawe co ludzi o nim mysla jak widza go z taka banda na spacerze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Marta_Ares napisał(a): :loveu: :loveu: ciekawe co ludzi o nim mysla jak widza go z taka banda na spacerze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on też wyprowadza Figę,jak jej pani ma dyżur w pracy, więc co sobie myślą ludzie którzy najpierw widzą go z moimi psami, a innym razem z Figą :evil_lol: :evil_lol: a o minach moich sąsiadów którzy niewątpliwe też go widują - nie wspomnę Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hehe na mnie sasiedzi dziwnie patrzyli jak wychodzilamz dwoma malymi psami na spacer (z moim Aresem i z psem kolezanki) wole nie wiedziec co by pomysleli jakby zobaczyli mnie z takimi bydlaczkami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tygra Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a na mnie nie patrzą dziwnie :) a wychodzę z dwoma mniejszymi bydlaczakmi ( jedna 32 kg druga 30kg). Gorzej jak wyjdę tylko z jedną zaraz pytania co się z drugą stało :) Quote
tygra Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a na mnie nie patrzą dziwnie :) a wychodzę z dwoma mniejszymi bydlaczakmi ( jedna 32 kg druga 30kg). Gorzej jak wyjdę tylko z jedną zaraz pytania co się z drugą stało :) Quote
eria Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Tygra usun jeden post, bo ci sie cosik zdublowało a dziś o to nietrudno bo dogo muli pięknie Quote
Rinuś Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 eria napisał(a): no ja siedzę najposłuszniej:evil_lol: dostalas ciasteczko w nagrode??:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Rinuś napisał(a):dostalas ciasteczko w nagrode??:evil_lol::evil_lol: herbatkę dostałam :eviltong: Tygra-usuń jeden post bo dubel się zrobił Quote
Dobcia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 eria napisał(a): Jakie piękności:loveu: Foxia wyszła prześlicznie:loveu: eria napisał(a): Gang Trzech Facetów z Foxi na czele:evil_lol: Quote
eria Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 bo Foxi to kobieta z charakterem - radzi sobie z facetami!!!! :evil_lol: Quote
eria Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 przed chwilą wymodziłam coś takiego a teraz zmykam spaaać :lol: Quote
Dobcia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 eria napisał(a): :loveu::loveu::loveu: Chyba mamy podobny gust, bo jakoś mi się wszystko podoba, co "wymodzisz" np. ostatnie prezenty:loveu: dziękuje:loveu: Pewno wstawie je sobie dopiero w piątek, ale są śliczne:loveu: Quote
Recommended Posts