Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
No to ja napisze u Erii setnego posta:eviltong: i tez sie z tej okazji będe bawic z Wami:lol: :smilecol: :cunao: :drink1: :laola: imprezka trwa:eviltong:

gratuluję Twojego setnego posta!!!!! a imprezki z okazjii 300 stronki w mojej galerii już chyba koniec bo zaraz 301 stronka się skończy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
no z tymi trójcami ś(n)więtymi to różnie jest. Bo jest albo trójca "Foxi,Zuzia,Kreon" albo trójca "Zuzia,Gucio,Foxi" jako że do spotkania Gucia z Kreonem dojść nie może bo by kłaki fruwały i krew sie lała :evil_lol:
nooooooooooo, powiedziala jak zwylke inteligentnie Gutkowa!

Posted

[quote name='zuzolandia']Normalnie nie mom pytan :diabloti:

Zas ???????????

NO PEWNIE !! a co się byda żałować....

a teraz mi się humor trochę pogorszył....znalazłam wątek o sznaucerze olbrzymku w potrzebie - i Kreosia mojego widzę :placz: :placz: :placz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46932&highlight=sznaucer+olbrzym

jak do cholery można tak po prostu pozbyć się sznaucera??jak w ogóle można się pozbyć PSA ? i jeszcze doprowadzić do takiego stanu.......:placz: :placz: :placz:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale piekny jest ten sznaucer:loveu:a jaki odmieniony po tym salonie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

żeby tylko szybko dom znalazł :placz: dobrze że ma tymczas.....choć tyle.....

Guest Kamcia_14
Posted

Wiesz Eria on jest bardzoooo podobny do Kreosia :loveu:. Prawie identyczny , nie licząc tych ranek na łapkach :shake:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']Wiesz Eria on jest bardzoooo podobny do Kreosia :loveu:. Prawie identyczny , nie licząc tych ranek na łapkach :shake:.
tylko że Kreon nie był AŻ TAK zaniedbany, wyglądał trochę inaczej.możesz zobaczyć jego zdjęcia ze schroniska w wątku do którego jest link w pierwszym poście mojej galerii...

Posted

Korenia napisał(a):
Eria.. 'chwile' temu pisałaś, że chcesz sznuacerka z ogonem i uszkami :eviltong: Blacky idelany!

Hihi a no :P na wyciagniecie ręki :eviltong: tylko, że Ania chce psa z papierami, bo do wystaw cio??? :cool3:

Posted

chciałam zauważyć że aktualnie mam dwa psy i brak środków na trzy ;)
ale kiedyś tam w przyszłości chciałabym olbrzymka z rodowodem....a gdybym już takiego miała to myślę że spróbowałabym z wystawami...
fotek porannych brak.zrobię na popołudniowym spacerze to wkleję cosik.

Posted

byliśmy dzisiaj na ponad dwugodzinnym spacerku, pogoda piękna,ciepło jest i wiosennie, idealna pogoda na focenie:cool3:
pańcia idziesz?

chyba widziałem kotka

nareszcie doszliśmy nad jeziorko - tam pływają kaczuszki:cool3:

Foxi miała ochotę wskoczyć ale pańcia nie pozwoliła,że niby za zimno:cool1:

no i cykała te swoje portreciki,muszę przyznać że ten powyższy i poniższy wyszedł boski

daleko jeszcze??

jest! jest Hektor ( i jego kółeczko:cool3: )

....kółeczko oczywiście czym prędzej zagrabiłem

ciąg dalszy nastąpi prędzej czy później

Posted

człowiek wkleja takie cudne zdjęcia,w takiej ilości i TAKA oglądalność, a inni sobie wkleją co kilka tygodni jedno zdjęcie a galeria puchnie......
no ale wkleję dla siebie samej te fotki

Posted

Cześć Ania :) Jakie tam dla siebie samej. Ja od rana czyham na nowe foteczki :evil_lol::evil_lol: Pierwszy raz udało mi się chyba przed Tobą coś wkleić :)

jaka u Ciebie fajna jesienna pogoda, zero śniegu a u mnie... jakieś marne resztki zmrożonego i przysypanego kurzem białego czegoś, byle jak to wygląda.
aaa co do identyfikatorów Shila właśnie wczoraj swój urwała:cool3: trzeba wymodzić coś innego..