Pianka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ja ci pomiziam, wirtulanie:evil_lol: :loveu: Quote
zaba14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 http://images21.fotosik.pl/20/a6b99dc31b0333b4.jpg głuptasek :evil_lol: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 piekny jest:loveu: :loveu: :loveu: Bardzo ladnie wyglada w lancuszku:loveu: ja mialam miec sznaucera miniaturke (przed Aresem) ale dobrze ze jednak zrezygnowalam (rodzice wtedy jeszcze nie byli przekonani co do psa) bo mialby to byc sznaucer z targu za 300zl...:oops: Quote
Pegaza Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Obstawiam Kreona:eviltong: że on wygrywa z racji tego że silniejszy i większy, no chyba że Foxi zna sposoby by to zabrać:eviltong: Ania daj znać czy dostalaś fotke i podaj gg bo mi znikłaś po fomacie :eviltong: Quote
eria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Z tym wygrywaniem różnie, raz Kreon, innym razem Foxi ;) ona ma ducha bojowego i szybko nie ustępuje;) Quote
milena182 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 http://images20.fotosik.pl/90/e54ca07f5814aa25.jpg foxi ty lizawko:lol: Quote
eria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 KOCHANI IMPREZA!!!!!!!!!!!!!!!! 300 STRONKA!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2_2: :BIG: :knajpa: :laola: :drink1: :beerchug: :drinka: :cunao: :drinking: :cunao: :laola: :drinka: :cunao: :drinking: :beerchug: :drink1: :drinking: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :laola: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao: Quote
eria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Foxi imprezuje!!!!!!! a Kreoś na to: Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 .foxi daje czaduuuuuuuuuuuuu ;-) heheeh.... .Kreos zawiany ;-) odsypia czaderską imprezke ....!!! heheheh Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 .ehehheh jakie Foxsiotko ma pazurki ;-)....pomalowałas je czornym lakierem ? heehehehehehehehe ;-) Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 kreosia chyba impreza nie obchodzi?? albo za duzo chlopak wypil:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dopiero zobaczylam tego irokeza na glowie:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :diabloti: [quote name='eria'] ooooooo i bródka...w sniegu jest:diabloti: a tu bierz mnie.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria']Foxi imprezuje!!!!!!! czaderski ten irokezik....i to oto psie tak grzecznie stoi jak Ty tak fryzujesz?? a Kreoś na to: a tu sie nozeczki troszku poplatały.... Quote
eria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia'] .ehehheh jakie Foxsiotko ma pazurki ;-)....pomalowałas je czornym lakierem ? heehehehehehehehe ;-) jeden jedyny pazurek na jednej tylnej łapce ma biały :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a tu sie nozeczki troszku poplatały.... i głowa między nóżeczki też :evil_lol: A w ogóle to - witamy :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria']jeden jedyny pazurek na jednej tylnej łapce ma biały :evil_lol: i głowa między nóżeczki też :evil_lol: A w ogóle to - witamy :lol: a dziękuje...i wlasnie sie zorientowałam ze to Twoje dwa szczescia sa od swietej trójce z jednym szczesciem Jolowym:loveu: ten wiatr we włosach....... Quote
eria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a dziękuje...i wlasnie sie zorientowałam ze to Twoje dwa szczescia sa od swietej trójce z jednym szczesciem Jolowym:loveu: ten wiatr we włosach....... no z tymi trójcami ś(n)więtymi to różnie jest. Bo jest albo trójca "Foxi,Zuzia,Kreon" albo trójca "Zuzia,Gucio,Foxi" jako że do spotkania Gucia z Kreonem dojść nie może bo by kłaki fruwały i krew sie lała :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria']no z tymi trójcami ś(n)więtymi to różnie jest. Bo jest albo trójca "Foxi,Zuzia,Kreon" albo trójca "Zuzia,Gucio,Foxi" jako że do spotkania Gucia z Kreonem dojść nie może bo by kłaki fruwały i krew sie lała :evil_lol: mowisz ze mogłyby byc rany kłute ciete i szarpane???:diabloti: tia.... no tak bywa..... ale na fotach widac ogolna radosc:loveu: Quote
eria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ale na fotach widac ogolna radosc:loveu: bo do takowego spotkania nie doszło i nie dojdzie. Kreoś suczki kocha więc z Zuzią Zuzolandii nie ma problemów :lol: a co do ran - to miażdżone, tłuczone,płatowe,drążące,przenikające też by były :D Quote
Pegaza Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No to ja napisze u Erii setnego posta:eviltong: i tez sie z tej okazji będe bawic z Wami:lol: :smilecol: :cunao: :drink1: :laola: imprezka trwa:eviltong: Quote
Recommended Posts