Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Adresówkę zamawiałyśmy na necie. Na Allegro były wystawione pod hasłem "supertrwałe identyfikatory" no i zamówiłyśmy :D

A banerek se sama zrobiłam - miałam wenę, bo na ten od Luthien się nie doczekałam niestety :roll:

Posted

A tak wyglądała Foksiu po dzisiejszym porannym spacerku...Trawa mokra od rosy, spotkaliśmy zabawową owczarkowatą sunię - no i pieski biegały po suchej ziemi na przeoranym polu. Po spacerku została zamknięta w ogródku, tam też dostała jeść, bo nie chciałam widzieć miny babci jakby te łapki zobaczyła...

Posted

Przejrzałam jednym tchem Waszą calutką galerię:lol: Masz śliczne psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='eria']

Foxi w czarnych pończoszkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']

Foxi jest prześliczna :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam takie kudłate szczoteczki :loveu:
Zresztą reszta psiaków jest również cudna, co by nie było ze wyróżniam ino jednego!!! :evil_lol:

Posted

Eria, fotki są rewelacyjne:loveu: :loveu: :loveu: . Jakim aparatem je robisz???
Niektórych nie powstydziłyby się najlepsiejsze czasopisma:razz: .

Foxi jest przesłodka, przypomina mi moją największą psią miłość, której już niestety nie ma ze mną. A Kreonek to kawał przystojniaka, miałam zresztą szczęście poznać go osobiście:lol: .
Zazdroszczę Ci tych spacerów:p . Zastanawiam się ile jeszcze minie czasu zanim będę mogła sobie pozwolić na takie szaleństwo z moimi czekoladkami:-( .
Wymiziaj ode mnie Kreona i wycałuj Foxi w sam nochal:loveu: :loveu: :loveu: .

Byłaś już dziś na wątku Demona?

Zaraz się pobawię Corelem i prześlę Ci na priv nowy banerek, będziesz miała na zmianę, jak ten pójdzie do prania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

Cieszę się że Ci się podobają. Zdjęcia robię aparatem Olympus Camedia C450.
Banerków to ja niestety robić nie umiem...Ten aktualny to chyba i tak mój najlepszy...
Na wątku Demonka byłam zaraz z rana. Powiem Ci że ja się boję tam wchodzić :roll:

Posted

Moniś, Fidelek2 - cieszę się że zajrzałyście, zapraszam częściej :lol:

Zaba-mi neta wyłączają kilka razy dziennie ostatnio :angryy:

Posted

Dzięki bardzo Constancja- jak ten "pójdzie do prania" napewno wykorzystam.
mam corel paint shop pro, ale aż tylubajerów co Ty masz to tu nie mam...

Jak wreszcie ktoś nas zaczął odwiedzać to wkleję narazie dwie foteczki

I coś na ochłodzenie tego upalnego dnia :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']Mam wersję angielską ale dobrze sobie radzę. A to jest wersje Corel Paint Shop Pro 10.00. Masz tą samą czy jakąś nowszą ??

Miałam X ale wywaliłam i wróciłam do lepszego poprzednika Jasc PSP 9.01 .
Corel wykupił Jasc'a, zrobił delikatną kosmetykę i sprzedaje jako X.
Spolszczenie jest dostępne chyba pod tym adresem:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=810&t=12

Jest już chyba nawet dostępny update do 10.

Posted

Skoro u Nathaniel po Zabrzu biegają szympansy to do Bielszowic też mogły przywędrować - to w końcu takie dzikie tereny:evil_lol:
Foxi próbuje wysępić banana od małpy.

Posted

[quote name='eria']
Skoro u Nathaniel po Zabrzu biegają szympansy to do Bielszowic też mogły przywędrować - to w końcu takie dzikie tereny:evil_lol:
Foxi próbuje wysępić banana od małpy.

Dać dziecku zabawkę....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Eria, FANFASTYCZNE!

Posted

Zdjęcie z małpą wysłałam kumpeli - pokazała swojej mamie i oberwała gazetą :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Pomysł był genialny z tym szympansem.Chciałam tygrysa tam wkleić...