Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Twój łysolek wygląda świetnie. Taki dostojny, zadbany facet. pewnie babki się za nim teraz oglądają co? :evil_lol: Tylko z manierami u niego coś na bakier, damie kółeczko zabiera, patrzcie go.

Posted

wstyd by Ci mogło być gdybyś się w nim NIE zakochała !!! jego po prostu nie da sie nie kochać!! no chyba że jęczy o 8 nad ranem domagające sie spacerku

Posted

[quote name='eria']wstyd by Ci mogło być gdybyś się w nim NIE zakochała !!! jego po prostu nie da sie nie kochać!! no chyba że jęczy o 8 nad ranem domagające sie spacerku

hiih fakt:loveu::loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

O jej ! Kreosinek taki piękny :loveu:. Byłam tu 2 dni temu i był zupełnie inny :hmmmm:.

Do kogo należy to oko :razz:.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Joluś Usia pomyliła słowa nie rzecz a PIES;)uczyłam dzieci w I klasie :p

Przepraszam, ja ciagle cos myle :oops: ;) taka juz moja natura blondynki:eviltong:

Eria

Czyzby Kreos miał kompleks wyzszosci ??
[quote]

piekne

teraz to ja juz słów nie mam

ale na tym to sie rozpłynełam

Tyle mnie nie było, czytałam na bierzaco ale nie odpisywałam, a tu takie zaległosci :oops: juz nadrobione wszystko :p

Kamcia14
O jej ! Kreosinek taki piękny :loveu:. Byłam tu 2 dni temu i był zupełnie inny :hmmmm:.

Do kogo należy to oko :razz:.

Nie mów ze nie rozpoznajesz tej pieknej mordki Foxi ??:loveu:

Posted

no tak sie głupio nauczył że na spacer idzie o 9 i o 15 , i zawsze jęczy już o 8 i 14 :cool1: jęczy też jak chce jeść i jak chce pić, jak chce siusiu też jęczy - jednym słowem jęczy przez większość dnia :cool1: a ja go i tak kocham :loveu: :loveu: :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

Kamcia-mam nadzieję że to pytanie czyje to oko było pytaniem retorycznym......

I tu cię zmartwię drogi Eriaczku :loveu:. na to pytanie oczekiwałam jasnej , łatwej do zrozumienia odpowiedzi :diabloti:.

Posted

Foxi , Kreoś i ja -witamy wszystkich odwiedzających. świeżych fot nie mamy ale mamy wczorajsze i przedwczorajsze:eviltong:

Kreon z Hektorem w tle

Posted

nawet w domu każą już pozować:cool1: a ja bym tak coś zjadła...

pomiziaj mnie przynajmniej

ty, czarny,gdzie tam wąchasz!!!!

a ja to co ? też mnie pomiziaj!