Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:cudnie Kreoś się prezentuje....inny pies

Byliście u Nitenji;)

tak byliśmy u Nitencji :p

Posted

Cześć Ania :) Ale sobie pooglądałam i po kąpieli i przed fryzjerem i w trakcie a to powyżej jest przepiękne :loveu: Widzę, że identyfikatorek nowy się nosi :evil_lol: u nas też się nosi ale spod kudłów nie widać, może trza ONka na sznaucerka ostrzyc??

Posted

Kreon nosi póki jeszcze ma :eviltong: a Foxi zgubiła na pierwszym spacerze. Teraz mam zamówione,ale nie z internetu, identyfikatowy dla obu w postaci blaszki ze złotawym połyskiem z dziurkami na nity-do przynitowania do obroży - tego identyfikatora ta mała biała menda nie zgubi!!
a zdjęcie powyżej mam na tapecie pulpitu

Posted

ja się na niego napatrzeć normalnie nie mogę :D jutro to se pójdę przeparadować po "mieście" z nim chyba :eviltong:
cześć Daria- cieszę sie że zaglądasz!! pokazałabyś jakąś fotę Pipi po fryzjerze!!!!!! wyślij cosik na maila:cool3:

Posted

no oczywiście ze Foxi też !!!!!!!!!! przecież w domu ni będzie siedzieć!!!!! ona jest i tak, i zawsze będzie- najśliczniejsza :loveu:
mam fotki świeżutkie,jeszcze ciepłe :cool3: