Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='milena182']barbara.h do mojej toplisty jakis czas temu dolaczyla strona z hodowla owczarkow niemieckich bez rodowodu.nie wiem czy bywasz w czesci pseudochodowli ale moze ci podeslac link?

[quote name='milena182']Topliste mam pod banerkiem www.pupile.toplista.pl
projektujesz cos takiego
http://milena182.w.interia.pl/topa.jpg tylko ladniejsze i z samymi psami,po jednym zdjecu kazdego z takim samym napisem

i jak????????

Posted

Zaraz Milena się za to zabiorę :lol: cierpliwości ;)

cześć wszystkim.przyszłam tylko powiedzieć że nie ma fot, może będą po południu :eviltong:
a jak jutro nie zapomnę aparatu to będą Kreośkowe fotki od fryzjera:cool3: przed i po :cool3:

Posted

Rinuś napisał(a):
widze ze kapanko bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Brutus uwielbia jak go kapie :D
on tylko czeka zeby do wanny wejsc:multi:

to jesteś szczęściara :p ja się boję jak wsadzę dzisiaj Kreona do wanny, bo też go czeka kąpiel dziś...Kreonowi się zacznie dwudniowy salon piękności :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
to jesteś szczęściara :p ja się boję jak wsadzę dzisiaj Kreona do wanny, bo też go czeka kąpiel dziś...Kreonowi się zacznie dwudniowy salon piękności :evil_lol:

haha dasz rade sama go tam umiescic?? :) gdyby Brutus sam nie wchodzil to nie wiem jakbym go tam wsadzila:evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Anula - a jaki lakierek na paznokcie planujesz dla Foxi? Moze French!

czerwony !!! taki maksymalnie jaskrawy :evil_lol:

Posted

[quote name='zaba14']Filmik super :)
Aniu nie masz ochoty wpasc do mnie w piatek? Bedzie Lucy* z swoja kaukazka ;)
jeśli kaukazka nie zje mi Foxi to mooże się zdecyduję przyjechać, jak będzie ładna pogoda ;) powiedz mi jak ona reaguje na suczki , jak pozytywnie to przemyśle zaproszenie;)
[quote name='zuzolandia']Witanko;-) a ja filmiku nie widzeeee ;-((
Moze w nocy jak bedzie mniejsze obciazenie uda mi sie go otworzyc ;-)
Buziole

hej Zuzanki, mam nadzieję że zobaczysz filmik ;)

a teraz relacja z pierwszej kąpieli Kreona:
jak zorientował się o co mi biega, zaparł się jak osioł i nie chciał nawet do łazienki wejść, po usilnych namowach stwierdził że nie ma innego wyjścia i poczłapał do środka. Potem już bez problemu sam z moją pomocą(żeby się nie poślizgnął) wlazł do wanny i nbardzo grzecznie stał do końca kąpieli:loveu:
po wyjściu nastąpiła oczywiście pokąpielowa głupawka. mam foty, które zaraz zrzucę na kompa i wkleję. Kreon się zrobił baaardzo ciciaty i pachnący;) ale jutro jedziemy do fryzjera więc będzie mały i chudy :evil_lol:

Posted

poniższe zdjęcie w trybie natychmiastowym zgłaszam na zdjęcie lutego!!!!!!! prosze o głosy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ciciaty przy kolacji :p

Posted

Foxi jest dominująca, ale w łagodny sposób :evil_lol: takiej dużej się podporządkuje
a Kreoś nie wybaczy, jeszcze jak jutro go wywiozę do fryzjera to już obraza dożywotnia :evil_lol: