zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Patrzcie jak JA na mizianie wzieło heeheheheh ;-) Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 skąd ja znam te oczka wołające RATUNKU!!!:evil_lol: Quote
milena182 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='milena182']barbara.h do mojej toplisty jakis czas temu dolaczyla strona z hodowla owczarkow niemieckich bez rodowodu.nie wiem czy bywasz w czesci pseudochodowli ale moze ci podeslac link? [quote name='milena182']Topliste mam pod banerkiem www.pupile.toplista.pl projektujesz cos takiego http://milena182.w.interia.pl/topa.jpg tylko ladniejsze i z samymi psami,po jednym zdjecu kazdego z takim samym napisem i jak???????? Quote
eria Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Zaraz Milena się za to zabiorę :lol: cierpliwości ;) cześć wszystkim.przyszłam tylko powiedzieć że nie ma fot, może będą po południu :eviltong: a jak jutro nie zapomnę aparatu to będą Kreośkowe fotki od fryzjera:cool3: przed i po :cool3: Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 widze ze kapanko bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Brutus uwielbia jak go kapie :D on tylko czeka zeby do wanny wejsc:multi: Quote
eria Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Rinuś napisał(a):widze ze kapanko bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Brutus uwielbia jak go kapie :D on tylko czeka zeby do wanny wejsc:multi: to jesteś szczęściara :p ja się boję jak wsadzę dzisiaj Kreona do wanny, bo też go czeka kąpiel dziś...Kreonowi się zacznie dwudniowy salon piękności :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 eria napisał(a):to jesteś szczęściara :p ja się boję jak wsadzę dzisiaj Kreona do wanny, bo też go czeka kąpiel dziś...Kreonowi się zacznie dwudniowy salon piękności :evil_lol: haha dasz rade sama go tam umiescic?? :) gdyby Brutus sam nie wchodzil to nie wiem jakbym go tam wsadzila:evil_lol: Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Anula - a jaki lakierek na paznokcie planujesz dla Foxi? Moze French! Quote
eria Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 sota36 napisał(a):Anula - a jaki lakierek na paznokcie planujesz dla Foxi? Moze French! czerwony !!! taki maksymalnie jaskrawy :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 eria napisał(a):czerwony !!! taki maksymalnie jaskrawy :evil_lol: zawsze lepszy ten niz np rozowy...:cool1: :eviltong: :eviltong: Quote
eria Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 udało mi się pierwszy raz w zyciu załadować filmik na neta!!!!! patrzcie i podziwiajcie jak sie pięknie bawią moje psy :loveu: http://www.wrzuta.pl/film/s0sjjTHTuk/mvi_1124 Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Zuch dziewczyna! o psach nie wspomne - GWIAZDY telewizyjne sie robia!!!! Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jaka zgodna para:loveu: Gratulacje!;) Mnie się jakoś nie udaje wgrać filmików, a mam jeden taki fajny, ze zwariowanymi wyczynami Negra... Quote
haska_12 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ale super filmik! :multi: Wreszcie widzę Twoje psiaki w ruchu :D Quote
zaba14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Filmik super :) Aniu nie masz ochoty wpasc do mnie w piatek? Bedzie Lucy* z swoja kaukazka ;) Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witanko;-) a ja filmiku nie widzeeee ;-(( Moze w nocy jak bedzie mniejsze obciazenie uda mi sie go otworzyc ;-) Buziole Quote
eria Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='zaba14']Filmik super :) Aniu nie masz ochoty wpasc do mnie w piatek? Bedzie Lucy* z swoja kaukazka ;) jeśli kaukazka nie zje mi Foxi to mooże się zdecyduję przyjechać, jak będzie ładna pogoda ;) powiedz mi jak ona reaguje na suczki , jak pozytywnie to przemyśle zaproszenie;) [quote name='zuzolandia']Witanko;-) a ja filmiku nie widzeeee ;-(( Moze w nocy jak bedzie mniejsze obciazenie uda mi sie go otworzyc ;-) Buziole hej Zuzanki, mam nadzieję że zobaczysz filmik ;) a teraz relacja z pierwszej kąpieli Kreona: jak zorientował się o co mi biega, zaparł się jak osioł i nie chciał nawet do łazienki wejść, po usilnych namowach stwierdził że nie ma innego wyjścia i poczłapał do środka. Potem już bez problemu sam z moją pomocą(żeby się nie poślizgnął) wlazł do wanny i nbardzo grzecznie stał do końca kąpieli:loveu: po wyjściu nastąpiła oczywiście pokąpielowa głupawka. mam foty, które zaraz zrzucę na kompa i wkleję. Kreon się zrobił baaardzo ciciaty i pachnący;) ale jutro jedziemy do fryzjera więc będzie mały i chudy :evil_lol: Quote
eria Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 poniższe zdjęcie w trybie natychmiastowym zgłaszam na zdjęcie lutego!!!!!!! prosze o głosy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciciaty przy kolacji :p Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='eria'] No nie! Jaki przystojniek!:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Jak nie Kreon-świetna brudka, jakby już był po wizycie u fryzjera:loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fastastyczna fryzurka;) Quote
zaba14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 http://images20.fotosik.pl/80/e8f540ab16a6c1a0.jpg Widze, ze on Ci nie wybaczy :evil_lol: A co do Sary, sredniej wielkosci suczki nie dominujace zaakceptuje, ale napisalam do Lucy zeby sie upewnic ;) Quote
eria Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Foxi jest dominująca, ale w łagodny sposób :evil_lol: takiej dużej się podporządkuje a Kreoś nie wybaczy, jeszcze jak jutro go wywiozę do fryzjera to już obraza dożywotnia :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 .wowowowo jaki obrosniety Murzynek ;-) az zal ze bedziesz go scinac ehhe;-) .....moze zamiast z Zuzoli robic sznaucera to z Kreosia zrobimy briarda ?????????? piekny czarny briard ;-) Quote
sota36 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Po kapieli to to kawal chlopa!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts