Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jola widziała banerek wczoraj, bo stwierdziłam że pokażę jej go jako fachowcowi, niech oceni nim wstawię, ale była zachwycona więc uznałam że wstawię :loveu:
Milena-cóż to jest ta toplista i co to ma być za kartka?

A Foxi dziś wytarzała się w jakimś paskudztwie i skończyło się w wannie . Jakby tego było mało to jeszcze rozcieła sobie łapę- dla odmiany przednią.mam foty Foxi po kąpieli :)

Posted

nie ma problemu, Milena, zrobię cosik po swojemu :cool3:
a teraz Foxi po kąpieli :cool3:

mama przyszła w samą porę żeby zrobić mi zdjęcie :evil_lol: to ciemne na bluzce to mokre jest :cool1:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Witam;) widze tu bardzo fajna galerie:loveu: sliczne psiaki:loveu: :loveu:

cześć Marta!!! i przede wszystkim jest to jedna z nielicznych galerii gdzie codziennie są nowe foty :lol:

Posted

[quote name='eria']cześć Marta!!! i przede wszystkim jest to jedna z nielicznych galerii gdzie codziennie są nowe foty :lol:

potwierdzam Martuś, potwierdzam, Ania o nas dba jak mało kto :)

Foxi z tego wszystkiego aż oczy kolorki pozmieniały:evil_lol::evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Czy dzis jest dzien kapieli psow???? Bo Gutek tez zaliczyl pol - serwis,czyli mycie glowy i podwozia???

hehe ja tez mam w planach dzisiaj swojego wykapac ale to po wieczornym spacerze...:evil_lol: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
cześć Marta!!! i przede wszystkim jest to jedna z nielicznych galerii gdzie codziennie są nowe foty :lol:

Czesc...

Foxi pokąpieli wygląda jak zmokła kurka, ale bardzo ponętna kureczka... :loveu:

P. S. A t tymi fotka to też tak robiłam, ale się zbuntowałam... :eviltong:

Posted

a jaka mięciutka !!! ona ma po kąpieli taką jedwabiście miękką sierść, żałujcie że nie możecie dotknąć , ja ją ciągle miziam teraz :loveu: :loveu: