Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zarzucę znowu porcyjką kudłatych fotek :)
z Gają i Kobikiem na przykład:

ze znalezioną na środku pola miotłą - skąd ona się tam wzięła ?!

wczoraj z przyjaciółką rozłożyłyśmy sobie Dumkową kanapę by celebrować oglądanie pierwszego odcinka nowego sezonu Hannibala , a szykując jedzonko (do tego celebrowania) , ktoś nam się tam słodko ułożył

a dziś byłyśmy w lesie w Katowicach, Dumbo zaliczyło pozowanie na samym początku, bo chwilę po tych fotach już było mokre po uszy (sezon wodowania rozpoczęty na dobre)

Posted

biegała zakagańcowana , jako ,że zalicza jakiś powrót do dzieciństwa :/

tak normalnie i zazwyczaj Duma wygląda hihih

a Foxi -lat 13- nie jest gorsza

Posted

ehheheh Mnie się widzi ze Dumka miała baardzo udany spacer ;)

Jak Cię to pocieszy... to Tazzio też się oczywiście dziś zwodował :mad:

Powrót do dziecinstwa znaczy- szczeka na ludzi czy co?:)

Posted

ponad pół roku nikogo nie obszczekała, a ostatnio dwóch facetów w ciągu dwóch dni , załamałam się kompletnie , bo już było tak dobrze... a dziś niedziela, cudna pogoda, ludzi mnóstwo w lesie , nie wywinęła żadnego numeru, ale lepiej się czułam, jak miała namordnik

Posted

czarownica wymiata!!!!

super zdjecia wsie i kazde z osobna
Dumka szczesliwa jak upaprana jest no nie?
ona chyba dba o to bys jej poswiecala odpowiednia ilosc czasu hihihi

Posted

Ale mam niusa !!!! W Katowicach będzie spotkanie na szczycie - siostry Ana i April w jednej klasie na ringu :loveu: nawet jak przegram to wszystko zostanie w rodzinie :evil_lol: fotki trzeba wspólne porobić i w ogóle, strasznie się cieszę,że ją w końcu poznam, jestem jej bardzo ciekawa , czy są podobne z Dumisiem tak w spojrzeniu, w zachowaniach, w tym czego na zdjęciach nie widać :)

Posted

http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0077_zps221cb82c.jpg Coś Foxi przytłoczona przez tą czarną potworę ;)

Fajnie tak rodzeństwo psa poobserwować. Jak poznałam Don Diega - brata z miotu mojego czarnucha - to takie dziwne wrażenie miałam, bo z wyglądu całkiem inny, a charakter bardzo podobny. Jak z właścicielką o nich rozmawiałyśmy, to każda miała wrażenie jakby od drugiej słuchała o swoim psie. :) Ale Diego w stadku żyje i tam całkiem nieźle sobie radzi. Ciekawa jestem jak Zibulec by sobie dał radę - on taki pierdołowaty bywa, matko...
Będę trzymać kciuki za Was. :kciuki: