Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szaleństwa szaleństwami ,ale Duma znów na tym spacerze wyszła na taka poważną, spokojną, dorosłą i opanowaną hihihi
Niufciak , raczej nie będę chętna, ale kto wie, jeszcze może się odmienić, będę pamiętać!

Posted

Ładne mi "nic" normalnie.
Na przyszłość Ty się nie kryguj tylko pisz prosto z mostu: 'Piękne zdjęcia Wam jutro pokażę' - przynajmniej człowiek twarz zachowa. No bo jak to jest 'nic', to moje to co? Dwa'nice'? :)

Posted

[quote name='ulana']Ładne mi "nic" normalnie.
Na przyszłość Ty się nie kryguj tylko pisz prosto z mostu: 'Piękne zdjęcia Wam jutro pokażę' - przynajmniej człowiek twarz zachowa. No bo jak to jest 'nic', to moje to co? Dwa'nice'? :)[/QUOTE]

Jak Eri nic a Twoje dwa... to moje nieskończoność niców :lol:

Posted

Wiecie,że ja mam dość krytyczne postrzeganie swoich fot. Jak coś nie jest doskonałe to jest w kategorii bylejakie i tyle ;) póki co nie mam nic nowego ,ale Duma jest już tak zapuszczona,że nie mogę na nią patrzeć i chyba jutro doprowadzę do ładu to jakieś fotki zapodam .

Posted

[quote name='eria']Wiecie,że ja mam dość krytyczne postrzeganie swoich fot. Jak coś nie jest doskonałe to jest w kategorii bylejakie i tyle ;) póki co nie mam nic nowego ,ale Duma jest już tak zapuszczona,że nie mogę na nią patrzeć i chyba jutro doprowadzę do ładu to jakieś fotki zapodam .[/QUOTE]

Dobrze ze to nie jest zaraźliwe :lol: bo w życiu byście ani Tazza ani Idefixa nie pooglądały ;)