Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
Strasznie mi przykro :shake:

Tazz ma 4 i jest lepiej ale Idesix nie ma nawet 1 jest masakra :lol:

jak pies ma kiełbie we łbie to choćby miał i 15 nigdy nie będzie lepiej. ;)

Posted

mój jeden gamoń ma 13,5 i jest prawie bosko (prawie bo wyciąga mi ubrania z kosza na pranie i gryzie je franca, drzwi mi drapie, Torinowi żarcie wyżera i nie słucha wcale, ale śpi całymi dniami prawie), a drugi czarnuch ma za 16 dni 6 latek i jest bosko :loveu: lepiej już nie może być :loveu: Toro jest jak wino :loveu: ale to wie chyba każdy kto do nas zagląda ;)

Posted

Odwiedziła nas dziś Neli :) przygotować się na Kielce a

potem czas na sznaucerowe przyjemności

i pozowanie

I co się okazało ? Że mam w domu oazę spokoju i opanowania w porównaniu z adhd Neli :loveu:

Posted

Klatka się dziewczynie super rozrosła w ostatnim czasie, a ona była też taka wąziutka jak Dumka z przodu. Mam nadzieję,że mojej też się jeszcze trochę rozwinie, bo póki co ma tam tylko kudły :evil_lol:

Posted

Neli pięknie zrobiona i choć podobają mi się bardzo mniej kudłate sznaucery to jednak w parze Dumka lepiej się prezentuje

ale się dziewczynki pięknie razem wybiegały :)

Posted (edited)

Witamy poweekendowo :). Właśnie przyjechałyśmy z Bieszczad z 4 dniowego urlopiku. Niestety pogoda zupełnie nie dopisała i pozostał duży niedosyt. Ładnie było tylko w piątek, od soboty do dziś w zasadzie bez przerwy deszcz :shake:. Ale towarzystwo super, więc nie było tak źle. Jechała z nami moja koleżanka ze swoim małym synkiem (coś ok 1 roku) . Byłam bardzo ciekawa jak Dumka (która ma delikatność czołgu i grację słonia hihih) zareaguje na takiego raczkującego malucha . Okazało się,że rewelacyjnie, była niesamowicie delikatna, miała do niego anielską cierpliwość, bawili się razem, podbierali sobie zabawki, mały Tymek jej zabawki z paszczy wyjmował, a ona oddawała :loveu:. Przesłodką parę stanowili, mimo mojej niechęci do dzieci gatunku ludzkiego, napatrzeć się nie mogłam. Mam trochę fotek, ale na to musicie poczekać ;).

Edited by eria