Olson Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Saththa napisał(a)::diabloti: hyhyhyhyh 3 lata to nicz.... ale 4 :loveu: moja ma 4... i nie jest lepiej. :diabloti: Quote
Saththa Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Olson napisał(a):moja ma 4... i nie jest lepiej. :diabloti: Strasznie mi przykro :shake: Tazz ma 4 i jest lepiej ale Idesix nie ma nawet 1 jest masakra :lol: Quote
Olson Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Saththa napisał(a):Strasznie mi przykro :shake: Tazz ma 4 i jest lepiej ale Idesix nie ma nawet 1 jest masakra :lol: jak pies ma kiełbie we łbie to choćby miał i 15 nigdy nie będzie lepiej. ;) Quote
Saththa Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Olson napisał(a):jak pies ma kiełbie we łbie to choćby miał i 15 nigdy nie będzie lepiej. ;) nie wiem co to kiełbie :lol: ale śliczna łapsia w banerku :) Quote
Olson Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='Saththa']nie wiem co to kiełbie :lol: ale śliczna łapsia w banerku :) http://pl.wiktionary.org/wiki/mie%C4%87_kie%C5%82bie_we_%C5%82bie ;) Quote
Saththa Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='Olson']http://pl.wiktionary.org/wiki/mieć_kiełbie_we_łbie ;) znaczy domysliłam się całkiem nienajgorzej :razz: Quote
KT Arts Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 mój jeden gamoń ma 13,5 i jest prawie bosko (prawie bo wyciąga mi ubrania z kosza na pranie i gryzie je franca, drzwi mi drapie, Torinowi żarcie wyżera i nie słucha wcale, ale śpi całymi dniami prawie), a drugi czarnuch ma za 16 dni 6 latek i jest bosko :loveu: lepiej już nie może być :loveu: Toro jest jak wino :loveu: ale to wie chyba każdy kto do nas zagląda ;) Quote
eria Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Odwiedziła nas dziś Neli :) przygotować się na Kielce a potem czas na sznaucerowe przyjemności i pozowanie I co się okazało ? Że mam w domu oazę spokoju i opanowania w porównaniu z adhd Neli :loveu: Quote
Saththa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-vmhYJKgHRK0/UnUsSzCCnlI/AAAAAAAAFHY/zpCj6rAwu_4/s640/DSC_0104.jpg Dumy spojrzenie straszliwie mi się tutaj podoba :) Quote
Tekla64 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 no prosze jak to fajnie czasem docenic to co sie ma superancko razem wygladaja Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 piene czarnuchy :)adhd jest fajne,ale na krotka mete ;) Quote
Culineo Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 nie podoba mi się budowa Neli, jakąś za małą głowe ma w porównaniu do klatki :) Dumka za to śliczna ! Quote
eria Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Klatka się dziewczynie super rozrosła w ostatnim czasie, a ona była też taka wąziutka jak Dumka z przodu. Mam nadzieję,że mojej też się jeszcze trochę rozwinie, bo póki co ma tam tylko kudły :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-vmhYJKgHRK0/UnUsSzCCnlI/AAAAAAAAFHY/zpCj6rAwu_4/s640/DSC_0104.jpg a na tym foto na klacie Neli to nie są włosy? w sensie ze tak się ułożyły czy coś? bo dziwnie wygląda, na innych już normalniej Quote
Saththa Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Noooo może się sama ustawiła tak krzywo ze wygląda jakby Głowa od innego psa była :) Quote
ulana Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Też tak się zastanawiam czy to nie ujęcie po prostu takie... Quote
eria Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 ee włosów ma mało na klacie,bo ma klatę hihih , myślę że takie ujęcie ;) tu jest z przodu i wygląda normalnie Quote
Fides79 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Neli pięknie zrobiona i choć podobają mi się bardzo mniej kudłate sznaucery to jednak w parze Dumka lepiej się prezentuje ale się dziewczynki pięknie razem wybiegały :) Quote
Doginka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ooo, mam nadzieję, że czas mi pozwoli w Kielcach zobaczyć Nelę na żywo;-) Może i fotę jakąś cyknę, jeśli olbrzymy będą na tej samej hali;-) Quote
eria Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 (edited) Witamy poweekendowo :). Właśnie przyjechałyśmy z Bieszczad z 4 dniowego urlopiku. Niestety pogoda zupełnie nie dopisała i pozostał duży niedosyt. Ładnie było tylko w piątek, od soboty do dziś w zasadzie bez przerwy deszcz :shake:. Ale towarzystwo super, więc nie było tak źle. Jechała z nami moja koleżanka ze swoim małym synkiem (coś ok 1 roku) . Byłam bardzo ciekawa jak Dumka (która ma delikatność czołgu i grację słonia hihih) zareaguje na takiego raczkującego malucha . Okazało się,że rewelacyjnie, była niesamowicie delikatna, miała do niego anielską cierpliwość, bawili się razem, podbierali sobie zabawki, mały Tymek jej zabawki z paszczy wyjmował, a ona oddawała :loveu:. Przesłodką parę stanowili, mimo mojej niechęci do dzieci gatunku ludzkiego, napatrzeć się nie mogłam. Mam trochę fotek, ale na to musicie poczekać ;). Edited November 11, 2013 by eria Quote
eria Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Dumka i Tymek :lol: foty fatalnej jakości bo ciemno w domku a fotki nie z mojego aparatu Quote
Recommended Posts