Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
bardzo obwarkując i obszczekując zwłaszcza pana gospodarza, który chciał się z nią zaprzyjaźnić , ale nie zostało to docenione, wybitnie jej się nie podobał.

hahaha sznupy tak mają - moje już tyle lat, a ostro oszczekują Ojca Dyrektora :lol:

Posted

No to zaczynamy z fotkami, w miarę chronologicznie będzie :)

Pierwszego wieczoru zaraz po przyjeździe i zameldowaniu się w domku wyruszyłyśmy na plażę na zachód słońca

Posted

do zabawy przystąpiono po dość długich powitalnych rytuałach(Duma przestaje być szczeniaczkiem lgnącym do każdego psa by się bawić, teraz potrzebuje więcej czasu na zapoznanie;) )

Posted

nawet nie mów o figurze... jak sobie zobaczyłam fotkę jej siostry z niedawnej wystawy (młodzieżowy zwycięzca Europy!) to jakby porównać 7 miesięcznego szczyla z dorosłą suką. mam wrażenie,że Duma to nigdy nie zmężnieje

Posted

To czas na kolejną porcyjkę :)

nadzwyczaj grzeczny Dumiś na tle plażowego tłumku

odwiedziny 'u sąsiadki' Ery i kombinowanie co by tu dalej

sesyjka obowiązkowa

Posted

Piękne zdjęcia! :)
Duma ma chyba jeszcze trochę czasu na nabranie ciałka. Chociaż Jetsan wiele nie zmężniał... a jego brat jest bardzo potężny i szeroki, a w wieku szczenięcym byli dość wyrównani.

Posted

Super foty Aniu;-):loveu:

Szkoda, że nie wczasowałaś się w Stegnie, tu plaża za dnia była prawie pusta i można z psami wchodzić bez zakazu;-) I moje kundle uwielbiają takie piękne blondynki jak Foxi i duże brunetki jak Dumka:lol::loveu: Ale byśmy wspólnie natrzaskały fot:roflt:Zabrakłoby nam później czasu na wstawianie ich na dogo:roflt:

Posted

Ona wysoka była? Jak psiaki weszły?

Nie jakoś strasznie wysoka,ale trochę schodów było. A jak weszły ? Jak to one - biegiem :loveu: !!! Foxi nawet kilka razy tam i z powrotem bo ona wolała popenetrować wieżę dookoła hihi

Szkoda, że nie wczasowałaś się w Stegnie, tu plaża za dnia była prawie pusta i można z psami wchodzić bez zakazu I moje kundle uwielbiają takie piękne blondynki jak Foxi i duże brunetki jak Dumka:lol::loveu: Ale byśmy wspólnie natrzaskały fot:roflt:Zabrakłoby nam później czasu na wstawianie ich na dogo:roflt:

Pomyślę w przyszłości o tej Stegnie faktycznie ;)

Posted

eria napisał(a):
...
Pomyślę w przyszłości o tej Stegnie faktycznie ;)

Wiesz, co mnie tu urzeka? - to, że nad morze trzeba iść trochę przez las i wtedy psy mają najfajniejszy spacer i mogą załatwić swoje potrzeby, wtedy na plaży już nie robią i nie muszę po nich sprzątać:lol:;-)
A ja przy okazji opycham się pysznymi jeżynami, których pełno wzdłóż drogi nad morze;-)
Aaaaaa, i nad morze można dojść różnymi leśnymi drogami - my wybieramy te najmniej uczęszczane przez ludzi;-)