Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']cześć kochane sępy. Witam PositiveThought :multi: - pamiętaj "nie ma psa lepszego od sznaucera olbrzymiego" :loveu:
Foxi na salony wchodzi coraz odważniej, paskuda mała :evil_lol:

Nie chce kopiowac zdjece, ale powiem jedno - cudniaste!!
A teraz JA! 1. Sępy? No wiesz - pogniewalam sie - jestem "obrarzona" na Ciebie przez 1 minute! A zdejcia i tak wiedzialam, ze wkleisz!
2. NIe ma psa lepszego od sznaucera i briarda kudlatego! Taka jest prawda!!!!
3. Foxi na salony!!!Odwagi Pół - Kobieto! to do Foxi...

Posted

sliczny
a Foxi czemu nie ma juz własnych zdjec.Kreon ma 2-a jak jest sam, oj ja tu widze małą faworyzacje :mad: :eviltong:
Ja sie nie bede właczac do rozmowy dotyczacej wyzszosci rasy bo i tak wiem ze moje psy sa najlepsze na swiecie
(kundel bury,kundel bury, kundel bury fajna rzecz:multi: )

Posted

[quote name='Usia']

Ja sie nie bede właczac do rozmowy dotyczacej wyzszosci rasy bo i tak wiem ze moje psy sa najlepsze na swiecie
(kundel bury,kundel bury, kundel bury fajna rzecz:multi: )
:):):) no tyle, ze z tak rzecza jakos nie tak! Tego autora piosenki do sadu!!!!:)

Posted

no to troche Foxi, skoro tu się dopatrujecie faworyzacji Kreona :razz:

więcej mi się nie chce :evil_lol:
właśnie wróciłam z 1,5 godzinnego spacerku, a po południu się wybiorę na taki 2-godzinny, taka piękna pogoda jest dzisiaj, iście wiosenna:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='eria']no to troche Foxi, skoro tu się dopatrujecie faworyzacji Kreona :razz:

więcej mi się nie chce :evil_lol:
właśnie wróciłam z 1,5 godzinnego spacerku, a po południu się wybiorę na taki 2-godzinny, taka piękna pogoda jest dzisiaj, iście wiosenna:loveu: :loveu:
hehe jak maja byc fotki foxi to nagle sie nie chce:mad::mad::mad::mad:

Posted

na popołudniowym spacerku który planuję ok 14.30 nacykam Foxi mnóstwo fotek i Was nimi zasypię, a niech mi która zacznie marudzić że Kreona mało :mad: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
na popołudniowym spacerku który planuję ok 14.30 nacykam Foxi mnóstwo fotek i Was nimi zasypię, a niech mi która zacznie marudzić że Kreona mało :mad: :evil_lol:

ja juz mowie :P malo Kreona:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']:):):) no tyle, ze z tak rzecza jakos nie tak! Tego autora piosenki do sadu!!!!:)Joluś Usia pomyliła słowa nie rzecz a PIES;)uczyłam dzieci w I klasie :p

[quote name='eria']przed chwilą wymodziłam coś takiego :p
:crazyeye:wow EXTRA

Posted

[quote name='eria']

Alemi zakochana!Doopka sie odwraca do Niego!

Bardzo fajny portecik!

O!! Zuzoli cosik zoltego wyroslo!!!
a terozo un doopka sie odwraco - hihihi,ale mi para - hihihi