Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja wole obciete!

No cięte to wiadomo:loveu:Ale jak już ten ogon niestety musi być to wole precel ,bo się mniej rzuca w oczy niż taki pejcz.:diabloti:

Posted

Właścicielka Neli trzęsie się o ogon non stop jak ta (a ma adhd i to konkretne ) wali nim o meble;) , myślę że to bicie pejczem od temperamentu też zależy, Dona jest duuużo spokojniejsza od Neli i faktycznie nie wywija ogonem bez przerwy

Posted

Aleks89 napisał(a):
No cięte to wiadomo:loveu:Ale jak już ten ogon niestety musi być to wole precel ,bo się mniej rzuca w oczy niż taki pejcz.:diabloti:

ta ta napewno :cool3::diabloti:

Posted

ja mojemu wolałabym upitolić ogon przy samej dupie , bo kto przyjdzie to z piskiem ucieka i nie moze ściągnąć spokojnie butów, bo dostaje z bata po udach :lol:
a suka rzeczywiście słaba, wygląda jakby miała płytką klatke, Duma dużo lepiej się prezentowala :)

Posted

Dumiszonek ma już 14 miesięcy i taki dorosły jest... :loveu:

a taką 7 miesięczną ślicznotkę trymowałam w środę

jutro mamy kolejny trening agility i już się cieszę!

Posted

eria napisał(a):
Dumiszonek ma już 14 miesięcy i taki dorosły jest... :loveu:
No właśnie miałam pisać, widocznie się rozrosła - szczególnie tu widać klik
Niezmiennie ładne suczysko!

Posted

Foxi po prostu nie chce być zdejmowana z kanapy za łapki przez zazdrosnego Dumiszona, który jest typowym psem ogrodnika- sama nie chce być głaskana ,a Foxi też nie będzie :evil_lol:

Posted

Foxi na kanapie z tym zabójczym uśmiechem rewelka:loveu::roflt:

Aniu, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale pozwoliłam sobie skopiować fotę Dumki i dać Ci malutką poradę. Zechcesz, to poprawisz, a jak nie, to też nic się nie stanie. To tylko moje małe zboczenie groomerki w spoczynku:razz:;-) Wytrymuj Jej to, co zamazałam, tylko firanki nie ruszaj;-) Optycznie byś Dumiszonka skróciła;-)