Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulana']Co tu mówić - piękne zdjęcia. Poczułam sie jak na zielonym spacerze. :)

Dokładnie, piękne :lol:

Foksiątko też korzysta bo parówki się sypią a ona za darmochę dostaje już w tym wieku:evil_lol:

To wiadomo kto jest największym wygranym :evil_lol:

Posted

Aniu OGROMNE GRATULACJE DLA DUMKI:klacz::multi::klacz: Wreszcie Wam się udało i to w najpiękniejszym stylu:klacz: Prawda, że to cudowne uczucie stać na pudle?:lol:

Posted

Natija to nie są moje codzienne spacery, tylko urlop w okolicach Ujścia Warty ;)

Ulana ta kaczucha to podejrzewam głowienka :) ale 100% pewności nie mam

Posted (edited)

Dzięki za identyfikację kaczuchy. Aż dziw, że jej do tej pory nie spotkałam na jakimś jeziorze.
Czy to są zdjęcia z terenów parku narodowego?
Pamiętam parę lat temu na dniu Ziemi bodajże na naszych Polach Mokotowskich miały swoje stoiska i prezentacje wszystkie parki narodowe. Ten zapadł mi w pamięć, bo ustawili suchą trzcinę, wśród niej figurki różnych ptaków. Trzeba było przejść przez to trzcinowisko wąską ścieżynką praktycznie na czworakach, żeby zobaczyć świat z perspektywy tych ptaszków. Wrażenie było niesamowite - nagle zostało gdzieś daleko miasto, a ja zanurzyłam się w ptasi świat. Zawsze chciałam zobaczyć te tereny, ale jakoś dotąd mi się nie udało... Zwyciężały żagielki ;)

Edited by ulana
Posted

Tak, Ulana , to zdjęcia z terenu parku narodowego :) Tam jest cudownie, ja jestem oczarowana od pierwszego wyjazdu do Magdy.
Fajny pomysł na to stoisko, i nie jestem zaskoczona, ten park się ciekawie promuje.

A my z Dumkiem jesteśmy po drugim treningu agility, było rewelacyjnie, panna cudnie pracowała i skupiała się . Mieliśmy pierwszy raz już ciąg przeszkód , póki co tylko dwóch - hopka i długi tunel, poszło pięknie ! Bardzo z niej dziś dumna jestem.

Posted

[quote name='eria']Tak, Ulana , to zdjęcia z terenu parku narodowego :) Tam jest cudownie, ja jestem oczarowana od pierwszego wyjazdu do Magdy.
[/QUOTE]

Hyhyh ja już tyle razy u Magdy byłam a do Parku nigdy nie dotarłam :lol:

Posted

[quote name='Saththa']Hyhyh ja już tyle razy u Magdy byłam a do Parku nigdy nie dotarłam :lol:[/QUOTE]

to czym bylyscie takie zajete,ze nie dotarlas;)hhh picie bylo pewnie dobre;)