Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sandra,przez pół zimy wy mieliście śnieg a my sucho, teraz się musiały role odwrócić hihih
dziś wszystko płynie, i całe szczęście nie było już kul na łapach, więc spacer był długi i udany bez konsekwencji po nim ;)
mm a króliczka to by się zjadło, ja miałam wołowinkę w dwóch postaciach na święta i też byłam uradowana

Posted

Kulki nie są fajne, bo pod nimi są megakołtuny. Pies idzie na spacer bez ani jednego a wraca z całymi splątanymi łapami. Koszmar to jest. Dla niej zresztą też, bo ledwo idzie z takim ciężarem a potem długie roztapianie pod prysznicem i rozczesywanie. Chcemy wiosny. Chcemy słonka, ciepła, piłeczkowania, chcemy zacząć z rowerkiem i agility a mamy śnieg po kolana...

Posted

Kreoś miał nieporównywalnie mniej włosa na łapach i zupełnie inny gatunkowo ten włos, kulki się robiły ,ale wiele wiele mniej i nie przypominam sobie tak drastycznego kołtunienia :shake:
u Dumy te kudły na łapach są jak u afgana, jedwabiste i gęste, przecudne, ale wymagające sporo zachodu i zupełnie się nie dziwię,że ludzie sobie z takim włosem nie radzą

Posted

[quote name='eria']Kreoś miał nieporównywalnie mniej włosa na łapach i zupełnie inny gatunkowo ten włos, kulki się robiły ,ale wiele wiele mniej i nie przypominam sobie tak drastycznego kołtunienia :shake:
u Dumy te kudły na łapach są jak u afgana, jedwabiste i gęste, przecudne, ale wymagające sporo zachodu i zupełnie się nie dziwię,że ludzie sobie z takim włosem nie radzą

:calus::iloveyou:

Posted

Wczoraj mieliśmy cudny mroźny poranek, z pięknym światełkiem. Wróciłam z nocki i pognałam z aparatem na pole, co poskutkowało fajnymi fotkami :)

Posted

[quote name='zuzolandia']Fotki cudniaste to fakt......ale juz Ci na fejsu nadmieniłam cobyś nie grzeszyła juz tą wieczną zmarzliną hihihih

O to to to, straszysz normalnie;)