Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki, faktycznie foty dobrane idealnie dla porównania. Zdjęcia Dumki mam mniej więcej podzielone tygodniami/miesiącami , więc po prostu odszukałam w folderku ''11 tydzień" :)

Posted

Taa, tak specjalnie ;)

Rób tu człowieku porządek w mieszkaniu przed drugim spacerem z psami. Po porannym spacerze umyłam Dumę , wyczesałam nasionka, krzaczki, listeczki , rzepy. Wyschła. Poszłam z psami -suchymi ,czystymi do parku - bo w parku mniej się usyfią. Tylko,że w parku napotkałam jak to przy pięknej pogodzie tłum ludzi z bachorami , no więc wypuściłam się z pięknymi , czystymi pachnącymi psami dalej - na poligon . Starałam się jak mogłam by na naszej trasie nie było kałuż...Niestety Dumka znajdzie zawsze. Upierdzieliła się jak 100 nieszczęść w wodzie,błocie, latała po lesie jak dziki zając (zapachy ją nosiły mocno dziś) i oczywiście nazbierała znów listeczków, nasionek, krzaczków, patyczków, gałązeczek...Wracałam parkiem starając się ludzi nie napotykać, bośmy w trójkę nieźle wyglądały. No a w domu -kolejna kąpiel, kolejne czesanie, kolejne zamiatanie i mycie podłóg, kolejne mycie wanny. Jaki z tego wniosek ? SPRZĄTANIE NIE MA PRZYSZŁOŚCI !!!!!!

Posted

Gdzieś Was zgubiłam, ale już jestem :)

Dumka śliczna. I choć spóźnione - wszystkiego psiego na urodziny :) Ucho na kolażu mnie rozbroiło - identyczne jest :)

To może ja też taki napis denerwujący sobie zafunduję?... ;)

Posted

jeszcze nie urodziny, urodziny za miesiąc :)

Wczoraj mieliśmy cudną ciepłą wiosnę bez śladu śniegu. MIELIŚMY. Dziś zamieć , napadało już więcej niż do kostek i sypie jak wściekłe nadal. Brrrrr :(

Posted

Ano sprzątanie nie ma sensu. Tyle że jak posprzątasz i psy znów naniosą to jest jedna warstwa, a nie kolejna na to już nabrudzone. Więc ja jednak sprzątam, bez obsesji ale jednak ;)
Fajne te wasze wspólne fotki :) Rzeczywiście pod kolor idealnie się ubrałyście ;)

Posted

eria
kurde Sandra wyślij mi jakieś fotki , zrobię Ci ten banerek bo ten tekst z podpisu mi już daje po oczach od dawna hihihih

sama podkradnij z galerii i już;)

Posted

nie chce mi się grzebać, wolę dostać takie, które Sandra lubi i chce mieć na banerku ;)

Taką mamy teraz pogodę....szlag mnie trafia. Topienie kul śniegowych z łap Dumy to pikuś w porównaniu z późniejszym rozczesywaniem powstałego jednego wielkiego kołtuna zbitego pod tymi kulami. I tak dwa razy dziennie...

Wczoraj wieczorem ulepiłyśmy z kumpelą zająca -WYPASIONEGO zająca hihih

Posted

kulek z 8 łap w tym 4 naprawdę dużych nie zazdroszczę, bo mnie trafia jak mam Felkowe kuleczki topić :roll:

a zając świetny, widać, że się objadł :lol:
choć dzisiejszy bardziej przypomina Buddę ;)

Posted

dupoloty tez byly bo zajczek wam troche czasu jednak chyba zabral co?
swietny jest-byl

zdjecia piesow w takim sniegu cudne ale mzoe by se to biale juz poszlo co?

Posted

dupoloty-tylko kilka zjazdów było bo faktycznie zająca lepiłyśmy długo i w bólach - śnieg się nie kleił i już nam się potem nie chciało :)

Posted

[quote name='eria']kurde Sandra wyślij mi jakieś fotki , zrobię Ci ten banerek bo ten tekst z podpisu mi już daje po oczach od dawna hihihih

[quote name='malawaszka']wreeszcieeeee :multi::evil_lol:

Ale ze co? Ze brzydki napis mam?:)

[quote name='Fides79']sama podkradnij z galerii i już;)

[quote name='eria']nie chce mi się grzebać, wolę dostać takie, które Sandra lubi i chce mieć na banerku ;)

:* Wyślę Wyślę :)

I o Matko Boska ilez Wy Macie sniegu :mdleje: https://lh5.googleusercontent.com/-Ihj3BB56r-c/UVneX3kwCyI/AAAAAAAACtU/RIQj7mEsWXM/s640/DSC_0161.jpg MASAKRA!!!

Posted

Zając ześniegu super - ja miałam prawdziwego na obiad świąteczny i do tego debiutowałam w wykonaniu tegoż:lol:;-)
U nas Lany Poniedziałek był w takim samym klimacie:lol: