zuzolandia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 jako 11 miesieczna wydaje sie byc jasniejsza chyba ze to takie zludzenie fotkowe no i wieksza i grubsza hihihihih Quote
weszka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Świetny ten kolaż :) Pewne rzeczy jak widać się nie zmieniają z wiekiem. Quote
eria Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Dzięki, faktycznie foty dobrane idealnie dla porównania. Zdjęcia Dumki mam mniej więcej podzielone tygodniami/miesiącami , więc po prostu odszukałam w folderku ''11 tydzień" :) Quote
eria Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Taa, tak specjalnie ;) Rób tu człowieku porządek w mieszkaniu przed drugim spacerem z psami. Po porannym spacerze umyłam Dumę , wyczesałam nasionka, krzaczki, listeczki , rzepy. Wyschła. Poszłam z psami -suchymi ,czystymi do parku - bo w parku mniej się usyfią. Tylko,że w parku napotkałam jak to przy pięknej pogodzie tłum ludzi z bachorami , no więc wypuściłam się z pięknymi , czystymi pachnącymi psami dalej - na poligon . Starałam się jak mogłam by na naszej trasie nie było kałuż...Niestety Dumka znajdzie zawsze. Upierdzieliła się jak 100 nieszczęść w wodzie,błocie, latała po lesie jak dziki zając (zapachy ją nosiły mocno dziś) i oczywiście nazbierała znów listeczków, nasionek, krzaczków, patyczków, gałązeczek...Wracałam parkiem starając się ludzi nie napotykać, bośmy w trójkę nieźle wyglądały. No a w domu -kolejna kąpiel, kolejne czesanie, kolejne zamiatanie i mycie podłóg, kolejne mycie wanny. Jaki z tego wniosek ? SPRZĄTANIE NIE MA PRZYSZŁOŚCI !!!!!! Quote
Tekla64 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 do tych wnioskow dawno doszlam wazne coby szczescie bylo !!! Quote
Saththa Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Angi']obroża pasuje do kurtki :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-IGqQQmaqv-Y/UVbbui3_G5I/AAAAAAAACqQ/jPwrEtg0zRA/s512/d.jpg tutaj idealnie widac;) to samo miałam pisac;) [quote name='Tekla64']do tych wnioskow dawno doszlam wazne coby szczescie bylo !!! to fakt... ale to denerwujace ejst ;) Quote
eria Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 kurde Sandra wyślij mi jakieś fotki , zrobię Ci ten banerek bo ten tekst z podpisu mi już daje po oczach od dawna hihihih Quote
ulana Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Gdzieś Was zgubiłam, ale już jestem :) Dumka śliczna. I choć spóźnione - wszystkiego psiego na urodziny :) Ucho na kolażu mnie rozbroiło - identyczne jest :) To może ja też taki napis denerwujący sobie zafunduję?... ;) Quote
eria Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 jeszcze nie urodziny, urodziny za miesiąc :) Wczoraj mieliśmy cudną ciepłą wiosnę bez śladu śniegu. MIELIŚMY. Dziś zamieć , napadało już więcej niż do kostek i sypie jak wściekłe nadal. Brrrrr :( Quote
weszka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ano sprzątanie nie ma sensu. Tyle że jak posprzątasz i psy znów naniosą to jest jedna warstwa, a nie kolejna na to już nabrudzone. Więc ja jednak sprzątam, bez obsesji ale jednak ;) Fajne te wasze wspólne fotki :) Rzeczywiście pod kolor idealnie się ubrałyście ;) Quote
malawaszka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='eria']kurde Sandra wyślij mi jakieś fotki , zrobię Ci ten banerek bo ten tekst z podpisu mi już daje po oczach od dawna hihihih[/QUOTE] wreeszcieeeee :multi::evil_lol: Quote
Fides79 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 eria kurde Sandra wyślij mi jakieś fotki , zrobię Ci ten banerek bo ten tekst z podpisu mi już daje po oczach od dawna hihihih sama podkradnij z galerii i już;) Quote
eria Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 nie chce mi się grzebać, wolę dostać takie, które Sandra lubi i chce mieć na banerku ;) Taką mamy teraz pogodę....szlag mnie trafia. Topienie kul śniegowych z łap Dumy to pikuś w porównaniu z późniejszym rozczesywaniem powstałego jednego wielkiego kołtuna zbitego pod tymi kulami. I tak dwa razy dziennie... Wczoraj wieczorem ulepiłyśmy z kumpelą zająca -WYPASIONEGO zająca hihih Quote
eria Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 do rana niestety zająca przysypało i wyglądał tak Quote
Fides79 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 kulek z 8 łap w tym 4 naprawdę dużych nie zazdroszczę, bo mnie trafia jak mam Felkowe kuleczki topić :roll: a zając świetny, widać, że się objadł :lol: choć dzisiejszy bardziej przypomina Buddę ;) Quote
Tekla64 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 dupoloty tez byly bo zajczek wam troche czasu jednak chyba zabral co? swietny jest-byl zdjecia piesow w takim sniegu cudne ale mzoe by se to biale juz poszlo co? Quote
eria Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 dupoloty-tylko kilka zjazdów było bo faktycznie zająca lepiłyśmy długo i w bólach - śnieg się nie kleił i już nam się potem nie chciało :) Quote
FredziaFredzia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Zając trochę przybrał na wadze jak go przysypało :lol: Quote
ulana Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='eria']jeszcze nie urodziny, urodziny za miesiąc :) A no fakt - urodziny to wszak 12 miesięcy, hihi :) No to macię życzenia na zapas :) https://lh3.googleusercontent.com/-s8a8i21mozg/UVneTHdRffI/AAAAAAAACtE/M9InfKP7STk/s640/DSC_0156.jpg piękna zima wiosną... Quote
Saththa Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='eria']kurde Sandra wyślij mi jakieś fotki , zrobię Ci ten banerek bo ten tekst z podpisu mi już daje po oczach od dawna hihihih [quote name='malawaszka']wreeszcieeeee :multi::evil_lol: Ale ze co? Ze brzydki napis mam?:) [quote name='Fides79']sama podkradnij z galerii i już;) [quote name='eria']nie chce mi się grzebać, wolę dostać takie, które Sandra lubi i chce mieć na banerku ;) :* Wyślę Wyślę :) I o Matko Boska ilez Wy Macie sniegu :mdleje: https://lh5.googleusercontent.com/-Ihj3BB56r-c/UVneX3kwCyI/AAAAAAAACtU/RIQj7mEsWXM/s640/DSC_0161.jpg MASAKRA!!! Quote
betty_labrador Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 czesc :loveu: Jak ona Ci wyrosła ! :) super psina . I ślicznie razem wyglądacie :) https://lh3.googleusercontent.com/-hmEFKbH__q0/UVbbypp6i7I/AAAAAAAACqk/VtQsnC3rw-M/s640/n.jpg Zające ze śniegu wymiatają :) :eviltong: Quote
Doginka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Zając ześniegu super - ja miałam prawdziwego na obiad świąteczny i do tego debiutowałam w wykonaniu tegoż:lol:;-) U nas Lany Poniedziałek był w takim samym klimacie:lol: Quote
Recommended Posts