eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 no faktycznie - był a go nie ma :angryy: Quote
Agushka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No niestety, ja tez swojego poprzedniego posta nie widzę :( nie wiem co się po tych porządkach dzieje ale nic dobrego :( Mam nadzieję, że to przejściowe. Quote
Pianka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Denerwuje mnie to:angryy: Bo zdaje się, że znikneły tez posty z wątków schroniskowców. I to dość istotne posty:angryy: Mi się tak nigdy nie robiło, ale wiem, ze innym sie już tak robiło. Więc powiedzcie czy później te posty pojawiły sie z powrotem? Quote
sota36 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 eria napisał(a):Kreosiasty miał właśnie salon piękności-jak to Gutki nazywają :D został solidnie wyczesany i nałożyliśmy balsam lisi na brodę który dostaliśmy od pani od Figi :multi: ciekawe czy zrobi się piękniejsza :razz: no pewno mu broda urosnie!! eria napisał(a):i stało się ...Kreon pogryzł się z dogiem Emirem :placz: :placz: :placz: Tamten zaszedł go od tyłu i położył mu łeb na grzbiecie, a Kreon nie zna się na żartach i się odwinął....dobrze że było dwóch facetów i odcciągnęli psy od siebie, ale Kreon był tak zażarty że zranił Emirowi ucho :placz: :placz: :placz: Jutro będą oba w kagańcach....strasznie się boję tego co najbardziej prawdopodobne - że wrogość pozostanie i trzeba się będzie omijać....:placz: :placz: :placz: :placz: normanie siedzę i ryczę :placz: :placz: :placz:Aniula - ktos kiedys mi powiedzial,ze milosc w pewnym wieku sie konczy,niestety... wsrod psow tez!to calkiem niestetynormalny objaw samczy, zreszta, co ja Ci tam bede gadac, sama wiesz, stad mytylko mamy towarzystwo damskie, bo Gut poczul w jajkach testosteron. eria napisał(a):Cześć Ala i Rinuś :p Agushka- widziałam przed chwilą Twój post, a teraz nie widzę!! W każdym bądź razie martwię się głównie o to że przez nowego znajomego stracę starych znajomych........:placz: skad myto anmy...ech... tylko odmienna plec! Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 taaak walentynkowy :angryy: ale i tak piękny wyszedł :loveu: Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 sota36 napisał(a):no pewno mu broda urosnie!! mówisz poważnie ?? Quote
eria Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 po dokładniejszych oględzinach Kreona okazało się że też bez szwanku z walki nie wyszedł -ma ranę na policzku, ale zasusza się i nie umrze od tego :cool1: a teraz codzienna porcja fot: Quote
Rinuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 eria napisał(a):C a tak w ogóle to zaczął mi się przedwalentynkowy megadół, miejmy nadzieję że za dwa dni ustąpi :placz: mi tak samo :-(:-(spedzam walentynki z Brutusem... Quote
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!! Quote
Agushka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześć :) Foxi, coś ci się majta na ogonie :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 A u nas nastąpiło małe przemeblowanko i Kreoś nie zajmuje już pół pokoju, Majcia nie ogryzie więcej tapety ze ściany i nie naśmieci tak bardzo i wszyscy jesteśmy zadowoleni... A ja sie stresuję przed spacerem bardzo jak dziś będą wyglądały relacje Kreona z Emirem :shake: Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No narteszcie! A gdzie poslanko Foxiatka???? Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='sota36']No narteszcie! A gdzie poslanko Foxiatka????;)pewnie u pańci na łóżeczku:p Cześć Marudy i pogromcy ginących postów:razz: Quote
Dobcia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='eria'] Królewskie łoże:lol: Cześć Aniu;) Nie smutkuj;) Mam nadzieje, że spacerek będzie udany, Kreon ma podobne usposobienie do Hasana, jakieś nadwrażliwe te nasze psy:shake: Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dobcia napisał(a):Królewskie łoże:lol: Cześć Aniu;) Nie smutkuj;) Mam nadzieje, że spacerek będzie udany, Kreon ma podobne usposobienie do Hasana, jakieś nadwrażliwe te nasze psy:shake: Dobcia - nie sa nadwrazliwe! Sa chlopokami pelna paszcza! A Ty dziewczyno myslisz, ze taka ostoja spokoju, jak Gut - kocha konkurencje?! No cos Ty! Drze mordzie! Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witaj eria:loveu: , Milych walentynek zyczę;) Quote
Teklunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a co to za płakanie!?! trzeba się cieszyć, chociażby tym, że nie skończyło się tak jak św. Walenty... właśnie wyczytałam że to ukatrupili i umierał w potwornych mękach :roll: Quote
eria Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 cześć kochani, ile Was tu przyszło, aż miło czytać :multi: :multi: to od początku : posłanie Foxi było,jest i będzie w przedpokoju, a do pokoju wchodzi tylko jak ją zaproszę. A teraz spacer.Oba psy były w kagańcach. No muszę pochwalić Kreona - widać było ze nie chciał walczyć, miałam zabawkę w ręce i na początku olał obecność Emira...Ale niestety prawie od razu Emir zaatakował Kreona, no to on się bronił.....Emir miał skórzany kaganiec , złapał Kreona ale nie zranił, rozdzieliliśmy w porę psy. No i pani Emira wycofała się. Nasza ekipa pozostaje w składzie : Foxi, Kreon,Figa , Hektor... Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 niedobry Emir! Chlopie - odwal sie od Kreosia! bo Ci przy...wale!!! P.S. KURTURALNYJEZDEM Gut. FOXI NA POKOJE!!!!!!!!!!!!!foxi na pokoje!!!!BEZ ZAPROSZENIA!!!! Paria jajników! Czy tylko faceci z jajami moga byc na pokojach? Nie!!! FOXI NA POKOJE! DOSC SZOWINIZMU!!!RÓWNOSC!! ZADAMY ROWNOSCI, NIEZALEZNIE CO MAMY MIEDZY LAPAMI!!!! fOXI NA POKOJE!!! Quote
eria Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 heheheheh FOXI NIE MA JAJNIKÓW :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cO Z TEGO , ZE JESTEM MALUTKA? cO Z TEGO, ZE WAZE TYLKO 12 KILO I JESTEM NIBYDZIEWCZYNA? cZY MNIE NIE PRZYSLUGUJE ROWNMOSC, WOLNOSC/ cZY TO, ZE JESTEM MALUTKA, TO ZNACZY ZE NIE WOLNO NA WIELKOPANSKIE SALONY/ zE MUSZE ZEBRAC O ZGODE SWOJEJ ...PANCI?! nIE! jA MAM SWOJA DUSZE, SERCE, JA CHCE NA SALONY! BEZ NICZYJEJ LASKI!CHCE LEGOWISKA OBOK TEGO FACETA - KREONA! U CIOCI JOLI BYLAM NA SALONACH I CO? UBCEJ TAK, A U WLASNEJ - NIE!!!DOSC MIESZKANIA W PRZEDPOKOJU!!! FOXI NA SALONY!!!! oto halso reklamowe naszej kampanii!Podpiszcie apel! Quote
eria Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 wyczaiłam u Kreona drugą ranę :cool1: na karku... ale zaopatrzyłam psią apteczkę jakiś czas temu w co trzeba , pańcia przyszły tech.wet. więc obejdzie się bez wizyty w gabinecie;) Rana przemyta, posmarowana maścią z antybiotykiem. Kreon jest taki dzielny - Foxi już by mnie pogryzła jak bym jej przy jakiejś ranie grzebała :evil_lol: a tu macie Foksiastą na pokojach :eviltong: Quote
Recommended Posts