Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']dzisiaj mała zosia-samosia Dumka kończy 9 miesięcy, to znaczy ,że od ponad 6 prowadzę z nią regularną wojnę:evil_lol:. nic nie jest łatwe proste i przyjemne z nią, każdy spacer to nerwówka, czasem tylko ma przebłyski fajnego psa i cały czas żyję nadzieją, że kiedyś to będzie słońce a nie tylko przebłyski...byle do przodu
[/QUOTE]

będzie :p mówie Ci to ja - doświadczona życiowo przez takiego jednego nieokiełznanego_wszystko_chcącego_zrobić_po swojemu olbrzyma :D dorośnie, dojrzeje i będzie z niej najbardziej zajebisty z zajebistych psów!

czadowa ta trójka!!!

Posted

Sandra- ile razy ona już niechcący oberwała od nich, od Emira zwłaszcza, bo ciężki i zawalaty
Kinga- dzięki
[quote name='malawaszka']"a teraz zostaw nas na chwilkę samych z tą małą"
https://lh5.googleusercontent.com/-5PNP4b4WBJQ/UQgk5v5mM8I/AAAAAAAAB3s/-wF6gn6CZWI/s640/DSC_0089.jpg

a żebyś wiedziała, Emir miał dość jednoznaczne zamiary wobec Dumy na tym spacerze ,co mu się normalnie nie zdarza, a Carbo też się trochę interesował tak inaczej :evil_lol:, ale on jeszcze szczeniak ,nie wie o co chodzi. w każdym razie nie wiem czy się jakaś o zgrozo cieczka nie szykuje...

Jambi, mam nadzieję...
Dziś roztopy na maksa, wsio płynie, spod śniegu wychodzą kupy grzybiarzy z jesieni:angryy:... A Duma w związku z tym ogłuchła :angryy:. Tak totalnie, jak nigdy. Latała od g*** do g*** nie reagując na nic. Jak ją dopadłam wylądowała na lince (zbawienie!) i do końca spaceru była jak ten aniołek poza chęcią napadu na dwie osoby.

Doginka, czasem coś tam wyjdzie nawet ;)

Posted

[quote name='Doginka']Piękne foty:loveu:
Mi na śniegu czarne nie wychodzą, bo albo śnieg przejarany, albo sznupy niedoświetlone:sad:
Doginko u Ciebie w galerii panuje wirus i antywir blokuje dostępu :(

Posted

[quote name='Korenia']Doginko u Ciebie w galerii panuje wirus i antywir blokuje dostępu :(
Oooooooo:crazyeye: Mój Kasperski nic mi nie pokazuje:niewiem:
Co w takiej sytuacji się robi?:niewiem:

Posted

[quote name='Doginka']Oooooooo:crazyeye: Mój Kasperski nic mi nie pokazuje:niewiem:
Co w takiej sytuacji się robi?:niewiem:
Nie wiem :(, mnie nie wpuszcza - wyskakuje mi za każdym razem: "[FONT=Segoe UI]Na tej stronie została umieszczona treść od www.valhalla-rattery.yoyo.pl – znanego dystrybutora złośliwego oprogramowania. Wejście teraz na tę stronę najprawdopodobniej zainfekuje Twój komputer złośliwym oprogramowaniem."[/FONT]

Posted

Właśnie przeskanowałam Kasperkirm i nic mi nie pokazuje, a mam najnowszą licencję, więc nie mam pojęcia o co kaman:niewiem: Ale napiszę do Admina, może coś pomoże;-)

Posted

[quote name='eria']

Sandra, przed cieczką, 9 miesięcy ma ,więc to już tak lada moment...[/QUOTE]

A suczka to sie "umysłowo" zmienia po tym jak juz ta cieczka przyjdzie?:) w sensie zmienia sie z dziewczynki w kobiete?:)

Posted

to się okaże :evil_lol::mad:
trudno mi się wypowiadać bo nie miałam nigdy suki z cieczką i po cieczce , ale na pewno burza hormonów nic dobrego nie przynosi:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']to się okaże :evil_lol::mad:
trudno mi się wypowiadać bo nie miałam nigdy suki z cieczką i po cieczce , ale na pewno burza hormonów nic dobrego nie przynosi:evil_lol:[/QUOTE]
U mojej było zero zmiany ;)

Posted

iii tam, u moich to ani po cieczce, ani po sterylce nic - żadnych zmian! i to u wszystkich czterech,
farmazony jakies opowiadają z tymi zmianami! ... albo my wszystkie mamy jakieś nietypowe suki :hmmmm:

Posted

ja tam już mam przekonanie,że nie i koniec ;) koty jak dzieci i szczeniaki, są fajne u kogoś na chwilkę , obfocić i iść do domu

A u nas ciąg dalszy odwilży, pada deszcz, jest nieprzyjemnie, wszędzie błoto. Wróciłyśmy właśnie z godzinnego spacerku po parku. Foksik wyrzygał właśnie wszystko co tam zjadł po drodze i czuje się dość kiepsko, zapewniła sobie całodniową głodówę i kaganiec na drugi spacer. Dumkowi chyba nie udało się za wiele zjeść. Latała jak szalona, strasznie jej zazdroszczę tej energii co ona ma . Cały spacer galopem ;)
No a mnie napier** brzuch, popijam herbatkę pośniadankową i zaraz mam dwóch klientów do strzyżenia pod rząd. A potem jakieś zakupy ,spacer i tyle :)

Fotki sprzed tygodnia oczywiście

Dumiś i kopalnia Bielszowice

Posted

eria napisał(a):
tak Wasiu, też se liznęłam , skoro im tak smakuje to mi też może,nie ? :diabloti:

zawsze trzeba sprawdzic na własnej skorze co pies je;)

A a powaznie to zycze aby przestało bolec;)

Posted

Taaa Jambi, żeby ona tablicę kontemplowała :diabloti: ona tam wypatrzyła,że ktoś idzie :mad: i już ,już ,już mało brakowało a by pogoniła, ułamki sekund grają rolę hihi