Dobcia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='eria'] Cześć Aniu:lol: Zaległości nadrobiłam, sporo się tego zebrało:oops: Śliczne pyszczątka:loveu::loveu::loveu:I Hektorek bez kagańca:loveu: Quote
tygra Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 powiedz mi czy jak byłaś w mojej galerii były widoczne foty (domowe wklejane dziś wieczór)bo niektóre moje posty znikają Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Czesc... :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 dogo żyje ale foty które wklejałam wczoraj o 4 rano nie żyją :angryy: człowiek wraca styrany po ciężkim dniu, zasiada z błogością na twarzy przed kompa i co widzi - dogo nieczynne :shake: zrobiłam kilka fotek z nową zabaweczką dzisiaj i jak je obrobię to wkleję,o ile ktoś jeszcze w ogóle chce :cool1: Quote
zuzolandia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziendoberek Lalunia ;-) ooooo nareszcie koniec odwyku !!!!! Buziaczki i fotki wklejaj a sie nie pytaj ;-) Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 mam i nie oddam! zwycięzca ups zagapiłam się :evil_lol: udało się:multi: no i na koniec nie obyło by się bez pozowania :p mam jeden fajny filmik, ale nie mam pojęcia gdzie i jak to załadować do netu..... Quote
tygra Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 WIDZIĘ ŻE ZAPASY Z KÓŁECZKIEM fOXI WYGRAŁĄ A TU KREON MA BOSKI UŚMIECH Quote
zuzolandia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 FAJNEEEEEEEEEEEEEEEEE ;-) ......JA OPTUJE ZA TYM ZE kREOS POKOZOL ANULI JEZOR ....COBY SIE ODCZEPIłA I SKONCZYłA TE FOTY ROBIC EHEHEH;-) Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Kreosiasty miał właśnie salon piękności-jak to Gutki nazywają :D został solidnie wyczesany i nałożyliśmy balsam lisi na brodę który dostaliśmy od pani od Figi :multi: ciekawe czy zrobi się piękniejsza :razz: Quote
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 extra psiaki ...... we dwoje zawsze razniej i weselej na spacerkach :loveu: ale moja Rosolinda z czarnym panem by sie raczej nie dogadala :mad:;) pozdrawiamy :calus: Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='eria'] Cześć:lol: Jakie wpatrzone w pancie:cool3::loveu: Foxia nie ma sobie równych w pozowaniu:loveu: Zwyciężczyni z trofeum:loveu: Quote
Agushka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzień dobry Aniu :) (a ja bardzo lubię to imię, nawet jak byłam w ciąży to potencjalna dziewczynka miała się tak nazywać) Widzę, że zakupy się udały i kółko w użyciu od zaraz :evil_lol: z podziwem patrzę, jak one się ładnie nim bawią, bez zgrzytów.. Mam nadzieję, że moje też kiedyś tak będą. Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 tygra napisał(a):i tak jest piękna :) ale LEXUS Gently Born ma piękniejszą :eviltong: (bo zadbaną od szczeniaka) Kreon jak na stan w jakim go wzięłam to i tak nie miał złej tej brody... zuzolandia napisał(a): ......JA OPTUJE ZA TYM ZE kREOS POKOZOL ANULI JEZOR ....COBY SIE ODCZEPIłA I SKONCZYłA TE FOTY ROBIC EHEHEH;-) Kreoś z wywieszonym jęzorem wpatruje się w pańcię bo trzyma kółeczko, a Ty tu od razu że mi jęzor pokazał! :evil_lol: Ewa_17 napisał(a):extra psiaki ...... we dwoje zawsze razniej i weselej na spacerkach :loveu: ale moja Rosolinda z czarnym panem by sie raczej nie dogadala :mad:;) pozdrawiamy :calus: witamy nowego gościa w galerii !!! zapraszamy ponownie :lol: Dobcia napisał(a):Cześć:lol: Jakie wpatrzone w pancie:cool3::loveu: Foxia nie ma sobie równych w pozowaniu:loveu: Zwyciężczyni z trofeum:loveu: cześć Jadziu :lol: Foxi faktycznie jest mistrzem w pozowaniu :loveu: Agushka napisał(a):Dzień dobry Aniu :) (a ja bardzo lubię to imię, nawet jak byłam w ciąży to potencjalna dziewczynka miała się tak nazywać) Widzę, że zakupy się udały i kółko w użyciu od zaraz :evil_lol: z podziwem patrzę, jak one się ładnie nim bawią, bez zgrzytów.. Mam nadzieję, że moje też kiedyś tak będą. cześć Aga! bez najmniejszych zgrzytów :loveu: zakupy się udały - psiaki jak widać zadowolone z kółeczka :multi: Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :multi:ile fotków tylko................dlaczego 1 kółeczko ......dziecka sie teraz kłócą:mad: Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 i stało się ...Kreon pogryzł się z dogiem Emirem :placz: :placz: :placz: Tamten zaszedł go od tyłu i położył mu łeb na grzbiecie, a Kreon nie zna się na żartach i się odwinął....dobrze że było dwóch facetów i odcciągnęli psy od siebie, ale Kreon był tak zażarty że zranił Emirowi ucho :placz: :placz: :placz: Jutro będą oba w kagańcach....strasznie się boję tego co najbardziej prawdopodobne - że wrogość pozostanie i trzeba się będzie omijać....:placz: :placz: :placz: :placz: normanie siedzę i ryczę :placz: :placz: :placz: Quote
Pianka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Fajne zdjęcie:loveu: A ty Kreon masz być grzeczny:mad: Quote
Agushka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No to rzeczywiście niefajnie się porobiło :( Psy niestety etykiety nie znają i jak się pokłócą to potem może byc problem. Najgorzej, jak im ta awersja do siebie zostanie. Szkoda tracić znajomych ale co poradzić. Trudno pilnować ciągle żeby się oba nie pożarły, żadna przyjemność taki spacer. Może jednak się jakoś dogadają czego Ci z całego serca życzę :) Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Cześć Ala i Rinuś :p Agushka- widziałam przed chwilą Twój post, a teraz nie widzę!! W każdym bądź razie martwię się głównie o to że przez nowego znajomego stracę starych znajomych........:placz: a tak w ogóle to zaczął mi się przedwalentynkowy megadół, miejmy nadzieję że za dwa dni ustąpi :placz: Quote
Pianka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Agushka- widziałam przed chwilą Twój post, a teraz nie widzę!! A mój widzisz? Chyba mnie tez zaatakowało i nie widze postów:angryy: Quote
eria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 tak Twój widzę -teraz, ale nie wiem czy za chwilę też będzie Agushki dalej nie widać :roll: Quote
Pianka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 eria napisał(a):tak Twój widzę -teraz, ale nie wiem czy za chwilę też będzie Agushki dalej nie widać :roll: Ale ja pisze o tym wcześniejszym, w którym cytowałam zdjęcie Foxi. Bo ja go nie widze:placz: Quote
Recommended Posts