Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Komendy na odległość bardzo się w życiu przydają (dziś np za pomocą wrzaśnięcia 'siad', które słyszało chyba całe miasto powstrzymałam małpę przed napadem na jakiegoś chłopa na polach...)

Posted

jaki Gucio cudny a jak piknie mu w tych wielgachnych uchach, az mnie zatchlo, tesknie jednak za jamniorem choc juz nie chce miec

pikny jest

a twoje dziolchy...... superanckie i fajnie ze wyszlo z rozkazem na odleglosc pewnie ze sie pryzdaja w zyciu a jeszcze fajniej jak mozesz znakiem na odleglosc ja pryztrzymac , posadzic czy cokolwiek innego ale i do tego dojdziecie napewno
pikne fotecki

Posted

Co bagienne Sandra ?

Dumka optyczne komendy też zna, ale to nie w takiej sytuacji jak leci się drzeć, ale na spokojnie robi bez problemu jak na mnie spojrzy a ja jej pokażę gestem ;)

Posted

eria napisał(a):
(dziś np za pomocą wrzaśnięcia 'siad', które słyszało chyba całe miasto powstrzymałam małpę przed napadem na jakiegoś chłopa na polach...)
Jak ten wrzask był faktycznie taki na całe miasto, to ten chłop chyba też aż sobie usiadł na 4litery? :evil_lol:

Zdjęcia jak zwykle, tereny fajne! Można wiedzieć, gdzie to? Czasem nie jakieś bliższe okolice schroniska toz fauna?

Posted

Nie nie,to nie te okolice . To akurat las Halembski, gdzie muszę kawałek podjechać samochodem,a więc nie moje codzienne tereny ;)

Tak facet też wyglądał na wstrząśniętego sytuacją hihi

Posted

Aaa już myślałam,że gdzieś znów są moje psy a ja nie wiem :evil_lol:

Wyłania mi się powoli sznaucer z kupy kudłów:loveu:
Duma moja

to dopiero wstępna obróbka , jeszcze duuuużo roboty przede mną ;)

Posted

Aniu, ale ślicznie Dumce głowę zrobiłaś:loveu:
Ja swoje zaroślaki wyrwę pod koniec lutego na łyso, bo zaczynamy sezon w Łodzi.
Miałam jechać do Katowic, ale mnie dorwało jakieś choróbsko i nie mam siły rwać moich kundli. Poza tym na marzec chyba by nie odrosły:shake:
Ale już wczoraj rwałam moją malutką podopieczną pieprzaczkę - jej pierwszy raz i zniosła to doskonale.
Tobie współczuję rwania całej Dumki - biedne Twoje paluszki:lol:
Ja mam straszne odciski po małej, nie mam pojęcia czemu, chyba się odzwyczaiłam po dwumiesięcznej przerwie bezrwalności na łyso:roflt:

Posted

ja nie umiem Dumy na łyso:roll:, to się wszystko bardzo trzyma w skórze mimo ,że jest mocno przerośnięte :( .Figę mogłabym spokojnie na łyso, Neli mogłabym spokojnie na łyso,a tej ni huhu. Zupełnie inny typ włosa ;)

Posted

eria napisał(a):
ja nie umiem Dumy na łyso:roll:, to się wszystko bardzo trzyma w skórze mimo ,że jest mocno przerośnięte :( .Figę mogłabym spokojnie na łyso, Neli mogłabym spokojnie na łyso,a tej ni huhu. Zupełnie inny typ włosa ;)

To zupełnie tak jak u Rapera;-) Ale ja jak się uprę, to i Rapcia na łyso potrafię wyrwać, ale to jest okupione lekkim bólem moich paluszków :razz:

Posted

Mały słodki Dumiszonek , jako że wszystko robi mocno i na 100% , rozciął se dziś w dzikim galopie z nowym kumplem 3 opuszki na 2 łapach...A jutro ma zabieg - grudkowe zapalenie 3 powieki w obu oczach , nic nie działało i nie ma za bardzo wyboru. Tak więc kciuki się bardzo przydadzą.
Przez tydzień szpital w domu ...

Posted

rozciął se dziś w dzikim galopie z nowym kumplem 3 opuszki na 2 łapach

zdolniacha :evil_lol:

A jutro ma zabieg - grudkowe zapalenie 3 powieki w obu oczach , nic nie działało i nie ma za bardzo wyboru. Tak więc kciuki się bardzo przydadzą.
Przez tydzień szpital w domu ...

no to trzymamy:kciuki: