Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w Nowym Roku:lol:
Aniu pięknie podsumowałaś swój stary rok - pogratulować spełnienia planów.
Mój stary rok przyniósł mi ogromne cierpienie, ból po stracie córki i same złe rzeczy oprócz wygranych wystaw z Gordonkiem, które jakoś trzymały mnie przy życiu, więc mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy, tym bardziej, że 13 zawsze przynosiła mi szczęście:lol:
Tobie też życzę w tym roku wielkich sukcesów w życiu osobistym i na wystawach z Dumiszonem:lol:

Foty pomimo mrozu tchną ciepełkiem - to czerwone słoneczko pięknie rozświetla Twoje piesice:loveu:
A makro jak zwykle w Twoim wykonaniu super:klacz:

Posted

malawaszka napisał(a):
wow jakoś kojarzyłam będzin z wystawą latem :mdleje: może się wybiorę pokibicować :cool3:

z tym,że wystawa jest w Sosnowcu ;) żebyś do Będzina nie pojechała hihi

tak Magda ,zgadza się, teraz trza ćwiczyć foty w ruchu hihi
Sandra, taa Foksik często umywa ręce od tej czarnej małpy , ale równie często sama prowokuje zabawy

Posted (edited)

Dumiś ma dziś dzień dziecka. Dostała nową kość mamuta. kurde nie umiem posta napisać, coś dziwnego mi się dzieje.cćąłam fotke wkleić ale się nie da

Edited by eria
Posted (edited)

Już odpowiadam :)
Foxi nie dostała takiej kości, bo ona nigdy się takimi rzeczami nie interesowała za bardzo. Ale będę musiała kupić, bo jak Duma żuchla kość, Foxi siedzi i się w nią wpatruje jak w święty obrazek i bardzo biednie przy tym wygląda...
Też myślałam,że takiego gnata to dziecko będzie miało na całe miesiące, ale niestety - radzi sobie wyjątkowo sprawnie małpa jedna.

Anetta a na co zagłosowałaś bo nie kumam ?
Niufciak miło Cię znowu widzieć :)

U nas nastała zima od wczoraj, sypnęło mocno. A ja się postanowiłam zabrać za zaroślaka. Ambitny plan wczoraj skończył się ledwie zaczętą dupką hihiih. I tak od wczoraj chodzi z łysym zadkiem i zapuszczonym łbem. Chciałabym dziś zrobić ciąg dalszy, ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie:shake:

fotki już teraz pogodowo archiwalne
i dupka też nieaktualna hihih, nie macie pojęcia jaki ona ten ogonek ma malutki, jak u średniaka :) ,a z tymi kudłami taka kita wielka

Edited by eria