Tekla64 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 zrobisz zdazysz i bedzie cacy ladne , i ladnie sie przezentuje maupiszon hihihi ty zreszta tyz i widze jak ci sie gebula smieje hihihi Quote
eria Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 jaaa ja się fest ładnie prezentuję hihih Quote
Saththa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 eria napisał(a):jaaa ja się fest ładnie prezentuję hihih Zawsze!!! pamietaj ze zawsze;) Quote
Doginka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Witam w Nowym Roku:lol: Aniu pięknie podsumowałaś swój stary rok - pogratulować spełnienia planów. Mój stary rok przyniósł mi ogromne cierpienie, ból po stracie córki i same złe rzeczy oprócz wygranych wystaw z Gordonkiem, które jakoś trzymały mnie przy życiu, więc mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy, tym bardziej, że 13 zawsze przynosiła mi szczęście:lol: Tobie też życzę w tym roku wielkich sukcesów w życiu osobistym i na wystawach z Dumiszonem:lol: Foty pomimo mrozu tchną ciepełkiem - to czerwone słoneczko pięknie rozświetla Twoje piesice:loveu: A makro jak zwykle w Twoim wykonaniu super:klacz: Quote
Cheritka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Witam w Nowym 2013 i życczymy samych szczęśliwych psich sukcesów i prywatnych też :) Quote
eria Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Bardzo dziękuję za życzenia :) i z wzajemnością! Quote
Aleksa. Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0082_zps1192a443.jpg pięknie się prezentuje :) Quote
eria Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 najśmieszniejszy pies świata moje cudowne plamki na jęzorku od spodu :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 genialne są we dwie!!! kiedy show w będzinie? Quote
malawaszka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 wow jakoś kojarzyłam będzin z wystawą latem :mdleje: może się wybiorę pokibicować :cool3: Quote
Saththa Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0049_zps08c0303e.jpg - Foxi chyba umywa łapki od tej Wariatki;) http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0007_zps73e15494.jpg :iloveyou: Quote
Tekla64 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 hihihi mamy teraz podbne motywy zdjec ino jakoscia sie bardzo mocno roznimy Quote
eria Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 malawaszka napisał(a):wow jakoś kojarzyłam będzin z wystawą latem :mdleje: może się wybiorę pokibicować :cool3: z tym,że wystawa jest w Sosnowcu ;) żebyś do Będzina nie pojechała hihi tak Magda ,zgadza się, teraz trza ćwiczyć foty w ruchu hihi Sandra, taa Foksik często umywa ręce od tej czarnej małpy , ale równie często sama prowokuje zabawy Quote
malawaszka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 eria napisał(a):z tym,że wystawa jest w Sosnowcu ;) żebyś do Będzina nie pojechała hihi hahha a to dobre - oczywiście, że pojechałabym do Będzina na stadion :D Quote
eria Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) Dumiś ma dziś dzień dziecka. Dostała nową kość mamuta. kurde nie umiem posta napisać, coś dziwnego mi się dzieje.cćąłam fotke wkleić ale się nie da Edited January 5, 2013 by eria Quote
Margi Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ło matko ten gnat jest większy od Dumy :lol: Quote
Saththa Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Gnaty sa cudowne;) ale strasznie brudza;) Quote
Korenia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Rzeczywiście mamut! A Foxi też dostała? :mad: Quote
KT Arts Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 hej :) ostatnio sporo czasu nie zaglądałam i przyznam, że mała strasznie urosła i wypiękniała ;) Quote
anetta Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 wooow, jaka kość, będzie się z nią bawić chyba ruski rok :lol: Dobek jest piękny :loveu: Zagłosowałam Quote
eria Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 (edited) Już odpowiadam :) Foxi nie dostała takiej kości, bo ona nigdy się takimi rzeczami nie interesowała za bardzo. Ale będę musiała kupić, bo jak Duma żuchla kość, Foxi siedzi i się w nią wpatruje jak w święty obrazek i bardzo biednie przy tym wygląda... Też myślałam,że takiego gnata to dziecko będzie miało na całe miesiące, ale niestety - radzi sobie wyjątkowo sprawnie małpa jedna. Anetta a na co zagłosowałaś bo nie kumam ? Niufciak miło Cię znowu widzieć :) U nas nastała zima od wczoraj, sypnęło mocno. A ja się postanowiłam zabrać za zaroślaka. Ambitny plan wczoraj skończył się ledwie zaczętą dupką hihiih. I tak od wczoraj chodzi z łysym zadkiem i zapuszczonym łbem. Chciałabym dziś zrobić ciąg dalszy, ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie:shake: fotki już teraz pogodowo archiwalne i dupka też nieaktualna hihih, nie macie pojęcia jaki ona ten ogonek ma malutki, jak u średniaka :) ,a z tymi kudłami taka kita wielka Edited January 7, 2013 by eria Quote
eria Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 po tym terenie możemy chodzić tylko jak ta cała woda jest porządnie zamrożona... Quote
Recommended Posts