Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super podsumowanie minionego roku, najważniejsze że wszystko udało się zrealizować i że jestes zadowolona
a na nowy roczek spełnienia planów, spokoju i sukcesów :p

Posted

Witam noworocznie :) U nas cudowna wiosna, pogoda jak co najmniej w kwietniu, ciepło, bezwietrznie, słonko przyświeca. Właśnie wróciłyśmy z ponad dwugodzinnego spaceru. Moje czarne dziecko weszło do domu i znalazło ...piłeczkę...Dwie godziny popierdzielała jak zając po łąkach,polach, zagajnikach, wróciła i ma mało. Ale olałam sprawę piłki i ona też, i chyba padła.
Mam oczywiście fotki ze spacerku.
Jeśli chodzi o pierwsze strzelanie - zero reakcji, bardziej Dumę ekscytowało zachowanie moje i koleżanek o północy :evil_lol: niż wystrzały za oknem. Foxi bardzo się trzęsła, była przerażona, chowała się po kątach, nawet ciastek nie chciała. Większym problemem jest jednak dla mnie w tej chwili fakt,że od przedwczoraj wieczora kuleje, po spaniu bardzo znacznie na prawą przednią łapkę. I coś trzeba jutro podziałać w tej kwestii. Na spacerze biegała jak szalona, ale po leżeniu tej nogi prawie nie obarcza przez dłuższy czas.

Plany najbliższe ? Rozplanować urlop na ten rok ! :) Ownice i morze i coś jeszcze się wymyśli na pewno !

Posted

Mogą się wydawać wyraźne bo są mocno zmniejszone i wyostrzone, w oryginale to jedno wielkie mydło.

No więc zdjęcia z poprzednich dni idą na razie w odstawkę a teraz zapodaję świeżutkie dzisiejsze noworoczne :loveu:

Posted

eria napisał(a):
Mogą się wydawać wyraźne bo są mocno zmniejszone i wyostrzone, w oryginale to jedno wielkie mydło.

Tys chyba mydła nie wiedziała;) Nie pamietasz widać Tazzmanowych zdjęc z lasu hahahah

A Zdjecia noooooo Cudne nooo;)

Posted

Dzięki wielkie za podpisy!
Uwielbiam briardy, chciałabym kiedyś , ale może mi życia braknąć.

A póki co z mojej suki robi się briard, strach mnie oblatuje jak myślę,że muszę ją już zacząć ogarniać