Tekla64 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 jak tam pierwsze strzelanie sylwestrowe przezyla Duma i czy Foksiatko dalo rade bez wielkiego stresa? Quote
Fides79 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 super podsumowanie minionego roku, najważniejsze że wszystko udało się zrealizować i że jestes zadowolona a na nowy roczek spełnienia planów, spokoju i sukcesów :p Quote
Tekla64 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 plany napewno urodza sie nowe i tyz jak to u Ani beda sukcesywnie realizowane ja to wiem!!!! Quote
eria Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Witam noworocznie :) U nas cudowna wiosna, pogoda jak co najmniej w kwietniu, ciepło, bezwietrznie, słonko przyświeca. Właśnie wróciłyśmy z ponad dwugodzinnego spaceru. Moje czarne dziecko weszło do domu i znalazło ...piłeczkę...Dwie godziny popierdzielała jak zając po łąkach,polach, zagajnikach, wróciła i ma mało. Ale olałam sprawę piłki i ona też, i chyba padła. Mam oczywiście fotki ze spacerku. Jeśli chodzi o pierwsze strzelanie - zero reakcji, bardziej Dumę ekscytowało zachowanie moje i koleżanek o północy :evil_lol: niż wystrzały za oknem. Foxi bardzo się trzęsła, była przerażona, chowała się po kątach, nawet ciastek nie chciała. Większym problemem jest jednak dla mnie w tej chwili fakt,że od przedwczoraj wieczora kuleje, po spaniu bardzo znacznie na prawą przednią łapkę. I coś trzeba jutro podziałać w tej kwestii. Na spacerze biegała jak szalona, ale po leżeniu tej nogi prawie nie obarcza przez dłuższy czas. Plany najbliższe ? Rozplanować urlop na ten rok ! :) Ownice i morze i coś jeszcze się wymyśli na pewno ! Quote
Tekla64 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 miejmy nadzieje ze to ino nadwyrezenie , ja jestem dobrej mysli no to czekamy na zdjecia z noworocznego spaceru Quote
eria Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 na szybko zanim obrobię w miarę udane fotki zrobiłam...kolaż w większości z tych co wylądują w koszu, a widać na nich energię, power i głupawkę mojego szczeniaka trwającą ponad 2h w zasadzie nieustannie http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/j_zps49293554.jpg Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 hahaha świetne i nie wiem czemu lądują w koszu!!!! :mad: Quote
Tekla64 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 pewnie ze sa swietne bo pokazuja jaka jest Duma Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Mi tez sie bardzo podobają;) I mimo, ze takie energiczne to wyrazne super;) Quote
eria Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Mogą się wydawać wyraźne bo są mocno zmniejszone i wyostrzone, w oryginale to jedno wielkie mydło. No więc zdjęcia z poprzednich dni idą na razie w odstawkę a teraz zapodaję świeżutkie dzisiejsze noworoczne :loveu: Quote
eria Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 to w zasadzie też powinno do kosza... Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 eria napisał(a):Mogą się wydawać wyraźne bo są mocno zmniejszone i wyostrzone, w oryginale to jedno wielkie mydło. Tys chyba mydła nie wiedziała;) Nie pamietasz widać Tazzmanowych zdjęc z lasu hahahah A Zdjecia noooooo Cudne nooo;) Quote
eria Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 coś czego tu daaaawno nie było - makro :) pozostałości szronu w stale ocienionych miejscach się uchowały Quote
eria Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Gustawa też tu dawno nie było ten brudas jest za to cały czas Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0116_zps6eba9742.jpg Hahahhaha Wariatka;) Eria pozwolisz: Serdecznie zapraszam Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami TUTAJ Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne O TUTAJ Quote
Fides79 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 ha ha ha Dumka - szalony pędziwiatr :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 haha to ostatnie jest świetne a tu wygląda jak kawał psa :loveu: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0016_zps0e8b3fee.jpg Quote
Tekla64 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 i tu widac ze ona jeszcze szczylek jak sie patrzy cudne sa te zdjecia Quote
eria Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 http://www.briardplanet.com/petycja/index.php Proszę ,podpiszcie petycję, to jest chwilka roboty a może pomóc! Tylko imię,nazwisko i mail... Quote
Korenia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ja również podpisałam :) Szczęśliwego Nowego Roku :)! Quote
eria Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Dzięki wielkie za podpisy! Uwielbiam briardy, chciałabym kiedyś , ale może mi życia braknąć. A póki co z mojej suki robi się briard, strach mnie oblatuje jak myślę,że muszę ją już zacząć ogarniać Quote
Saththa Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 gdzies czytałam o będzinie(?) 3mamy kciuki;) a Ciebie niech strach nie oblatuje bo... co to dla Ciebie?:) I kto ma dac rade jak nie Ty :evil_lol: Quote
Recommended Posts