Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']już nie mamy zimy, ciepło i przyjemnie i wszystko płynie ;)[/QUOTE]

u nas też płynie i to tak że aż u sąsiadki na 3 piętrze w moim pionie popłyneła woda z rur od kaloryfera i zalała jej sufit i ścianę w kuchni i mamy odciętą część ogrzewania :shake:

Posted

Piłki w locie często też jej się udaje złapać :loveu:

ostatni moment posiadania patyka przez Foxi

wygibasy

moja cudna ruska panienka

wiecznie na pełnych obrotach

Posted

z okazji braku końca świata mam dla Was fotki :)
byliśmy przedwczoraj na cudnym spacerku z Emirem i Carbonem, psiska wyszalały się za wsie czasy, Dumiszon przyszedł tak styrany do domu jak się raczej nie zdarza hihi, musimy się częściej spotykać

powitanie

i po powitaniu runda przez krzaczory

obowiązkowe wylizanie fafli Emisia

poezja - doberman w ruchu

Posted

Zdjęcia cudne jak zwykle.
Widzę,że Duma wielkością już dorównuje swoim przyjaciołom.:lol: Foksi teraz wydaje się mała,ale obstawę ma fajną.:lol:

Posted

no jak zwykle tu sie wpada i oglada kazde po koleji
ucha zyja wlansym zyciem , mordy rozesmiane a oczami ino swiruja co jeszcze mozna zrobic co jeszcze....

jak smaopoczucie?

Posted

Samopoczucie bez zmian, kaszel nie ustępuje, ale co tam, idziemy zaraz znów na spacer z Emirem i Carbonem :) Ale nie chce mi się taszczyć aparatu , jest szaro,ponuro i bez sensu na dworze.
A potem kolejne strzyżenia i tak do wieczora. Tylko moje psy jak 100 nieszczęść chodzą -brudne i zarośnięte hihi