Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ba dwa trzy razy dziennie sie czesza glaszcza szczotakmi i w ogole pindrza ciagle

cudne sa te twoje suki
i mysle ze Dumie jeszcze brak do doroslego i cale szczescie bo ma czas na to

Posted

do dorosłego wzrostu jednak trochę jeszcze brakuje, ale nie wiem kiedy się zatrzyma,bo jej mama bardzo malutka i drobna, nie wiem czy nie taka jak Dumka teraz

Posted

Tekla64 napisał(a):
no ba dwa trzy razy dziennie sie czesza glaszcza szczotakmi i w ogole pindrza ciagle

taaa dziecko zaniedbane, 3 dni nieczesane , dziś wieczorem już muszę się zabrać
czesanie jak czesanie, dobrze to znosi, ale trymowania nie cierpi a i ja mam z tym trudność bo jej bardzo źle włos wychodzi i w tej kwestii też już się powinnam sprężyć i zawalczyć

Posted

Mały Dumiś kończy dziś 7 miesięcy :loveu: (choć emotkę w tym miejscu powinnam dać tą : :diabloti: i tą :mad: )

powyżej w wieku 10 tygodni ;) (jeszcze prostowała ogon hihih)

Posted

malawaszka napisał(a):
noo dorosła panna - 100 lat!

cudne ma to futro ach :loveu: powiedz czym odżywkujesz?

do regularnego czesania spray Biogroom ten :
http://www.sklep.zooglobe.pl/product-pol-276-Bio-Groom-COAT-POLISH-spray-ulatwiajacy-rozczesywanie.html

a do spłukiwania:
http://www.sklep.zooglobe.pl/product-pol-270-Bio-Groom-NATURAL-OATMEAL-CREME-RINSE-lagodzaca-odzywka-do-splukiwania.html
lub Iv san Bernard PEK (ale tą to raczej mam zarezerwowaną przed wystawy ) bo cena...ale jest boska!

Saththa napisał(a):
na śline Foxi :evil_lol:

Foxi jak Foxi ale gluty doga Emira działają cuda hihhi

Posted

eria napisał(a):
tak , poza tym wszystko z nim w porządku hihi

:evil_lol: nooo jest dziwny, chyba bardziej wolę ten precelek Dumki :p

Piękny ma włos, na fotach gdzi ebiegnie wygląda na miły w dotyku a tak na prawdę to pewnie jest szorstki?

Posted

eria napisał(a):
na łapach mięciutki jak kaczuszka :loveu:, na grzbiecie coraz lepszy, ale mistrzostwo szorstkości to to nie będzie nigdy ;)

Wyrwij kilka razy na golasa, ale palcami, żeby nie ścinać, tylko wyjmować włos i zobaczysz, że się poprawi ostrość włosa na pleckach;-)

Posted

miałam napisać tu wczoraj, ale jakoś tak brakło czasu :oops:
z okazji wczorajszych urodzin wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, radości, szczęścia, sukcesów zawodowych i wystawowych, wiele optymizmu i spełniania wszelkich marzeń :calus::Rose::bday: