Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Ale foty śliczne:loveu:

Ja się pogniewałam ze swoim Nikonem:mad: Nie wychodzą mi foty ostatnio :-(

a ja nie mam sie na kogo gniewac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....i czym fot robic hihihih

Nooo Dumaa ..kolejny szczeniak sie lansuje ..gratulejszyn :multi::multi:

Posted

to super ,że chociaż w pracy udało się obejrzeć :)

Strasznika - uwielbiam jak się robią te przedziałki, jak ich nie ma - pora na stół hihihi
Kinga - też takiego nie widziałam :evil_lol: jak już pisałam kiedyś - jedna suka w skandynawii , ale nie ma aż takiego precla ściśle zwiniętego

Posted (edited)

[quote name='eria']
Strasznika - uwielbiam jak się robią te przedziałki, jak ich nie ma - pora na stół hihihi
A mojemu to nie maja z czego robić się takie przedziałki ha ha :)
Słuchajcie, ci Angole powariowali z tymi labradoodlami! No wszyscy bez wyjątku myślą, że Frodo to taka "rasa"! Mam tego dość! A w ogóle to ceny za szczeniaki z takiej krzyżówki powalają - nawet 800 funtów! Czyli 4000zł.....

http://www.pets4homes.co.uk/classifieds/150335-stunning-black-f1b-labradoodles-newport.html tu już 5000zł !

Edited by strasznika
Posted

[quote name='strasznika']A mojemu to nie maja z czego robić się takie przedziałki ha ha :)
Słuchajcie, ci Angole powariowali z tymi labradoodlami! No wszyscy bez wyjątku myślą, że Frodo to taka "rasa"! Mam tego dość! A w ogóle to ceny za szczeniaki z takiej krzyżówki powalają - nawet 800 funtów! Czyli 4000zł.....

http://www.pets4homes.co.uk/classifieds/150335-stunning-black-f1b-labradoodles-newport.html tu już 5000zł !

Masakra z tymi doodlami , pewno do nas też taka durna moda przyjdzie , jakby mało ras było do wyboru...

Posted

Byłyśmy dziś z Dumką na spotkanku facebookowym z olbrzymką z naszego miasta, ale z innej dzielnicy. Miała być jeszcze jedna suczka z Katowic, ale coś im wypadło. Ma na imię Figa ( już druga nasza znajoma olbrzymka Figa). Dziewczyny się ładnie dogadały, Duma generalnie ustępowała Fidze, która trochę na nią poburkiwała przy patykach.

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

widze fotyyy :bigcool::bigcool::bigcool: naprawiłam ;) jestem z siebie dumna;)

A fajny spacerek miałyscie ;)

Dumka mądra;)

A ogon Figi... jak zagiel normalnie ;)

Posted

To teraz znów trochę naszej codzienności polnej :)
Rozwiany Dumolotek:loveu: - jedno z moich ulubionych mimo wątpliwej ostrości

zatrzymany Dumbolotek hihi

Foksiątko - najcudowniejszy piesek świata