Culineo Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-4kqlP9haNJM/UIMHghoe-LI/AAAAAAAAA00/T7mQ9_mEYhw/s640/DSC_0439.jpg ale czaaaaaaarna , aż się błyszczy ! :loveu: nie powiem... urosło się maleństwu :) Quote
ahedok Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-4Zm2Zu7wl-4/UIMIpdq5fnI/AAAAAAAAA1s/1CVbKyvsdyE/s640/DSC_0474.jpg cudna! Quote
eria Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 biorę się za obróbkę dzisiejszych z Rud Raciborskich :) Quote
Saththa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ja normalnie wiedziałam, ze ona będzie ZAWSZE!!!cudnie uczesana heheheh Cudna jest;) Quote
eria Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 po prostu nie robię zdjęć jak jest w strąkach po wyjściu z błota :diabloti: Quote
Saththa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 eria napisał(a):po prostu nie robię zdjęć jak jest w strąkach po wyjściu z błota :diabloti: Jasne jasne :evil_lol: Quote
#Etna# Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Piękne piesy uczesane ufocone jak należy aż nie można wzroku oderwać!:loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-_r4Ok8dU1RQ/UIMIkNMKE0I/AAAAAAAAA1Y/nhtnFDIUcQw/s640/DSC_0448.jpg tu Dumka wygląda już bardzo dostojnie z Foksiątkiem :) https://lh6.googleusercontent.com/-yfhbibbB1Rw/UIQrsCulIQI/AAAAAAAAA3Q/tUYb0B1pgbs/s512/PA200656.JPG a tu to jeszcze taki słodki szczypioreczek:cool3: Quote
Tekla64 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 jesien cudna , wspaniale modleki wszystkie i ..... jak zwykle cudne zdjecia Duma ....... coraz pikniejsza Quote
weszka Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Przepiękna jesienna sesja :loveu: Cóż można więcej dodać ;) Quote
eria Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Dziękować, faktycznie i sobotnia i niedzielna sesja wyszła super ;) teraz już pogoda się popsuła, jest mokro,zimno i niefajnie. Chyba w związku z tym Duma była dziś bardzo nieznośna na popołudniowym spacerze, a w domu mama zaraportowała nadgryzioną tapicerkę krzesła kuchennego :mad:. To już drugi raz kiedy Duma była wyjątkowo niedobra w czasie drastycznego pogorszenia pogody ... No i co pańcia zrobiła z tym fantem ? otóż zamówiła kochanemu pieseczkowi :diabloti: zapas płucek,penisów i tchawic wołowych... Zrujnuje mnie małpa ;). fotki z niedzielnej wycieczki do Rud Raciborskich Quote
Saththa Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Nie bardzo ogarniam powiązanie pomiędzy złą Małp a a zakupem penisów :lol: Quote
Tekla64 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 u nas juz malo ciekawie a tu cudnie jesiennie zloto Quote
eria Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Saththa napisał(a):Nie bardzo ogarniam powiązanie pomiędzy złą Małp a a zakupem penisów :lol: po pierwsze- powinna raczej dostać w łeb niż dostać prezenty hihih po drugie - takiego penisa czy tchawicę się ponoć długo żuje :evil_lol: więc może oszczędzi sprzęty domowe jednak, a za płucko da się zabić więc okazuje się już niezbędne w moim domu do prawidłowego funkcjonowania Quote
Saththa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Aaaaaa to się bardziej rozchodzi o "nagrodzenie" zapobiegawcze?:lol: Tchawicę nie wiem jak długo bo Tazzio nigdy nie miał ale Penisa czasem zuje długo czasem 5 minut... Wszak mnie osobiscie cofa na zapach takiego rozmemłaanego :mdleje: Quote
eria Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 e tam to chyba Cię cofa ta świadomość co to jest hihihi Quote
Saththa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 A nie niech tam sobie zuje co mnie tam;) Mnie poraża zapach! :) Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='eria']A tak po prawdzie to jeśli będę mieć w przyszłości kolejnego sznaucera - to chyba będę sprowadzać bezpośrednio z Rosji , kopiowanego w całości , od Gently Born. Bo tu nie ma w ogóle porównania jeśli chodzi o elegancję, wyrazistość psa. Nie mam nic przeciw kłapciuchom , ale jednak kopiowany sznaucer to jest kwintesencja dostojeństwa. ;) Widzę, ze nie jestem osamotniona w zamiłowaniu do kopiowanych:lol: [quote name='Vectra']miód na me serce co piszesz :loveu: Jeszcze Ci coś podpowiem ;) niektórzy sędziowie , nie lubią jak się psa na ringu karmi smakołykami. Nie powiedzą w oczy , ale nie postawią na 1 lokacie ... żeby był najpiękniejszy. Nie wiem jak w Twojej rasie , ale w mojej to już wiem którzy tak sędziowie mają. Na moje serducho też miodek polała:lol:;-) Vectra zdradź mi sędziów, którzy nie lubią karmienia smaczkami Aniu uzyskałyście z Dumiszonem ocenę WO:klacz: To się liczy:lol: Dumka pięknie się pokazała, macie pierwsze koty za płoty. Liczy się zabawa;-) Quote
Vectra Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 a my mamy różnych chyba sędziów HĘ ? Sobkowska - Dopierała tego nie lubi , Król , Grunt , Jendrasiak Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Vectra napisał(a):a my mamy różnych chyba sędziów HĘ ? Sobkowska - Dopierała tego nie lubi , Król , Grunt , Jendrasiak Ooooo Król, często sędziuje sznupki:lol: Quote
eria Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Dobrze wiedzieć Vectra ;) . Planuję kolejną wystawę z Dumką w styczniu- Będzin . Chyba żeby była ta sama sędzina co w Zabrzu, to odpuszczę . A potem całkiem sporo wystaw przez cały rok. Jak mnie małpa nerwowo nie wykończy hihi Przytaszczyłam kolejną porcyjkę fotek z zeszłego cudnego weekendu ;) Quote
eria Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Chwalimy się :lol: http://www.pies.pl/cms_a/upload/image/--A--/foxi&duma.jpg Dumiszonek jest po raz pierwszy w PP ,a Foxi to już chyba co numer, albo najrzadziej co drugi :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Gratuluję ;-) Fotki w słońcu skąpane prześliczne:loveu: Quote
eria Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 (edited) Dumka dziś po raz pierwszy zobaczyła śnieg. Wyszła z klatki schodowej, stanęła jak wryta i nie wiedziała o co chodzi hihihi. Wyszła na dwór i nie chciała w tym białym łapek postawić :evil_lol:, szła chodniczkiem pod murem. Doszłyśmy do takiego małego skwerka, puściłam ją ze smyczy i miała napad głupawki i wielką radochę :loveu:. Potem pojechałyśmy na szkolenie . Podjeżdżam na parking, a tu pusto , ani żywej duszy . No i co się okazało ? Zapomniałam o zmianie czasu :diabloti: pierwszy raz w życiu. No i miałyśmy godzinę czekania. No to Duma polatała se i poszalała na polu w śniegu, potem nas trenerka zaprosiła żeby się ogrzać do swojego baraku no i jakoś doczekałyśmy. Dumka niewiele chciała dziś robić z racji wynudzenia przed szkoleniem i śniegu na boisku, ale w sumie nawet nie było najgorzej. A po powrocie do domu odbyło się pierwsze roztapianie ogromnych śniegowych kul na kudłatych łapeczkach :p pierwszy śnieg Dumki http://www.youtube.com/watch?v=sHH7ZEFA-3Y&feature=youtu.be Edited October 28, 2012 by eria Quote
Recommended Posts