malawaszka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 cudna! ja nie umiem wygolić pupy i szyi tak żeby dłuższe kudły na grzbiecie dobrze z tym wyglądały :placz: Quote
Culineo Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 dorosło wygląda ! :loveu: i ma śmiechowe uszyska :D Quote
eria Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 no mnie w temacie uszu bynajmniej nie jest do śmiechu ... Quote
Tekla64 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 wyprostujecie i bedzie idealnie nie przejmowalabym sie jeszcze bo jest czas Quote
Culineo Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 a kleisz ? mój jedno miał po tacie miał 'krzywe', ale masowałam i już teraz ma normalnie :) przestały mu sie też odwijac :) Quote
Fides79 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 fantastycznie wygląda w tych liściach i jaki ma elegancki łańcuszek :p:loveu: Quote
eria Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 masuję a z klejeniem niestety się ociągałam bo to miała tak falami - odstawały 2 tygodnie, potem 2 tygodnie były ładne itd. teraz żałuję że tak zwlekałam , ale mam zamiar nadrabiać do skutku po wystawie - bo klej mocno brudzi niestety i jest cholernie trudny do usunięcia a plaster jest dobry na noc , bo za dnia raczej nie przetrwa żadna konstrukcja łańcuszek po Foksiku, za duży jej kiedyś kupiłam i leżał nieużywany , teraz jak znalazł :) Quote
Culineo Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 dobra konstrukcja jest od jednego ucha ciągnąć, za brodą do drugiego ucha - podobno :D życze wam powodzenia, to już w niedziele prawda ? :) Quote
eria Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 żaden plaster nie trzyma mi się sierści , działa tylko owinięcie całej głowy ze dwa razy dookoła :evil_lol: tak, w niedzielę wystawa Quote
Pegaza Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Jee jakie to juz duże psisko:) https://lh6.googleusercontent.com/-RoVWO2ybVRo/UHhE_PERwpI/AAAAAAAAAtk/AQjvbD8JEYA/s640/DSC_0185.jpg Foxi to twarda sztuka;) a wlasciwie to ile ona juz ma lat? 10? Quote
eria Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='Pegaza']Jee jakie to juz duże psisko:) https://lh6.googleusercontent.com/-RoVWO2ybVRo/UHhE_PERwpI/AAAAAAAAAtk/AQjvbD8JEYA/s640/DSC_0185.jpg Foxi to twarda sztuka;) a wlasciwie to ile ona juz ma lat? 10? 11 latek ma Quote
Fides79 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 żaden plaster nie trzyma mi się sierści spróbuj taśmą klejącą albo izolacyjną :cool3: Quote
angineuuka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 trzymam kciuki za niedzielę! mnie niestety nie będzie, ale mam nadzieję że cię zobaczę na innych wystawach :D Quote
Saththa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 jest taka tasma brazowa do pakowania. Skubana taka ze jak ją zebami yrywałam i mi sie do wargi przykleiła to jak oderwałam to ze skórą :mdleje: WSZAK JEST CUDOWNA I TAKA DUŻA JUŻ!!!! Quote
#Etna# Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Super, że Foxi już po i ma się dobrze:) to teraz szybkiego gojenia;) Z uszami to i ja miałam problem hehe właściwie z jednym bo zaczynało stawać... ale masowanie codziennie pomogło. No i jeszcze jej zakładałam tak do spania taki klips do papieru:eviltong: wiecie taki czarny metalowy ze srebrnymi końcówkami. trzeba go rozgiąć żeby oczywiście psa nie gniótł! tylko złapał bok ucha i ułożył jak należy... No i nie ma problemów z klejem. A Dumka jest piękna! Szok jak dorosło teraz wygląda:roll: W pierwszej chwili myślałam, że ma nochala wygolonego hehe a to jej się tak ładnie włos układa:cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-bLnRBnU8utQ/UHhErnoDF2I/AAAAAAAAAs0/D70k_FnGKFA/s640/DSC_0133.jpg to jest naj naj:loveu: cudowna! Quote
eria Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Duma już prawie gotowa, jeszcze tylko kąpiel łapek i brody (bo jej się zachciało 'marketu' przed wystawą , fuj!) suszenie i ostatnie ich wyrównania. Niezależnie od wyników jutrzejszej wystawy, sukę mam przepiękną , tak nieładnie być nieskromnym hihih, ale naprawdę się nie mogę napatrzeć :loveu:. I moim (również bardzo skromnym :evil_lol:)zdaniem jest ładniejsza od konkurentki . Quote
Fides79 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 ooo proszę, to się wyperfumowała zeby zrobić dobre wrażenie a Ty ją teraz będziesz kąpać? :roll::evil_lol: no to trzymam mocno kciuki za udany debiut :kciuki::kciuki: i czekam na wieści jak Wam poszło :fadein: Quote
Tekla64 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 no to nie zostaje nic ino czekac!!! i mam nadzieje ze baedzie masa zdjec z debiutu i konkurentki tyz?!!!! Quote
eria Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Brat Dumki dziś na wystawie klubowej sznaucera i pinczera - BOB baby i BiS baby II :loveu: Ten to szaleje ! Quote
zaba14 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 A jak dokładnie ma wyglądać ucho sznaucera? :) Jak dla mnie Duma uchole ma boskie :) Quote
Recommended Posts