Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malawaszka, szkoła Progresja, tradycyjne PT1 :lol: , żadne bezstresowe wychowanie,gdzie pies jak nie chce warować to może sobie odejść :evil_lol:, bo dziś trafiłam na ciekawy artykuł na fejsie o komunikacji z psem, który mniej więcej tyle mówił ...
Sandra, na pewno to zrobię, a słyszałam komentarze innych i też są bardziej zadowoleni z Pana trenera, choć Pani oczywiście też ok, ale faktycznie trochę nudno, mało urozmaicenia zajęć.

Posted

[quote name='eria']Malawaszka, szkoła Progresja, tradycyjne PT1 :lol: , żadne bezstresowe wychowanie,gdzie pies jak nie chce warować to może sobie odejść :evil_lol:, bo dziś trafiłam na ciekawy artykuł na fejsie o komunikacji z psem, który mniej więcej tyle mówił ...

Ło Matko :stupid: i co to ma nauczyc przepraszam?? Ze mozesz mnie sobie mieć w doopie??

Pokażesz artukuł? chętnie rpzeczytam :)

A i zrób zrób;) Skoro reszta mówiła to i pójda pewnie "za ciosem" w sensie Tobą i Pani jak jest ok to powinna się ogarnąć;)

Posted

Pani moze popadla w rutyne i juz ma malo inwencji i moze wystarczy jej impuls by jednka troche urozmaicic zajecia , poza tym to z korzyscia dla psow jak maja rozniste wyzwania bo wtedy latwiej ogarna sytuacje w zyciu

Posted

totalne zero proporcji :evil_lol: 5-miesięczny Dumiszon , któremu został już tylko jeden mleczny kiełek do zgubienia :razz:

pozazdrościłam Weszce i znalazłam odrobinę bluszczu :)

Posted

Nie Sandra, to się nazywa - zdecydowanie za ostre światło do zdjęć ;)

edit. Dziewczyny na zakazanym forum zapodały ciekawostkę dla sznauceromaniaków - we wrześniu odbywały się Mistrzostwa Świata FCI 2012 w IPO.W konkurencji 118 klasyfikowanych malinoisów, german sheperdów, dwóch dobermanów, boksera i rottweilera sznaucer olbrzym wywalczył czternastą lokatę. To jest COŚ !

Posted

[quote name='eria']totalne zero proporcji :evil_lol: 5-miesięczny Dumiszon , któremu został już tylko jeden mleczny kiełek do zgubienia :razz:[/QUOTE] Jak to zrobiłaś? Ja rwę szarpakiem, a jeszcze trochę się ich trzyma :mad:

Już nic ze szczeniaka nie widać w tej Twojej Dumce. W ogóle nie wiem jak to jest możliwe, widziałam takiego małego papisia, a tu czytam 20kg :crazyeye:
Zdjęcia jak zwykle boskie :loveu:

Posted

nie wiem czy nie na tej wielkiej kości potraciła te zębole , bo ostatnio więcej się nad nią pastwi ;) , szarpać Duma się dopiero uczy i trwa to sekund parę i bardzo lekko, więc to raczej nie to :)
Ze szczeniaka to został rozumek :diabloti:, albo jego brak raczej :evil_lol:

Posted

Piękne zdjęcia:loveu: te z winobluszczem w tle bomba! Kolorki bajeczne.
Uwielbiam jak czerń pod wpływem światła i odbicia robi się taka "niebieskawa":loveu:

A Dumiszon faktycznie zaczął ten pocieszny wiek gdzie wszystko jest nie takie jak trzeba hehe
A to się wydłuża tułów a to łapki hehe ale to takie słodkie:)

Posted

dawno nie wysyłałam nic do MP- bo nie znam tematów , jakoś nie kupuję , ale do PP co miesiąc właściwie wysyłam bo tematy są w necie ;)

Posted (edited)

Dostałam potwierdzenie,że panna April Dyas Poland FCI debiutuje za tydzień w Zabrzu :) Ale mam już stres, mimo że przygotowana ze stania i biegania przy nodze jest, martwię się trochę o jej obycie atmosferą wystawową, ale jak parę godzin pobędzie między psami to się powinna rozluźnić i dać radę :).

edit. o cholera, mamy konkurentkę w klasie i fatalnie się składa,że o znanym wśród sędziów nazwisku...

Edited by eria
Posted

[quote name='eria']
edit. o cholera, mamy konkurentkę w klasie i fatalnie się składa,że o znanym wśród sędziów nazwisku...[/QUOTE]

nie lubie wystaw....

3mamy kciuki:)

Razem z Pół Bratem :lol: