eria Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 uszczęśliwiona i myziana i myziająca :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 przyleciałam po fb :) No piękna dziewczynka, i cudownie zrobiona , ja nie wiem co Ty jęczysz :lol: CUDNA!!!!!!! Quote
Tekla64 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 alez ucieszylam oko superancko se radzily na ringu hihihi tak Hamlet sprowadzal uciekajace z placu psy hihihi Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 boskie! obydwa cudnie zbudowane są :loveu: Quote
ariss Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 mi tez oba się bardzo podobają i różnicy w groomingu nie widzę- dobra robota!!!! hahah, jaka baletnica z Romka;) myślałam że tak potrafi tylko Gass https://lh4.googleusercontent.com/-T8L8RQK5n_Q/UFTTUjIdXOI/AAAAAAAAAXg/lpdRChXeqDI/s640/DSC_0474.jpg Quote
Fides79 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 no Duma rośnie jak na drożdżach, ale w sumie taki średniaczkowy wzrościk to fajny :p Romek bardzo podobny do Dumy :lol: https://lh5.googleusercontent.com/-NhXQqbCGCnA/UFTSnEnQABI/AAAAAAAAAWI/pOLwXwxeu_I/s640/DSC_0428.jpg ha ha ha a to rzeczywiście rewelacja i hit :evil_lol: Quote
eria Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Ewa ,dzięki , hodowczyni poprawiła jej jedynie zadek i uda ,reszta moja robota. Stało się - Dumiszon zgłoszony do Zabrza na 14.10 :), będzie cyrk na kółkach Quote
Naklejka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='eria']Ewa ,dzięki , hodowczyni poprawiła jej jedynie zadek i uda ,reszta moja robota. Stało się - Dumiszon zgłoszony do Zabrza na 14.10 :), będzie cyrk na kółkach[/QUOTE] No to może Was gdzieś wypatrzę ;) Quote
Culineo Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 dużo wcześniej wpadłyście na ring? bo jakoś tak spokojnie tam :) ee tam cyrk, pierwszy raz będzie ciężko a potem z górki :) Quote
eria Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 zdjęcia zabawowe są po ocenie ,jak już ring opustoszał i tłumy się wyniosły o tu też widać minę wspólną z Dumką - po mamusi Romek na ringu zwycięzca rasy, jakaś totalna porażka, ale nazwisko znane w świecie sędziów... Quote
eria Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Neli niedoceniona ewidentnie ze względu na brak kudłów w porównaniu do konkurentek :roll:, opis ma super Dumka na stole Quote
eria Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 cała mamusia daj płucko :loveu::evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Aniu fotki z wystawy spuper :) zazdroszczę, wpadłabym chetnie na jakąś :P Za Zabrze będę trzymać kciuki! Jestem jednak pewna że po naukach Romka, Dumie pójdzie świetnie!! :P Quote
#Etna# Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Fantastyczne zdjęcia z wystawy:) Obydwa olbrzymki śliczne! I ten kolor... Ehhh.. Duma jest elegancko zrobiona;) a co do Roda to tak myślałam, ale chciałam zapytać. Też się spotkałam z dziwnym widzimisie właścieciela. Np Pani ma "sznaucerkę mini" i zostawia jej długi włos na uszach... Bo te frędzelki tak cudnie wyglądają:roll: A suka wygląda jak Papillon;) Neli mimo tego, że ma krótki włos to baaardzo mi się podoba. Jest bardzo elegancka i taka zgrabna. Romek oprowadzający Dumkę po ringu niesamowity! I tak w zabawie? Świetne maluchy. Tak w ogóle to fajne z nich szczypiorki jeszcze:cool3: Ja też będę trzymać kciuki za wystawę i cieszyć się waszymi emocjami bo my niestety już w tym roku pewnie nigdzie nie pojedziemy... Quote
Doginka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='eria']nie rozumiem pytania, to zależy od miejsca ;) ...[/QUOTE] Aniu, głównie chodzi mi o grzbiet, bo ja zazwyczaj rwę na łyso i jeszcze do końca nie załapałam techniki rolling kouth:oops: Dlatego zapytałam czym robisz, bo moje kundle strasznie zarosły, a jak wyrwę na łyso to mi nie odrosną na Klub i na Poznań :-( [quote name='eria']Duma dziś została zarejestrowana w zkwp. Mam nadzieję,że się nie pospieszyłam niepotrzebnie. No i zgłaszamy się na zabrzańską krajówkę. Od czegoś trzeba zacząć ;)...[/QUOTE] Brawo Anka, nareszcie:klacz: [quote name='eria']...Stało się - Dumiszon zgłoszony do Zabrza na 14.10 :), będzie cyrk na kółkach[/QUOTE] Dumna jestem z Was;-) Może wreszcie się gdzieś poznamy na którejś wystawce:lol: Byłoby miło;-) A poza tym zdjęcia super:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 wooow ależ sznaucerowato tutaj :cool3: piękne czarnuchy :loveu: Quote
weszka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ale fajne rodzinne spotkanie :) Super rodzeństwo razem wygląda. A Duma super się rozwija - będzie z niej fajne suczydło :) No i gratuluje przełamania się i pierwszego zgłoszenia na wystawę! Quote
eria Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 (edited) [quote name='Doginka']Aniu, głównie chodzi mi o grzbiet, bo ja zazwyczaj rwę na łyso i jeszcze do końca nie załapałam techniki rolling kouth:oops: chciałaś napisać rolling coat ? :D nie ruszam grzbietu nożyczkami, tylko nożyk,palce , grabki . Degażówka tylko na przejściach miejsc trymowanych i golonych Weszka, dzięki ;) zachowanie w zasadzie też idzie w dobrym kierunku pomijając w dalszym ciągu obszczekiwanie... c.d. wystawy Gently Born Hope For The Best (zjawiskowa :loveu:) ,tylko nie zrobiłam dobrych zdjęć (ale jak ktoś ciekawy : http://www.gentlyborn.com/img/cat/r/f/GB_hope_for_the_Best/g/main/l/smaily_3.jpg ) Impression Dyas Penelope Dyas Romek Edited September 17, 2012 by eria Quote
Vectra Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 jakieś duże i ciężkie to Twoje szczeniątko :crazyeye: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ale ta Twoja czRNA piękność szybko rośnie :loveu: Quote
Saththa Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Heheh tak się napatrzyłam u Ciebie na takie cudne sznupiatkowe dziciaki inie tylko, ze dziś umówiłam Tazza na odfutrzenie heheh :) Quote
eria Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 domowe :) futrzaty gnojek jest dziś od samego rana tak nieznośny i nabuzowany ,że mam ochotę ukatrupić, non stop piszczy i wymusza, po powrocie z godzinnego spaceru po lesie :roll: Quote
weszka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ahahhaa "ja jestem niegrzeczna?" https://lh3.googleusercontent.com/-XXf9gq_3M7o/UFmctu930SI/AAAAAAAAAcM/MIo4baxLztA/s640/DSC_0025.jpg niemożliwe :D Quote
eria Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Jest totalnie na 'nie' dzisiaj, nie szkolimy, nie chcemy smaczków, nie bawimy, nie robimy nic, tylko będę chodzić i piszczeć a ty usilnie staraj się to ignorować :angryy: . Niedługo miną nam trzy wspólne miesiące a ja nie mogę się nadziwić,że jeszcze jej tej pięknej skórki nie przetrzepałam :evil_lol:. Bo czasem to do granic wytrzymałości potrafi człowieka doprowadzić, jak dziś, ale czasem jest też grzeczna jak aniołek. Niedawno miała takie dwa dni,że nawet nie obszczekała nikogo . To musi teraz nadrobić. Idę to pracy, niech się teraz pan niania stara wytrzymać a ja odpocznę. Quote
Recommended Posts