Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rinuś napisał(a):
Foxi ledwo trzyma ta pilke w mordce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kreon powinien ja niesc:evil_lol::lol::lol:

ona ma uścisk szczęk jak jaki pitbull, nie wyszarpywałaś jej piłki z paszczy nigdy to tak mówisz :evil_lol: Kreon przynosi i puszcza piłkę a tej jędzy trza wyszarpywać :evil_lol:

wróciłam właśnie ze sklepu-zaopatrzyłam się w płyty CD, bo jak pomyśle że mogłam stracić wszystkie moje zdjęcia......dziś będę zgrywać foty na płytki....

Posted

[quote name='eria']

a teraz jadem skombinować cosik dla tej piknej z Chorzowa :cool3: 1. Kreos sliczny.
2. To tu mowil, ze Foxi nie potrafi sie bawic?!?!?!:mad:
3. Ta "piykno" to ja?!?!?!:loveu::crazyeye: No chyba, ze to nie omnie, ale nie wierze...

Posted

sota36 napisał(a):
1. Kreos sliczny.
2. To tu mowil, ze Foxi nie potrafi sie bawic?!?!?!:mad:
3. Ta "piykno" to ja?!?!?!:loveu::crazyeye: No chyba, ze to nie omnie, ale nie wierze...

1.zgadzam się
2.Foxi potrafi się bawić ze mną ale nie sama, zabawka se może leżeć a ona nie tknie, trzeba się nią zajmować to wtedy się bawi
3.tak to właśnie Ty, myślę że Ci się spodoba to co mam :cool3:
diabelkowa napisał(a):

w lato spotkac sie powiadasz?

chyba ja do ciebie wczesniej wpadne i ci kreonka ukrade...

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Kreoś nigdzie z Tobą nie pójdzie, on pępowiną z pańcią związany :evil_lol:

Posted

no to jeszcze niedzielnefotki...dzisiaj leje....

Kreon ostatnio nawet niexle pozuje :lol: chociaż jest już dość zarośnięty:cool1:

Posted

No tak. Usunęła jeden post, a zniknęły dwa. Jak to się stało nie mam pojęcia. Zdolny człowiek jestem.
Ale to zdjęcie portrecikowe jest przepiękne. Takie lubię.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='arystokratka']

A gdzie ty podziałaś śnieg ?!
nie ma śniegu,wczoraj i jeszcze dziś troszeczkę było ale deszcz polał i się zmyło:multi:
[quote name='zuzolandia']Dziendoberek złociutka ;-)
cześć Zuzolka:lol:
[quote name='limoncia']Wszystkie fotki swietne :loveu: Ale ta podoba mi sie najbardziej:lol: :lol:

cześć Limoncia, ciesze się że się podoba ;)

Posted

eria napisał(a):
ona ma uścisk szczęk jak jaki pitbull, nie wyszarpywałaś jej piłki z paszczy nigdy to tak mówisz :evil_lol: Kreon przynosi i puszcza piłkę a tej jędzy trza wyszarpywać :evil_lol:

wróciłam właśnie ze sklepu-zaopatrzyłam się w płyty CD, bo jak pomyśle że mogłam stracić wszystkie moje zdjęcia......dziś będę zgrywać foty na płytki....

ja już taką sytuację miałam, że straciłam fotki które miałam na pulpicie, więc teraz staram się, zawsze wrzucić na drugą partycję :p

Posted

Eria - co Ty robisz, że Kreon tak pięknie wygląda...moja Beta non stop wygląda jakby od wieków grzebienia nie widziała:razz::razz::razz:. Cały czas jakaś taka nieuczesana, mimo, że męczę ją codziennie:cool3::cool3:

Posted

tygra napisał(a):
a ja przyszłąm sie pochwalic że włąśnie zagłosowałąm na zdjęcie stycznia no i Kreon dostał ode mnie max punktow (normalnie Yeti jest boski)

Beatko dobrze że mi powiedziałaś że można już głosować, całkiem zapomniałam!!! już tam lece, Ty chyba wstawiałaś tą fotę Tygry i Brenty "Chodź kochanie szepnę ci coś na uszko" :loveu: zagłosuję!!
mila_2 napisał(a):
Eria - co Ty robisz, że Kreon tak pięknie wygląda...moja Beta non stop wygląda jakby od wieków grzebienia nie widziała:razz::razz::razz:. Cały czas jakaś taka nieuczesana, mimo, że męczę ją codziennie:cool3::cool3:

Witamy w uśmiechniętej galerii :lol: Kreona czeszę codziennie, zwłaszcza teraz jak jest zarośnięty.
Do fryzjera wybieramy się z końcem lutego bo wtedy to już będzie CTR a nie sznaucio :evil_lol: