zaba14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 http://images13.fotosik.pl/36/0662b6143b69309e.jpg nie no ona jest zabawna :loveu: :loveu: :loveu: taka wesola suczka :loveu: Quote
Rinuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='eria'] Foxi ledwo trzyma ta pilke w mordce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kreon powinien ja niesc:evil_lol::lol::lol: Quote
eria Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Rinuś napisał(a):Foxi ledwo trzyma ta pilke w mordce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kreon powinien ja niesc:evil_lol::lol::lol: ona ma uścisk szczęk jak jaki pitbull, nie wyszarpywałaś jej piłki z paszczy nigdy to tak mówisz :evil_lol: Kreon przynosi i puszcza piłkę a tej jędzy trza wyszarpywać :evil_lol: wróciłam właśnie ze sklepu-zaopatrzyłam się w płyty CD, bo jak pomyśle że mogłam stracić wszystkie moje zdjęcia......dziś będę zgrywać foty na płytki.... Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 .......pieknistyyyyyyyyyyy ..;-) Doberek ;-) ...bardzo madre posuniecie ...wszystkie foty na plytki !!!!!! Buziaczki Quote
sota36 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='eria'] a teraz jadem skombinować cosik dla tej piknej z Chorzowa :cool3: 1. Kreos sliczny. 2. To tu mowil, ze Foxi nie potrafi sie bawic?!?!?!:mad: 3. Ta "piykno" to ja?!?!?!:loveu::crazyeye: No chyba, ze to nie omnie, ale nie wierze... Quote
milena182 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='zaba14']http://images13.fotosik.pl/36/0662b6143b69309e.jpg nie no ona jest zabawna :loveu: :loveu: :loveu: taka wesola suczka :loveu: To mała wścieklizna:diabloti: Quote
diabelkowa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 w lato spotkac sie powiadasz? chyba ja do ciebie wczesniej wpadne i ci kreonka ukrade... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 sota36 napisał(a):1. Kreos sliczny. 2. To tu mowil, ze Foxi nie potrafi sie bawic?!?!?!:mad: 3. Ta "piykno" to ja?!?!?!:loveu::crazyeye: No chyba, ze to nie omnie, ale nie wierze... 1.zgadzam się 2.Foxi potrafi się bawić ze mną ale nie sama, zabawka se może leżeć a ona nie tknie, trzeba się nią zajmować to wtedy się bawi 3.tak to właśnie Ty, myślę że Ci się spodoba to co mam :cool3: diabelkowa napisał(a): w lato spotkac sie powiadasz? chyba ja do ciebie wczesniej wpadne i ci kreonka ukrade... :loveu::loveu::loveu::loveu: Kreoś nigdzie z Tobą nie pójdzie, on pępowiną z pańcią związany :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 To daj fotke niechmojea mina sie rozweseli!!! Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ERIACZEK FURIACZEK WYMIEKL !!!!!!!! ;-) Quote
eria Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 i bardzo tego żałuje ale to się nie powtórzy... Quote
gogunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Fajnie wyglądaja jak razem biegają:evil_lol: :loveu: Quote
Pianka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O Foxi sie nie smieje? Świetne zdjęcie:multi: Quote
eria Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 no to jeszcze niedzielnefotki...dzisiaj leje.... Kreon ostatnio nawet niexle pozuje :lol: chociaż jest już dość zarośnięty:cool1: Quote
limoncia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wszystkie fotki swietne :loveu: Ale ta podoba mi sie najbardziej:lol: :lol: Quote
eria Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ewa usuń proszę jeden post, bo zrobił Ci się dubel ;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No tak. Usunęła jeden post, a zniknęły dwa. Jak to się stało nie mam pojęcia. Zdolny człowiek jestem. Ale to zdjęcie portrecikowe jest przepiękne. Takie lubię. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='arystokratka'] A gdzie ty podziałaś śnieg ?! nie ma śniegu,wczoraj i jeszcze dziś troszeczkę było ale deszcz polał i się zmyło:multi: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek złociutka ;-) cześć Zuzolka:lol: [quote name='limoncia']Wszystkie fotki swietne :loveu: Ale ta podoba mi sie najbardziej:lol: :lol: cześć Limoncia, ciesze się że się podoba ;) Quote
barbara.h Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 eria napisał(a):ona ma uścisk szczęk jak jaki pitbull, nie wyszarpywałaś jej piłki z paszczy nigdy to tak mówisz :evil_lol: Kreon przynosi i puszcza piłkę a tej jędzy trza wyszarpywać :evil_lol: wróciłam właśnie ze sklepu-zaopatrzyłam się w płyty CD, bo jak pomyśle że mogłam stracić wszystkie moje zdjęcia......dziś będę zgrywać foty na płytki.... ja już taką sytuację miałam, że straciłam fotki które miałam na pulpicie, więc teraz staram się, zawsze wrzucić na drugą partycję :p Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a ja przyszłąm sie pochwalic że włąśnie zagłosowałąm na zdjęcie stycznia no i Kreon dostał ode mnie max punktow (normalnie Yeti jest boski) Quote
mila_2 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Eria - co Ty robisz, że Kreon tak pięknie wygląda...moja Beta non stop wygląda jakby od wieków grzebienia nie widziała:razz::razz::razz:. Cały czas jakaś taka nieuczesana, mimo, że męczę ją codziennie:cool3::cool3: Quote
eria Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 tygra napisał(a):a ja przyszłąm sie pochwalic że włąśnie zagłosowałąm na zdjęcie stycznia no i Kreon dostał ode mnie max punktow (normalnie Yeti jest boski) Beatko dobrze że mi powiedziałaś że można już głosować, całkiem zapomniałam!!! już tam lece, Ty chyba wstawiałaś tą fotę Tygry i Brenty "Chodź kochanie szepnę ci coś na uszko" :loveu: zagłosuję!! mila_2 napisał(a):Eria - co Ty robisz, że Kreon tak pięknie wygląda...moja Beta non stop wygląda jakby od wieków grzebienia nie widziała:razz::razz::razz:. Cały czas jakaś taka nieuczesana, mimo, że męczę ją codziennie:cool3::cool3: Witamy w uśmiechniętej galerii :lol: Kreona czeszę codziennie, zwłaszcza teraz jak jest zarośnięty. Do fryzjera wybieramy się z końcem lutego bo wtedy to już będzie CTR a nie sznaucio :evil_lol: Quote
Recommended Posts