Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alez ona znaczy ta mala gapa rosnie !!!!!
coby wiecej nie robila takich numerow z nerwami wlasnej panci

zdjecia super jak zwykle i takich " latajacych" bedzie coraz wiecej, wprawiasz sie hihihi

Posted

Z uszami to ma dziwnie, jednego dnia układają się idealnie przy policzkach, następnego oba odstają, jeszcze innego jedno jest ładne ,drugie odstaje. Nie wiem w którym momencie powinnam się martwić tym odstawaniem, czy już czy dopiero za chwilę. Tylko nie bardzo wyobrażam sobie klejenie u takiego żywiołu jak Duma. :roll:
Dziś już diablątko czuje się świetnie.
Rośnie faktycznie jak na drożdżach, brakuje jej jeszcze 5kg do wagi Foksika.

Posted

Dobrze że tylko na strachu się skończyło i nic poważnego poza usyfioną tapicerką się nie stało ;)
Zdjęcie 8 łapek w locie rewelacja! Szaleją na całego :)
A o uszach to już ode mnie wiesz ;) Taki lajf z nimi hehe

Posted

Duma miała dziś bliskie spotkanie I stopnia z dobermanem Karbonem, dogiem Emirem i sznaucerką Figą. Nie było to planowane spotkanie, nie chciałam by się zraziła tym natłokiem olbrzymów, ale co było zrobić. Zniosła je bardzo dzielnie, była wystraszona w pierwszym momencie, ale z każdym następnym było już lepiej. Minęliśmy się to już całkiem wyluzowana wolała ich towarzystwo ponad moje i pobiegła za psami:lol:, ale odwołała się pięknie. Potem spotkałyśmy jeszcze jednego psa, obcego tym razem 9-letniego mixa laba z ONkiem czy coś w ten deseń, grzecznego i ułożonego . Z tym to się zapoznała na totalnym luzie, po minucie znajomości odebrała mu jego piłkę :evil_lol:. A na koniec już w drodze do domu spotkałyśmy jeszcze rottweilera Harley'a. Też luz maksymalny. Spacer pełen wrażeń, padła trupem na całe dwie godziny.

Posted

Od paru dni przychodzę do domu i tak se myślę " jakie ja mam grzeczne psy" :loveu: , tak samo twierdzi moja mama hihih. To chyba znaczy, że robimy postępy ;).

p.s. uchi dziś znów ładne, trza wziąć aparat na spacer bo mam same foty z odstającymi :cool3:

Posted

Tak, to ja wiem, tylko czy się uspokoją tak jak bym tego chciała czy będą spokojnie stać na boki ;). One raczej z tych dużych i ciężkich ,ale kto je tam wie :).

Posted

eria napisał(a):
Tak, to ja wiem, tylko czy się uspokoją tak jak bym tego chciała czy będą spokojnie stać na boki ;). One raczej z tych dużych i ciężkich ,ale kto je tam wie :).

Będzie dobrze;-) W razie czego będziesz kleić:lol:

Posted

Dzisiejsze jeszcze świeże fotki towarzystwa :)
nie wiem jakim cudem ale małpa usiedziała ze 3 sekundy w miejscu , chyba to dzięki temperaturze i słońcu hihih

jakoś mi wyjątkowo przypadło do gustu

Posted (edited)

Zalegają mi fotki z Ujścia Warty - zachód Słońca, konie i takie tam, chcecie ?? Jak tak,to jutro ;)

Edited by eria
Posted

Witamy się po raz pierwszy :-)
Gratuluję maleństwa, śliczna jest :loveu: Oby się dobrze chowała i zdrowo rosła :-)
Widać, że niezły z niej diabełek :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj zacałowałabym takiego szkraba

szkrab nos by Ci odgryzł :diabloti: trza bardzo uważać ,mnie to dziś o mały włos nie spotkało :diabloti:

Vege- witam , rozgość się :)
Naklejka - chętnie ,może w drugim tygodniu sierpnia się uda, mam wtedy nocki więc trochę więcej czasu za dnia .

Posted

eria napisał(a):

Naklejka - chętnie ,może w drugim tygodniu sierpnia się uda, mam wtedy nocki więc trochę więcej czasu za dnia .

No jasne, ja i tak mam wakacje :)

Jetsan mi zawsze włosy obgryzał, a raz nawet aparat zaatakował, akurat wtedy kręciłam filmik :lol: