Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']:mdleje: bajka
a właśnie,że rzeczywistość, tylko niestety zupełnie inna niż moja ;)

Odwiedziła mnie dziś Neli . Gotowa na wystawę w Bytomiu :)
Pierwszy raz w życiu wyskubałam olbrzyma w całości palcami , w zasadzie tylko ogon przy pomocy nożyka. Palce do wymiany...

główka coraz bardziej mnie zachwyca :loveu:

Posted

Bajeczne ownickie fotki :)

Za Neli wielki szacun! Pięknie ją zrobiłaś. I ładnieje dziewczynka :loveu: Fajna jest, taka jak sznaucer być powinien, a nie jakiś pudlo-CTR ;)

Posted

Ogromny szacun Aniu za Neli:klacz: Ja Cię podziwiam, bo wiem, jak musiałaś później cierpieć z bólu palcy. Ja robię miniki i umieram, a co dopiero olbrzymka machnąć na łyso bez nożyka:klacz:

Posted

Trochę fotek naszych spacerowych kumpli :)
Kobik:loveu:

Karbon, megafotogeniczny, muszę się umówić z jego panią na sesję w słoneczny dzień

Posted

Karbon ma roczek :lol:, mi się też strasznie podoba, przepiękny pies. Co nie zmienia faktu ,że nie ufam dobermanom, nie chciałabym zostać z dobermanem 5 minut sama w pomieszczeniu , nie chciałabym mieć dobermana i żadnych problemów z tym związanych, mogę popatrzeć, pofotografować i tyle;). Być może kierują mną stereotypy, ale tak mam w stosunku do tej konkretnej rasy.

p.s. mam auteczko :loveu:
http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C24/28/09/C24280980_5.jpg
odbieram w poniedziałek ;)

Posted

jak na rocznego psa, to przy najmniej na zdjęciach, wygląda naprawdę potężnie, jest fantastyczny:p
myślę że dobrze ułożony pies nie powinien stanowić kłopotów, ale tak jak Ty z dobermanami ja mam z TTB i rotkami (i jeszcze kilka innych tez by sie znalazło;) )

a pandeczki gratuluję, bardzo fajnie sie prezentuje :multi:

Posted

Dzisiejsze poranne fotki z komórki ;) Kontynuując rowerowe zwyczaje z Ownic wybrałyśmy się dziś z Foksiątkiem na rundkę po polach i było super :loveu:

Pies padł a ja jadę na wystawę do Bytomia :lol:

Posted (edited)

Jee a ja myslalam ze juz zobacze Twoj 4-kolowy woz..
oo wystawa a ja o niej zapomnialam..;)

edit: woz juz widzialam -gratki niech Ci dobrze jezdzi:)

Edited by Pegaza