sota36 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wlasnie jest komp Erii cucony! Zobaczymy, moze reanimacja cosik pomoze!!! Quote
milena182 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Eri dobrze łapie że jesteś technikiem weterynaryjnym? Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No dobrze łapiesz ;-) jeszcze troszku i skonczy szkołe ;-) a wtedy oj bojcie sie zwierzaczki bojcie ;-) Eriaczek -Furiaczek nadchodzi !!!! Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Oj pewnie dopiero w sobote kompik sie zreaktywujeeeee !!!!! Darecki trzymamy kciuki za kompomisje ;-) Tesknimy za Eriaczkiem i jej marudzeniem ;-) Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 O tak, bardzo tęsknimy;) ...jakim marudzeniem? Nic sobie nie przypominam...:p Wracaj do nas szybko!;) Quote
sota36 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 UWAGA!!!! Anula jutro bedzie u nas! I zajrzy do swej galerii - piszcie piszcie-przeczyta wszystko!!!!!! Quote
zuzolandia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Trzeba troszku rozruszac galeryjke coby nie spadłą gdzies na szary koniec ;-)...... jak włąscicielka wroci to znowu bedzie normalnie ehehe;-) Quote
sota36 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Myslle,ze dzis Anula cosik napisze i jakies foty beda! I dzis mnie nauczy tych jej slawnych banerkow!!!!!!!!!!1 Quote
arystokratka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To Eri nie ma ? Nie na jakaś epidemia :angryy:. Quote
sota36 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Za jakies niespelna dwie godziny Eria bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dziendoberek;-) no to czekamy az sie Krolewna pojawi ehehehhe ;-) Quote
eria Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='zuzolandia'] .......juz czuje morderczy oddech Anuli na swoich plecach ;-) eheh oj kobieto teraz to nie tylko czujesz mój oddech ale i sline gutka , a szczekanie foxi słyszysz??????????:cool3: ZOZOLA STRZEZ SIE JAK SIE ZOBACZYMY!!!!!BYDZIESZ TE WSZYSTKIE GIFY USUWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To jo sie tak starała a Ty do mnie z pazurami ?????????? ;-) To stworzenie mi kogos przypomino ehhehhe ;-) .......;-)....... Quote
eria Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Usuwaj To, Mówię Ci To Ja - Właścicielka Tej Pięknej,najlepszaej,najbardziej Rozpitej Galerii Na Dogo.ja Pijanstwo W Galerrii Akceptuję Ale Nie Zagiżdżaniejej Gifami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
eria Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='zuzolandia']To jo sie tak starała a Ty do mnie z pazurami ?????????? ;-) To stworzenie mi kogos przypomino ehhehhe ;-) .......;-)....... NOCAŁKIEM JAKJOLOIA INONIE RUDO!!:evil_lol: Quote
eria Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Zamiast Banerki Robic To My *******y Pociskamy!!! Quote
sota36 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To dowod, ze Ania o nas odwiedzajacych galerie Kreosia i Foxi nie zapomniala! Quote
wiq Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 widze, ze Ty tez mialas przerwe w domomaniaczeniu;) Quote
Recommended Posts