eria Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 U nas dokładnie tak samo :( Ania, dobrze Ci z kudłatym hihih też tak sądzę :) wlosy zapuszczasz??? chwilowo tak,ale pewnie mi się odmieni niebawem ale macie super pogode i słonko:-P, u mnie to tak szarawo :roll: to że tak było w zeszłą niedzielę nie znaczy ,że nadal tak jest niestety .... Quote
strasznika Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 U nas na szkoleniu pojawił się malutki bearded, cuuudooo! Do zacałowania! Quote
Agushka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Heeej :) Sto lat mnie tu nie było a u Ciebie jak zawsze piękne foty. Ja przez te 100 lat niczego się w tym temacie nie nauczyłam a Ty osiągasz mistrzostwo. Już zawsze będę wzdychać oglądając Twoją galerię. Quote
eria Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 strasznika napisał(a):U nas na szkoleniu pojawił się malutki bearded, cuuudooo! Do zacałowania! Urok osobisty beardedów jest niezaprzeczalny:loveu::loveu::loveu: Agushka napisał(a):Heeej :) Sto lat mnie tu nie było a u Ciebie jak zawsze piękne foty. Ja przez te 100 lat niczego się w tym temacie nie nauczyłam a Ty osiągasz mistrzostwo. Już zawsze będę wzdychać oglądając Twoją galerię. Agushka !!! Ale niespodzianka !!! Mam nadzieję, że napisałaś trochę co u Ciebie słychać, bo zaraz pójdę sprawdzić hihih :lol: Quote
#Etna# Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A ja tak przyszłam zapytać czy to aby nie Twoja fotka Foxi jest w Przyjacielu Psie jako jedno z zamieszczonych jesiennych zdjęć?:) Quote
eria Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Oooo znowu ? :) lecę zobaczyć na stronkę edit :) nooo faktycznie, Foksiątko znów gości w PP hihi i znowu się dowiaduję od kogoś a nie sama :D wstyd Byłyśmy dziś na wycieczce w Pławniowicach na długim spacerze dookoła jeziora. Foxi niestety nie wyzbyła się urazu do samochodu , którego nabawiła się na wakacjach i pewnie tak jej już zostanie :( Mam fotki, ale jeszcze w aparacie. A teraz wkleję póki co futrzaków ciąg dalszy Quote
Fides79 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ooo proszę, Fokski psia celebrytka :lol::lol: Quote
eria Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 "Mam swój patyk,ale równie dobrze mogę mieć dwa" tok myślenia Kobika Quote
Agushka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No i co ja mam powiedzieć na takie fotki? Jak się mam nie gapić jak głupia? Foxi jest taka jak dawniej,nic się nie zmieniła. A co u Ciebie robi ten śliczny ONek? :) Quote
jambi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 #Etna# napisał(a):A ja tak przyszłam zapytać czy to aby nie Twoja fotka Foxi jest w Przyjacielu Psie jako jedno z zamieszczonych jesiennych zdjęć?:) znowu hihihi... a to jest akurat klasyka - fotki erii co jakiś czas się gdzieś pojawiają, a eria nic o tym nie wie :lol: Quote
eria Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Agushka napisał(a):A co u Ciebie robi ten śliczny ONek? :) Gaja i Kobe są w mojej galerii gościnnie. To nasi kumple spacerowi:loveu::loveu::loveu: Mój stan zapsienia narazie bez zmian ;) Jambi, taaa to faktycznie jest klasyka. Wysyłam, zapominam ,że wysłałam,a potem się dowiaduję :lol: Ale jakie miłe jest takie dowiadywanie się :loveu:. Szkoda tylko,że fotka zeszłoroczna bo termin nadsyłania upłynął zanim pofociłam Foxi w liściach w tym roku, ale co tam - będą na przyszły rok jak znalazł :evil_lol:. Muszę kiedyś zrobić przegląd całych moich zbiorów i wyizolować z nich te numery gdzie gości Foxi - ciekawe ile ich już jest ;) Quote
eria Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Przepraszam,że Was Kobikiem zamęczam, ale uwielbiam go fotografować ! Quote
Tekla64 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kobi w lisciach ,czy tez bizuterii z lisci jest cudny Quote
jambi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ja Ci się zupełnie nie dziwię! bo i Kobi fotogeniczny niezwykle i miło się go ogląda :) http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/hel/DSC_0356-1.jpg - bizuteria z liści cudna :lol: , podoba mi się to zdjęcie - pies jest taki ... dystyngowany, poważny, zamyślony... a te liście w jego sierści wyglądaja nieco nierealnie, nadają taki... wesoły akcent :) Quote
Doginka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 eria napisał(a):Przepraszam,że Was Kobikiem zamęczam, ale uwielbiam go fotografować ! ... Mnie tak możesz cały czas nim zamęczać;-) Foty są cudowne:loveu: Quote
Saththa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/hel/DSC_0326.jpg alez łapka Kobiego;) Ja go bardzo lubie takiego hmmm "niewystawowego" w takie fryzurze;) Quote
eria Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ja tam wolę jednak wersję elegancką, ale taki, w spince, gdzie co jakiś czas uwidacznia się jakieś oczko ( a oczy ma naprawdę piękne, wesołe) też jest super. No i taki jest na codzień :) A z innej beczki powiem Wam,że paruje mi mózg od przepisów ruchu drogowego zwłaszcza od tramwajów:evil_lol:. Została mi jeszcze tylko jedna sobota teorii a potem to się dopiero zaczną schody ....;) Quote
Naklejka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jak pięknie! :loveu: Mój brat też prawko robi, do egzaminu wiele mu nie zostało :eviltong: Powodzenia! Quote
Doginka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ania, dasz radę;-)Ja głąb i zdałam;-) Quote
Saththa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Iiii za kółkiem tramwaje nie beda takie straszne, teoria na sucho jest gorsza niz w praktyce) bedzie super ;) Quote
Recommended Posts