Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczyny, pogoda nam się trochę zepsuła , słonka nie ma i w ogóle beznadzieja. Zaliczyłam pierwsze napalenie w piecu coby we własnym mieszkaniu nie zamarznąć hihhi . Nie cierpię zimy:angryy:.
Foksiątku przedwczoraj kazali pozować :evil_lol:

Oczywiście zaraz potem była zabawa ulubioną oponką :loveu:
I spacer jesienny był jak to jeszcze było słonecznie.

Posted

witamy sie po przerwie :) fajne zdjatka-jak zwykle! ukazuja caly urok Foxiczki :D ile ona ma juz lat? bardzo żywa :) suuper z ta piłeczką :)
Ale stateczniejsza za to na kanapie pozuje :)

eria napisał(a):
Nie wiem co to jest, być może jakieś biegusy, próbowałam je rozgryźć, ale mi nie wyszło bo jest dużo podobnych bardzo gatunków ;)

tak to biegusy :) rozne gatunki. Takie ciemny leżał niedawno u mnie martwy pod blokami przy ruchliwej ulicy.. nie wiem jak sie tu znalazł, czy stracił orientacje, czy jak ;)

Posted

Ma 10 lat, roznosi ją energia. Jak miała 2 lata to się tak nie zachowywała . Jej się teraz wiek liczy albo od nowa albo w drugą stronę:loveu:. Stale by chciała biegać. Wróci z 1,5 godzinnego spaceru, odpocznie 20 minut i dawaj dalej,zaczepia mnie a to z piłeczką a to z oponką :lol:.

Posted

Zaliczyliśmy dziś fantastyczny 2 godzinny spacer z naszym kudłatym towarzystwem :)
Piękna pogoda i późnopopołudniowe światło sprzyjało zdjęciom!

uwielbiam je focić, są mistrzami fotogeniczności !

Posted

wilczy zew napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu:

Foxi kazałaś trzymać piłeczkę czy ona tak sama?

nie,piłeczki to jej nie trzeba kazać trzymać, piłeczki kocha i chętnie w pysiu nosi i nie puszcza ;)

Posted

Światło jest najważniejsze, bez tego to by nic nie wyszło !
Teraz troszkę Foksiątka w roli głównej

Dziś znów się piękna pogoda zapowiada,może będzie powtórka :)