Alynkaaa Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='eria'] Przekleiłam fotki z wątku Kreona bo powinny tu być :loveu: ale suuuuper tu wyszly:):):) tak jakos czarodziejsko:) jakby byly wklejone w ten krajobraz:).......duuuze pozrrowienia i buziaczki dla Foxi i Kreona:) a no i dla Figi bo ma piekne imie:):):)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: heheh Quote
eria Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 w końcu imienniczki, ta nasza figa to straszna zadziora z psa, zaraz spojrzę do galerii twojej :cool3: Quote
eria Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Dawno foteczek nie wklejałam...Chyba by wypadało :loveu: Quote
eria Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Teraz zrobione : Starsze fotki Foxi :loveu: Quote
eria Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Wymień mi chociaż jedną część ciała która nie jest śliczna :mad: A uszka to ma rewelacyjne, zwłaszcza te długie pędzelki :loveu: Quote
Alynkaaa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 alez sliczne te dluugo wlose psiaczki:):):) ale im goraco musi byc w lato..a ja dopiero teraz siem przyjrzalam i widze ze Foxi ma czarne kropki dobrze widze??:crazyeye: taki ukryty dalmatynczyk:)...a jeszcze chcialam sie zapytac dlaczego akurat Foxi???taka sprytna jak lisiczka czy tak poprostu: "z nieba":):):) pozdrawiamy:) Quote
Pianka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='eria']Teraz zrobione : Ale on oczko do ciebie puścił:evil_lol: Quote
eria Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 i widze ze Foxi ma czarne kropki dobrze widze??:crazyeye: taki ukryty dalmatynczyk:smile:...a jeszcze chcialam sie zapytac dlaczego akurat Foxi???taka sprytna jak lisiczka czy tak poprostu: "z nieba":smile::smile::smile: Foxi ma kropeczki takie rudobrązowe na całym grzbiecie i na łapkach takie jaśniejsze. Czarnych nie ma wcale. Czarne ma tylko uszka. Foxi nazywa się przez to że jakiś jej przodek był prawdopodobnie foxterierem, no a na pewno terierem. Ona ma taki charakterek jak te psy. Ale ciekawa twoja wersja z tym, że bystra jak lisiczka, o tym wcale nie pomyślałam, a to pasuje do Foxi , ona jest niesamowicie sprytnym psem, Foksiaczek by tam w życiu nie zginęła :cool3: Quote
eria Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Kreon został przyłapany :diabloti: Beze mnie oblewał nasze dzisiejsze zwycięstwo cwaniak jeden. Quote
Pianka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='eria']Kreon został przyłapany :diabloti: Beze mnie oblewał nasze dzisiejsze zwycięstwo cwaniak jeden. Dobre:evil_lol: Kreonku tak trzymaj:evil_lol: Quote
eria Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Powklejam zaraz kilka zeszłorocznych fotek z wypadu do Pławniowic. W sierpniu też jedziemy z kumpelą bo ma tam domek nad samą wodą i samochód, więc z dwoma psami możemy jechać i czuć się bezpiecznie :evil_lol: Quote
eria Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Foxi z niebieskookim kolegą, przyplatał się do nas śliczny mix z niebieskimi oczkami, bezpański najprawdopodobniej... Jeśli któreś zdjęcia już wklejałam wcześniej to niech mnie ktoś opamięta, to usunę :diabloti: Quote
eria Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 No co, piesek wywalił jęzor :evil_lol: A na szóstej fotce od góry, Foxi prezentuje swój łaciaty brzuszek. Dla ciekawostki powiem, że teraz ma już brzuszek calutki różowy :) Quote
nathaniel Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 eria napisał(a):Wymień mi chociaż jedną część ciała która nie jest śliczna :mad: Ludzkiego czy psiego?? :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Foksiego, Nathaniel, Foksiego... Nad ludzkimi nie będziemy się tu lepiej rozprawiać, od tego są inne fora :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='zaba14'] najlepsiejsze zdiecie:):):) Quote
Pianka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ale śliczne zdjęcia:loveu: Nad wodą są boskie:p Quote
Pianka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Jaka on ma fajną czerwoną obroże. Pasuje mu:loveu: Quote
zaba14 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Pianka napisał(a):Jaka on ma fajną czerwoną obroże. Pasuje mu:loveu: dokładnie! :) a jaki z niego przystojniak :loveu: Quote
eria Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 A my mamy jutro dwa spacerki umówione :multi: Poranny ze śliczną młodą czekoladową labradorką ( żeby tylko chciała się bawić z Foxi:roll:) Wieczorny z Mikusiem i miejmy nadzieję z Baksem też ;) To może będą foteczki :evil_lol: Quote
Recommended Posts