Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']

Przekleiłam fotki z wątku Kreona bo powinny tu być :loveu:

ale suuuuper tu wyszly:):):) tak jakos czarodziejsko:) jakby byly wklejone w ten krajobraz:).......duuuze pozrrowienia i buziaczki dla Foxi i Kreona:) a no i dla Figi bo ma piekne imie:):):)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: heheh

Posted

Wymień mi chociaż jedną część ciała która nie jest śliczna :mad:
A uszka to ma rewelacyjne, zwłaszcza te długie pędzelki :loveu:

Posted

alez sliczne te dluugo wlose psiaczki:):):) ale im goraco musi byc w lato..a ja dopiero teraz siem przyjrzalam i widze ze Foxi ma czarne kropki dobrze widze??:crazyeye: taki ukryty dalmatynczyk:)...a jeszcze chcialam sie zapytac dlaczego akurat Foxi???taka sprytna jak lisiczka czy tak poprostu: "z nieba":):):)
pozdrawiamy:)

Posted

i widze ze Foxi ma czarne kropki dobrze widze??:crazyeye: taki ukryty dalmatynczyk:smile:...a jeszcze chcialam sie zapytac dlaczego akurat Foxi???taka sprytna jak lisiczka czy tak poprostu: "z nieba":smile::smile::smile:

Foxi ma kropeczki takie rudobrązowe na całym grzbiecie i na łapkach takie jaśniejsze. Czarnych nie ma wcale. Czarne ma tylko uszka.
Foxi nazywa się przez to że jakiś jej przodek był prawdopodobnie foxterierem, no a na pewno terierem. Ona ma taki charakterek jak te psy.
Ale ciekawa twoja wersja z tym, że bystra jak lisiczka, o tym wcale nie pomyślałam, a to pasuje do Foxi , ona jest niesamowicie sprytnym psem, Foksiaczek by tam w życiu nie zginęła :cool3:

Posted

[quote name='eria']Kreon został przyłapany :diabloti:

Beze mnie oblewał nasze dzisiejsze zwycięstwo cwaniak jeden.
Dobre:evil_lol:
Kreonku tak trzymaj:evil_lol:

Posted

Powklejam zaraz kilka zeszłorocznych fotek z wypadu do Pławniowic. W sierpniu też jedziemy z kumpelą bo ma tam domek nad samą wodą i samochód, więc z dwoma psami możemy jechać i czuć się bezpiecznie :evil_lol:

Posted

Foxi z niebieskookim kolegą, przyplatał się do nas śliczny mix z niebieskimi oczkami, bezpański najprawdopodobniej...

Jeśli któreś zdjęcia już wklejałam wcześniej to niech mnie ktoś opamięta, to usunę :diabloti:

Posted

No co, piesek wywalił jęzor :evil_lol:

A na szóstej fotce od góry, Foxi prezentuje swój łaciaty brzuszek. Dla ciekawostki powiem, że teraz ma już brzuszek calutki różowy :)

Posted

A my mamy jutro dwa spacerki umówione :multi:
Poranny ze śliczną młodą czekoladową labradorką ( żeby tylko chciała się bawić z Foxi:roll:)
Wieczorny z Mikusiem i miejmy nadzieję z Baksem też ;)
To może będą foteczki :evil_lol: