Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
wybieram się latem, jak co roku w zupełnie innym kierunku - na Hel mój piękny, ukochany ;)

Aleeee może kiedyś :) I tej wercji z nadzieją będę się trzymać :)

Posted

Witamy jeszcze weekendowo gości 'starych' i nowych :)
przyniosłam ciąg dalszy fotek z cały czas tego jednego spacerku. Mam już w kolejce nowe-dzisiejsze całej psiej ekipy- Foxi,Dyzio,Figa,Hektor,Kobi,Gaja ;)

Posted

Rewelacyjne zdjęcia! I takie piękne, ciepłe światło. Marzenie!

Jak czytam twoje relacje z pracy to po cichu zazdroszczę bo to moje niespełnione marzenie. Ale i cieszę się bo ty chyba zadowolona, mimo że czasem bywają dni jak ostatnia środa.

Posted

No nie żartuję. Kupiłam wczoraj wieczorem i na własne oczy widziałam. Nie ma sprostowania ale są zamieszczone zdjęcia 3 pierwszych psów z konkursu "Kobiety i Życie". Leć do kiosku!

Posted

weszka napisał(a):
No nie żartuję. Kupiłam wczoraj wieczorem i na własne oczy widziałam. Nie ma sprostowania ale są zamieszczone zdjęcia 3 pierwszych psów z konkursu "Kobiety i Życie". Leć do kiosku!

kupię po drodze do pracy :)

Posted

eria napisał(a):
nie żartuj !!!! jak to ???????????????
czyżby jakieś sprostowanie napisali do pomyłki kalendarzowej ?

Hehhe Foxi sie zaczeła ujawniac a Pani o tym nic nie wie... Normlanie się rozbrykała Foxsiasta:)

Fides79 napisał(a):
nie bede się tłumaczyć z tego niedoczytania :oops::eviltong:
pozostawmy to bez komentarza

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oka :lol: