Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczorajszy spacerek nad stawem (Kreon,Foxi,Figa,Hektor)

Foxi mokra, wytarzana w kurzu (bywała bardziej brudna, aż czarna, wierzcie mi)

Foxi i Kreon

Foxi ucieka z kijem przed Kreonem i Hektorem

Hipopotam Figa

Foxi i Figa

Foxi i Kreon

Hektor

Znowu Hektor ;)

Posted

A ja jeszcze jednego zwierzaczka z naszego stada tu nie wkleiłam ;) Ukochanej Kreona - szczurzycy Majci. Ale to później, po południu wkleję :cool3:

Posted

Wczoraj kupiłam Kreonowi taki piszczący gumowy aport, jakim bawił się w ogrodzie psiej fryzjerki, jest zachwycony nową zabawką, teraz godzin w ogrodzie się bawiliśmy, foxi też się podoba, ale ona ma swoją piszczącą piłeczkę :loveu:

Posted

Pieski dostały po świńskim uchu :cool3: cudne zdjęcie :cool3: Foxi skończyła jeść pierwsza i czekała aż skończy Kreon, jak to nastąpiło Foksiaczek zgodnie ze swoimi żarłocznymi zapędami "odkurzyła" przedpokój z resztek świńskiego ucha Kreona...

Posted

śliczne fotencje :loveu:

Eria jeśli będziesz miała kiedyś ochotę na spacer a zadaleko do nas, to możemy umowić się na szczelnicy w bielszowicach ;) bo widze że z tamtąd fotki :lol:

Posted

No to jesteśmy umówione na spacerek na środę w parku Strzelnica w Bielszowicach, zapraszam :cool3: Tereny spacerowe - rewelacja.

Posted

Może to z maści przeciwświerzbowej :diabloti: tak wyrosła :evil_lol:
Miała bidula świerzba jak ją kupiłam. Paskudztwo trudne do wyleczenia, do teraz ma nieładne ślady na ogonie :roll:
Super Pati, że będziesz na spacerku.
Podaj na której stronie twojej galerii są szczurki, bo chyba są ?? Tak sugeruje podpis :cool3: