Saththa Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ahhh się rozpłynełam ;) Sliczny psiur i no zdjecia też;) Quote
anetta Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Gratuluję 3 miejsca :klacz: :multi: Miałam brać udział w tym konkursie, nawet sobie w pracy zeskanowałam strony coby wiedzieć to i owo o konkursie. I zapomniałam o nim :-D Maluch jest śliczny :loveu: Nowego zboczeniasa nie zazdraszam, zwłacza tego :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PC119604.jpg jesisickuuuuuuuuuuuuuuuu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaki ON pięknyyyyyyyyyyyy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
sota36 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Co to za birdolek - p*i*e*r*d*o*ł*ek??? Sliczny!!!! ps za dogiem bedziemy sie rozgladac1 Mam nadzieje, ze sie znajdzie! Quote
Czarna_Owieczka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PC119601.jpg jaaaki przesłodki szkrab :loveu: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PC119566.jpg Foksinka jak dzielnie wypatruje i czeka :cool3: Quote
Fides79 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Kobi jest świetny :loveu: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PC119592.jpg no i Foksiątko jakie zadowolone z towarzystwa kolegi :p Quote
eria Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Jolcia -to wszystko pisze,co to za szczeniak :) ino trza się cofnąć i przeczytać ! Dostałam właśnie maila z MP : [FONT=Arial][FONT=Arial]Witaj Szanowna Czytelniczko, właśnie przekazano mi mail w sprawie zdjęcia do kalendarza. Jestem wydawcą miesięcznika Mój Pies i to ja jestem winna temu nieporozumieniu. Rzeczywiście tak się zdarzyło ,że kilka wybranych piesków nie mogło dojechać do Warszawy na sesję, dlatego wybieraliśmy kolejne. Zdjęcie Pani pieska , cudownego, jak wszystkie zgłoszone,nie zostało wybrane, jednak znalazło się przez moją nieuwagę wśród tych, które nie mogły przyjechać. Wszystkich właścicieli zawiadamiałam osobiście o wyborze i przy każdym piesku miałam adnotację, czy może przyjechać czy nie. Trudno mi teraz powiedzieć jak doszło do tej pomyłki. Bardzo Panią przepraszam. Ale pozwolę sobie zażartować, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo mimo, że Pani pupil nie znalazł się wśród 13 wybrańcow trafił do gazety i tak jak Pani pisze zobaczyła go cała Polska. Jeszcze raz bardzo Panią przepraszam za tę niezręczność.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Serdecznie Panią pozdrawiam[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Paulina Król[/FONT][/FONT] Quote
Fides79 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jambi napisał(a):o matulu, ależ Ci miło odpisali... :) hi hi hi jak się czują winni to miło odpisują :) Quote
eria Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 zdaje się,że po prostu po moim mailu było widać,że jestem mocno wku*****wiona ;) Quote
Fides79 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 hi hi hi nie ma jak to właściwe argumenty i siła przekonywania :errrr::megagrin: Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 boziuniu jaki cudny Kobi :loveu: aaaaaaa :mdleje: Quote
eria Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Fides79 napisał(a):hi hi hi nie ma jak to właściwe argumenty i siła przekonywania :errrr::megagrin: tak jak w Szreku siła perswazji :D Shrek pokazuje jedną pięść i mówi,że to jest siła, potem pokazuje drugą przedstawiając ją jako perswazja hihihi Quote
jambi Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 no to fakt, ja jak się kiedyś wkur***** na producenta pewnej karmy dla psów wysmażyłam taki liścik, że po jakimś czasie listonosz przyniósł mi wieeelka paczkę "przeprosinową" a workiem karmy i całą górą smakołyków :megagrin: Quote
Doginka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ooooooooo, gratuluję pięknej Foxi trzeciego miejsca:multi::loveu: A szczylek birdołek cudeńko:loveu: Quote
Saththa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jambi napisał(a):no to fakt, ja jak się kiedyś wkur***** na producenta pewnej karmy dla psów wysmażyłam taki liścik, że po jakimś czasie listonosz przyniósł mi wieeelka paczkę "przeprosinową" a workiem karmy i całą górą smakołyków :megagrin: Jambi jak ktoś mnie kiedys zdenerwuje to się do Ciebie zwróce, ok?:) Quote
ariss Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 szczyl cudny!!!!!!!!!!!! mógłby już taki zostać;) Quote
Doginka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Aniu, dobrze, że Ci odpisali Ci z gazety, ja tyle szczęścia nie miałam, nie dostałam nagrody za wygrany konkurs do dziś, na moje e-maile też nie odpisują, tyle, że ja wygrałam konkurs w PP:razz: Quote
eria Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='ariss']szczyl cudny!!!!!!!!!!!! mógłby już taki zostać;) eeeee no co Ty !!!! Dorosłe birdołki to jest to !!! Zresztą ja w ogóle wolę dorosłe psy i nie wiem co to będzie jak mi przyjdzie się zmierzyć z własnym szczeniorem hehe jakieś starocie znowu przyniosłam I ten mały niewdzięczny zdrajca:evil_lol:, któremu się pomieszało w głowie od wygrywania konkursów:shake::evil_lol: i stwierdził,że z takim pospólstwem jak ja:diabloti: to on spać nie będzie w jednym łóżku:roll:. Ja tu sobie specjalnie rozłożyłam to łóżko na które Foxi ma wstęp , a ta małpa siedziała na nim cała sztywna przez chwilę po czym wzięła i polazła na swój fotel na drugim końcu mieszkania... WYPCHAM ! ALBO NIE, WYSTAWIĘ NA ALLEGRO WYMIENIAJĄC WSZYSTKIE KONKURSY W KTÓRYCH WYGRAŁA I WSZYSTKIE NUMERY GAZET W KTÓRYCH BYŁY JEJ ZDJĘCIA. BĘDĄ SIĘ BIĆ O GADZINĘ !!!! :diabloti: Quote
eria Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 o jeszcze dwie foty niewdzięcznika mam Quote
Saththa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Hhehehe to Ci pokazała gwiazda :evil_lol::evil_lol: Eria ja KOCHAM Twoją zimę... Jest śliczna urocza, tajemnicza, wciagająca, pociagająca i na tych zdjęciach wiele ukazująca :loveu::loveu::loveu: A gwiazda powinna pamiętać, że wstep na fotele łózka i inne meble ma dzieki Twej wspaniałomyślności :diabloti: (strasznie długie słowo wogule jakos tak mi się wydaje :eviltong::eviltong:) Tazz mój by Ci się odwdzięczył na pewno za takie przywileje bo on wstepu na meble nie ma... I dlatego dzis poczuwszy wielka chuć spania z psem przeniosłam się na podłogę :evil_lol::evil_lol: Ale co on sie nawiercił to ja nie wiem... Tj wiem co to sie ze mna ma TZ :diabloti: Bo to wiercenie to Tazzior po mnie mieć musi :evil_lol::evil_lol: Głaski dla gwiazdy proszę przekazać jak gwiazdożyć zaprzestanie :) Quote
Pegaza Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Birdol pocieszny ale nie moj typ psa;) a jak zareagowala Gaja na szczeniaka? nie jest zazdrosna o niego? tu krajobraz jak z bajki:) http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PC059473.jpg Foxi sie chyba na lozko wypiela heheh Quote
Czarna_Owieczka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Foxula sławna się stała, to jak gwiazda swoje kaprysy ma :cool3: Quote
Doginka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 A co to, Foxi się w głowie pomieszało od tych wygranych:roflt: Piękne starocia;-):loveu: Quote
Doginka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Qrczeeeeeeeeee, już zapomniałam, co pisałam, bo mi już kilka razy wyskoczył error:angryy: Chciałam napisać, że Foxi się w główce poprzestawiało od tej sławy:roflt: i że te starocia są piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts