Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluję 3 miejsca :klacz: :multi: Miałam brać udział w tym konkursie, nawet sobie w pracy zeskanowałam strony coby wiedzieć to i owo o konkursie. I zapomniałam o nim :-D

Maluch jest śliczny :loveu:

Nowego zboczeniasa nie zazdraszam, zwłacza tego :diabloti:

Posted

Jolcia -to wszystko pisze,co to za szczeniak :) ino trza się cofnąć i przeczytać !

Dostałam właśnie maila z MP :

[FONT=Arial][FONT=Arial]Witaj Szanowna Czytelniczko, właśnie przekazano mi mail w sprawie zdjęcia do kalendarza. Jestem wydawcą miesięcznika Mój Pies i to ja jestem winna temu nieporozumieniu. Rzeczywiście tak się zdarzyło ,że kilka wybranych piesków nie mogło dojechać do Warszawy na sesję, dlatego wybieraliśmy kolejne. Zdjęcie Pani pieska , cudownego, jak wszystkie zgłoszone,nie zostało wybrane, jednak znalazło się przez moją nieuwagę wśród tych, które nie mogły przyjechać. Wszystkich właścicieli zawiadamiałam osobiście o wyborze i przy każdym piesku miałam adnotację, czy może przyjechać czy nie. Trudno mi teraz powiedzieć jak doszło do tej pomyłki. Bardzo Panią przepraszam. Ale pozwolę sobie zażartować, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo mimo, że Pani pupil nie znalazł się wśród 13 wybrańcow trafił do gazety i tak jak Pani pisze zobaczyła go cała Polska. Jeszcze raz bardzo Panią przepraszam za tę niezręczność.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Serdecznie Panią pozdrawiam[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Paulina Król[/FONT][/FONT]

Posted

Fides79 napisał(a):
hi hi hi nie ma jak to właściwe argumenty i siła przekonywania :errrr::megagrin:

tak jak w Szreku siła perswazji :D Shrek pokazuje jedną pięść i mówi,że to jest siła, potem pokazuje drugą przedstawiając ją jako perswazja hihihi

Posted

no to fakt, ja jak się kiedyś wkur***** na producenta pewnej karmy dla psów wysmażyłam taki liścik, że po jakimś czasie listonosz przyniósł mi wieeelka paczkę "przeprosinową" a workiem karmy i całą górą smakołyków :megagrin:

Posted

jambi napisał(a):
no to fakt, ja jak się kiedyś wkur***** na producenta pewnej karmy dla psów wysmażyłam taki liścik, że po jakimś czasie listonosz przyniósł mi wieeelka paczkę "przeprosinową" a workiem karmy i całą górą smakołyków :megagrin:

Jambi jak ktoś mnie kiedys zdenerwuje to się do Ciebie zwróce, ok?:)

Posted

Aniu, dobrze, że Ci odpisali Ci z gazety, ja tyle szczęścia nie miałam, nie dostałam nagrody za wygrany konkurs do dziś, na moje e-maile też nie odpisują, tyle, że ja wygrałam konkurs w PP:razz:

Posted

[quote name='ariss']szczyl cudny!!!!!!!!!!!! mógłby już taki zostać;)
eeeee no co Ty !!!! Dorosłe birdołki to jest to !!! Zresztą ja w ogóle wolę dorosłe psy i nie wiem co to będzie jak mi przyjdzie się zmierzyć z własnym szczeniorem hehe

jakieś starocie znowu przyniosłam

I ten mały niewdzięczny zdrajca:evil_lol:, któremu się pomieszało w głowie od wygrywania konkursów:shake::evil_lol: i stwierdził,że z takim pospólstwem jak ja:diabloti: to on spać nie będzie w jednym łóżku:roll:.
Ja tu sobie specjalnie rozłożyłam to łóżko na które Foxi ma wstęp , a ta małpa siedziała na nim cała sztywna przez chwilę po czym wzięła i polazła na swój fotel na drugim końcu mieszkania...
WYPCHAM ! ALBO NIE, WYSTAWIĘ NA ALLEGRO WYMIENIAJĄC WSZYSTKIE KONKURSY W KTÓRYCH WYGRAŁA I WSZYSTKIE NUMERY GAZET W KTÓRYCH BYŁY JEJ ZDJĘCIA. BĘDĄ SIĘ BIĆ O GADZINĘ !!!! :diabloti:

Posted

Hhehehe to Ci pokazała gwiazda :evil_lol::evil_lol: Eria ja KOCHAM Twoją zimę... Jest śliczna urocza, tajemnicza, wciagająca, pociagająca i na tych zdjęciach wiele ukazująca :loveu::loveu::loveu:

A gwiazda powinna pamiętać, że wstep na fotele łózka i inne meble ma dzieki Twej wspaniałomyślności :diabloti: (strasznie długie słowo wogule jakos tak mi się wydaje :eviltong::eviltong:) Tazz mój by Ci się odwdzięczył na pewno za takie przywileje bo on wstepu na meble nie ma... I dlatego dzis poczuwszy wielka chuć spania z psem przeniosłam się na podłogę :evil_lol::evil_lol: Ale co on sie nawiercił to ja nie wiem... Tj wiem co to sie ze mna ma TZ :diabloti: Bo to wiercenie to Tazzior po mnie mieć musi :evil_lol::evil_lol:

Głaski dla gwiazdy proszę przekazać jak gwiazdożyć zaprzestanie :)

Posted

Qrczeeeeeeeeee, już zapomniałam, co pisałam, bo mi już kilka razy wyskoczył error:angryy:

Chciałam napisać, że Foxi się w główce poprzestawiało od tej sławy:roflt: i że te starocia są piękne:loveu::loveu::loveu: