Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
2243 - kawał życia mojego i moich psów zapisany ...

A dzisiaj jak bumerang wróciły wszelkie wspomnienia Kreosiowe. Był w klinice olbrzymek, 12-letni staruszek. Miał identycznie partacko obcięte uszy i ogon. Też taki był nieduży, charakter jak mój łoś - siła spokoju "róbcie ze mną co chcecie byle pańcia blisko":loveu:
Co go różniło od Kreona to ,że mocno posiwiałą miał brodę i grzywkę:lol:.
Chory bidulek :-( jakieś nowotworowe zmiany na tylnej nodze ... Ale jego pani wie,że on ma ogromną wolę życia i z różnych problemów już się wykaraskał...

łzy mi popłynęły po policzkach... 12-letni staruszek, z ogromną wolą życia i z różnych problemów się wykaraskał.... jak Mój Ronio....

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
eriusio ile foksiasta już ma latek?

Będzie już koło 9!! :) A stale jak szczeniak. Dzisiaj wycyganiła nadprogramowy spacer, tak ją roznosiła energia koło 18 i tak zaczepiała, że musiałam ją zabrać do parku.

Posted

Foksiaczek w Twoim obiektywie jak zwykle śliczniusia i urocza :loveu::loveu:
a ja wczoraj wracając z pracy widziałam psa, bardzo podobnego do Foxi, tylko był cały biały, ale miał takie same błyszczące oczka i uśmiech :)

Posted

jak zwykle zdjecia....

jak se poczytalam o tym 12 letnim to mnie Hektor stanal w oczach.... buuu ino ze on przegral , chyba za duzo mial za soba niestety ugh zostawmy

Foksiasta chyba juz taka zostanie i jest to pikne, widac ze nie tylko ludzie sie roznie starzeja hihihi
a mnie sie Gustaw pobielal nagle na pysku bo reszta sie nie zmienila no i Tekla tyz siwieje , mam teraz piekna rudosiwa sznaucerke hihihi ewnement!

pozdrawiam

Posted

będą fotki , będą, mam trochę w zapasie, ale nie mam czasu. Właśnie wróciłam z pracy (22.30) z popołudniowej zmiany, która miała się skończyć o 21, ale wpakowałam się w operację, no i wiadomo - nie rzucę tym bo wybiła 21...

Foxi

Posted

nawet nie wiesz ile Twoje foty sprawiają mi radości:loveu: kocham morze a w tym roku nie miałam okazji być:-( a tak przynajmniej skrawek jego widoku mam:loveu: