Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie spotkamy się dziś, obrzydliwa pogoda, a poza tym od 13 do 15 mnie nie będzie, aparat na czyszczenie matrycy odwożę, bo już na ten syf na zdjęciach nie mogę patrzeć ;)
A owszem,owczarek był w sobotę ale po 13 i mnie przy operacji nie było ;)

Posted

Nie, Adam przyjedzie po 13 ,jedziemy autem do Chorzowa i jeszcze w jedno miejsce na drugim końcu Chorzowa ;) Nie wyrobię się już napewno do Ciebie dziś

Posted

Aha no oki ino bysmy musialy to juz zalatwic raz dwa bo tam mam szczepienia na wscieklizne a juz nie pamietam do kiedy mam wazne..
to powiedz mi o ktorej Ty wracasz z roboty? jutro?

Posted

Termin szczepienia Somy na wściekliznę przepasowałaś, miałaś go 29.01.2010 więc przyleź na szczepienie i od razu będzie książeczka :)

Posted

eria napisał(a):
...Eh straszna operacja dziś była u nas... Trafiła sunia labka z olbrzymim brzuchem. Zwierzak radosny, żywiołowy wesoły... Wylało się dobrych kilka litrów płynu po otwarciu jamy brzusznej a potem okazało się,że cała jama zajęta jest przez olbrzymi naciekający na narządy nowotwór . Sytuacja zupełnie beznadziejna :( (*) sunia za TM . 8 latek miała dopiero

Ech, lektura na noc przed snem dość wstrząsająca i straaaaasznie smutna:-(:-(:placz:

• Ale foty przecudowne:loveu:Ty Aniu to masz talenta...:crazyeye::loveu:

• Posted

Pegaza napisał(a):
    Ania nie zartuj..to niemozliwe.. sprawdz jeszcze raz. a jak co to z nia przylece jutro popoludniu;)

No tak pisze na zaświadczeniu z zeszłego roku ;)

Mój aparacik zaliczył wczoraj czyszczenie matrycy :) Zdjęcia będą jak łza hihi, o ile kiedyś przestanie padać...

Posted

Witam ...miałam napisać z ranka, ale patrzę i tu już południe, a u mnie ciemno na deszcz się zapowiada. Foxi to taki foch jak moja. Niech tylko zobaczy, ze otwieram butelką do czyszczenia uszu to kładzie się tak jakbym ją katowała...

Posted

[quote name='eria']No tak pisze na zaświadczeniu z zeszłego roku ;)

Mój aparacik zaliczył wczoraj czyszczenie matrycy :) Zdjęcia będą jak łza hihi, o ile kiedyś przestanie padać...

gdzie zawiozłas i ile kosztowało?????

Posted

Zdjęcia piękne jak zawsze. Jesteś miszcz w te klocki ;)
    Z labką smutna historia :( takie to życie niestety. Filmik od ariss o kotach też smutny i wzruszający :(

Posted

Doginko, foteczek z czyściutkiej matrycy nie będzie dopóki dopóty :
    a) nie przestanie lać
    b) nie pojawi się słonko
    c) wiatr nie przestanie urywać głowy i tym samym kołysać gałązkami z owadami co zupełnie uniemożliwia wykonanie zdjęcia makro
    :)
    A że w ciągu najbliższego tygodnia prognozy są bez zmian, to wklejam starocie ;)

osadnik egeria

Posted

Tak sobie zamelduję,że żyję. Nic mnie nie zalało ,nic mnie nie podtopiło (całe szczęście mieszkam w bezpiecznym pod tym względem miejscu). Za to moja mama mieszka na tej samej ulicy ale kawałek dalej i mocno z górki - ma zalane już ponad 3/4 dużego ogrodu:roll: . Jedynie uciechę z tego faktu ma Urwis :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, który okazał się wodołazem. Woda na dole ogrodu ma głębokość ok 1,5 metra więc Urwinio swobodnie sobie pływa i ma z tego ogromną frajdę :evil_lol:. Niestety mama nie zrobiła jeszcze filmiku, ale sądzę że to kwestia czasu :evil_lol::evil_lol:.
    Podobno mocno zalany jest też nasz park, ale nie miałam jeszcze okazji tam się przejść, bo stale leje jak z cebra i mżawka to to nie jest :roll:. Foxi to już nie wie w jakiej pozycji ma na kanapie leżeć:roll:.
    W niedzielę jest wystawa w Bytomiu i chciałabym na nią wyciągnąć mojego przyjezdnego TZ , ponoć ma być w niedzielę bezdeszczowo. Zobaczymy, może się uda ;)
    Tak więc narazie starocie