eria Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='despera']Super Foksiasta w niezapominajkach:loveu: Eria, jakbyście się zapędziły dalej na zachód w wakacje to odwiedźcie nas w Ustroniu:lol:[/QUOTE] nie zapędzimy się napewno , za bardzo uwielbiam cypelek! :) Mam małe zmartwienie z Foxi teraz,mam nadzieję ,że jednak chwilowe-nie zrobiła siku po całej nocy. Były od 8 juz trzy podejscia i nic ,zaraz przed wyjsciem do pracy jeszcze spróbuję ją wystawić na ten deszcz,który ją wyraźnie demotywuje... Quote
Rudzia-Bianca Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='eria']nie zapędzimy się napewno , za bardzo uwielbiam cypelek! :) Mam małe zmartwienie z Foxi teraz,mam nadzieję ,że jednak chwilowe-nie zrobiła siku po całej nocy. Były od 8 juz trzy podejscia i nic ,zaraz przed wyjsciem do pracy jeszcze spróbuję ją wystawić na ten deszcz,który ją wyraźnie demotywuje... Foksikowa nie martw panci ... Przy okazji zapraszam na bazarek ( uff ach uff nie bić proszę ;) ) zbieramy na kieleckie bidy od cioci Erki tej która Biancę uratowała http://www.dogomania.pl/threads/184859-Scrapkowo-dla-Kielc-do-17.05-zapraszam-otwarte?p=14608023#post14608023 Quote
Unbelievable Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='eria']nie zapędzimy się napewno , za bardzo uwielbiam cypelek! :) Mam małe zmartwienie z Foxi teraz,mam nadzieję ,że jednak chwilowe-nie zrobiła siku po całej nocy. Były od 8 juz trzy podejscia i nic ,zaraz przed wyjsciem do pracy jeszcze spróbuję ją wystawić na ten deszcz,który ją wyraźnie demotywuje...[/QUOTE] mój pies wczoraj niechętnie wyszedł o 14 na pierwszy spacer ;) nie martw się, może po prostu mniej wody niż zwykle wypiła, a jeszcze pada nieprzyjemny deszcz... Quote
Doginka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Mam nadzieję, że Foxikowa już do tej pory się załatwiła i nie martwi więcej swojej Pańci:razz::shake: Wpadłam się przywitać:hand: Quote
Figafiga Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 to i ja się przywitam po dłuższej nieobecności blogowej ;-) leżę sobie całe dnie w łóżku, więc zabiorę się za Foxię i Kreonka (*) z przyjemnością popatrzę na Twoje zdjęcie. Pozdrawiam i miłego dnia Edit. kurcze zobaczyłam datę śmierci Kreona o godzinę...ja wtedy brałam ślub... Quote
eria Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Figafiga -miło ,że zajrzałaś :) Foxi o 11 siq zrobiła, ale mało. No cóż, czekamy co będzie dalej ;) Quote
eria Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Tak, przychodzi regularnie :) Ostatnio była dość mocno zakołtuniona, ale wybaczalne - pańciostwu urodziło się dziecko ;) Quote
Figafiga Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Normalnie nie mogę wyjść z podziwu jest cudowna...już kradnę zdjęcie pokazać TZ Quote
eria Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Figafiga']Normalnie nie mogę wyjść z podziwu jest cudowna...już kradnę zdjęcie pokazać TZ mam jeszcze takie Quote
zuzolandia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Anula dzieki za Fruziolka hihih :loveu::loveu::loveu: ostrzegałam ze bedziesz miała nad czym marudzić :eviltong::evil_lol: Quote
eria Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='zuzolandia']Anula dzieki za Fruziolka hihih :loveu::loveu::loveu: ostrzegałam ze bedziesz miała nad czym marudzić :eviltong::evil_lol: noo zapuściłaś ją strasznie :D mam nadzieję,że Ci Adik przekazał,żebyś tego więcej nie robiła hihihih Foksiątko robi normalne siq . Nie mam pojęcia co to wczoraj było, może ja zaspana nie zarejestrowałam,że zrobiła ? :roll:;) Quote
Tekla64 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 no to dobrze ze juz sie unormowalo. a zdjecia jakies bydo? Quote
Doginka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Oj, cieszkam buzię, że z Foxi wsio OK.:multi: ładna ta sunia z fot na poprzedniej stronie:loveu: Quote
eria Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Są zdjęcia są :) Nawet dziś pofociłam jakieś konkrety hihih. Focę sobie spokojnie jakieś żuczki, idę dalej aż tu nagle co moje piękne oczka w trawie zobaczyły ?:loveu: Rusałkę kratnika pokolenie wiosenne :loveu: Radość moja wielka, bo fociłam już kiedyś tego motyla, ale pokolenie letniea oba różnią się wyglądem:multi:. Ale te fotki dopiero zgrywam. Teraz starocie :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Znowu muszę się powtarzać:lol: CUUUUUUUUUUUDOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Aż oczy wyłażą z orbit:crazyeye::loveu: Quote
zuzolandia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='eria']noo zapuściłaś ją strasznie :D mam nadzieję,że Ci Adik przekazał,żebyś tego więcej nie robiła hihihih Przekazał dosyc dobitnie :evil_lol: więc mu powiedziałam ze moze tak samo jak ja wozic małą do Ciebie jak ja nie mam czasu :evil_lol: wtedy nie bedzie pół puli :cool3::cool3: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P5022561.jpg piekna Foksiasta w niezapominajkach ...:crazyeye::loveu: Quote
eria Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Wspomniany rusałka kratnik pokolenie wiosenne Quote
Figafiga Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 piękne makra, ja mam obiektyw nie stworzony do tego typu zdjęć ;-) Quote
Recommended Posts