eria Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ojej.... przegapiłam 30 :( Minęło 10 miesięcy i ja z Pysiolem z wczorajszego długiego spaceru po poligonie Quote
weszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Śliczny Łoś... czas mija, życie toczy się dalej. Ale pamiętamy [*] Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 woww :mdleje: piękne!!!! kto by pomyślał, że one są takie śliczne :) Quote
eria Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 najważniejszego nie wkleiłam :) pierwszy tej wiosny : i jeszcze my Życzymy z Foksiastą wesołych, pogodnych,ciepłych świąt wszystkim odwiedzającym nas dogociotkom i dogowujkom też :D Quote
Cerber Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ojej ale śliczne zdjęcia, a wy dwie kobitki pasujecie do siebie jak ulał! a Foxi wygląda jak wiecznie uśmiechnięta nastolatka :) Quote
zuzolandia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Doberek poświateczny;-) i jak brzusioo ? mieska sie panna nażarła? hihihi buziam Quote
eria Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Cerber,a tej wiecznie uśmiechniętej nastolatce w sierpniu stuknie... 9, 5 roku !!!! Po jej zachowaniu w zabawie ze szczeniaczkami hihih i ogólnej kondycji nikt by nie pomyślał że już tyle ;) Zuzola, a objadłam się objadłam...ale za szybko mi minęło :( Quote
weszka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jakoś dla mnie Foxiasta jest zawsze dzieciakiem :) Quote
Moniek193 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Hej, fantastyczne zdjęcia, jak zawsze zresztą :diabloti: http://i42.tinypic.com/mjr093.jpg :loveu: Quote
Pegaza Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No co Ty dwa dni lenistwa wystarczy;) Ania nie przyszedl do weta ktos z srebrnym yorkiem nowo nabytym? bo u nas na domkach sie zgubil.. choc szczeze to wlascicieli nie zaluje..jak wiedza ze zwiewa z ogrodu to ogrodzenie zrobie porządne.. Quote
zuzolandia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 http://i41.tinypic.com/k4cggx.jpg se łypie tym ślipiem na mnie hihihi świeta świeta i po świetach ...biegania szukania sprzątania wydanej kasy itp a w sumie po co to? gdyby nie to ze moja siora dosc niespodziewanie z rajchu przyjechała i po prostu nie wypadało sie ulotnić to bym se siedziała gdzies w górkach ;-) Quote
eria Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Pegaza- nie nie było nikogo z nowo nabytym yorkiem ;) ale będę mieć to na uwadze. Dobrze wiedzieć. Quote
Doginka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Foxi wcale nie wyglada na 9 i pół roku:crazyeye: Ciebie też się czas nie ima:loveu: Fajnie razem wygladacie:loveu: A kto Wam fotki strzelał?:hmmmm: Quote
eria Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Doginka, moja przyjaciółka Gosia od jamnika Gutka cyknęła fotki ;) Quote
Migori Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Eria, wpadł Ci w kardr może jakiś wiosenny motylek ? Cytrynki sie już obudziły :) Quote
eria Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Nie, bardzo mało jeszcze lata motyli u nas ;) dopiero jeden rusałka pawik wpadł mi w kadr i do jednej fotki zapozował hehe Quote
Rudzia-Bianca Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dawno mnie u Was nie było, mam nadzieję że niedługo wrócę do normalnej bytności na dogo :) Miziaki dla Foksiastej i pozdrowienia z Myślenic od nas :) Quote
Doginka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To i tak chwała Ci, że tego pazia złapałaś w oczko;-) Śliczny jest:loveu: Quote
Pegaza Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pies jest bardzo podobny do Pipi tylko ryjek ma jasniejszy.. Quote
zuzolandia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A u mnie na działce widziałam zółtego i białego motylka ..ale niestety zanim przylazłam z aparatem to se odleciały ;-) dobrywieczorek;-) Quote
Recommended Posts