Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gucio.....Jak na niego patrze to Kaja mi się przypomina :(

Na Avatara mam zamiar iść ale w IMAX-ie zarezerowane najlepsze miejscówki prawie do końca lutego :cool1::shake: Co za ludzie, jakby nie mogli iść do normalnego kina :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Obłed w oczach powiadasz:crazyeye:
Ciekawa jestem jak Foxi się czuje po tej kości, bo moim to ja juz nie daję:shake::-( Mają za każdym razem sranko i rzyganko:-([/QUOTE]

u nas dokładnie tak się stało, z tym że pies zwymiotował na mnie w samochodzie, nawet buty musiałam wyprać :D uroczo było :D

Posted

Wiq, Sonia żyje i ma się dobrze :) To jest fenomen. Otwarli psa, zaszyli psa i pies się pozbierał! Promienica napewno znów za jakiś czas da o sobie znać. Ale teraz Sonia w świetnej formie :)

Posted

Jadziu, moje małe niewinne kropkowane psiątko chciało wczoraj zamordować myszkę ! Zrobiła susa, złapała w paszczę, potrząsnęła łepetyną i wyrzuciła , a ja na ratunek małemu stworzonku. Myślałam przez chwilę,ze zabiła myszę,ale ta na szczęście po chwili się pozbierała i sobie pobiegła gdzieś. Drugi raz w życiu Foxi się udało złapać mysz. Za pierwszym razem ją zabiła. A tak to to słodko i niewinnie wygląda:

Posted

Nie da się ukryć, że słodko to ona wygląda;)
Miała myszka sporo szczęścia, może nic się jej poważnego nie stało...
Negruś to chyba nigdy żadnej myszki nie dopadł, były dla niego za szybkie, ale wytrwałości nigdy mu nie brakowało... A Morka? heh ta to znów ma tylko ptaki w głowie:p

Posted

ja tam nie wiem czemu to takie dziwne ze psi poluja na swieze miesko???
ja juz nawet nie podchodze bo i tak se zdaza wyrwac nawzajem a jak to wspolnie poluja , zastawiaja pulapki, sprawdzaja czy aby miejsce drugiego nie jest lepsze????
nie zlicze ile tego juz starcilo zycie a jeszcze bardziej nie zlicze ile tego jeszcze jest na polach i w budynkach?!