Feigned Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hahaha widziałam tego demotywatora, niezły jest :evil_lol: kawał też super. :lol: Quote
eria Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 zaraz jakieś fotki Foksikowe wkleję na nowej stronce ;) Quote
eria Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ..........to se sama stronke nową zrobię hihi Quote
zuzolandia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='eria']..........to se sama stronke nową zrobię hihi tez se musze sama robic :diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Super ociekające słoneczkiem foty Foxinki:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 sto lat sto lat niech zyje Ania nam !!!!!!!!!!!!!! sto lat sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze jeden i jeszcze raz!!!!! sto lat sto lat niech zyje nam!!!!!! a kto z nami nie wypije niech sie pod stól skryjee!!!!!!!!!!! wszystkiego co w życiu najpiekniejsze kochaanaa!!!! Quote
ariss Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wszystko co było Twoim marzeniem co jest i będzie w przyszłości, Niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości. :beerchug::cunao::drink1::knajpa::cunao: Quote
Tekla64 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przyszlam rankiem ciemnym jeszcze przywitac sie i zlozyc najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe. Spelnienia marzen najskrytszych , spokoju i samych pogodnych dni. Wszystkiego co najlepsze Aniu, niech ci sie wszystko juz teraz spelnia kazda zamarzona rzecz i niech zawirowan zyciowych bedzie jak najmniej coby zdrowko zawsze bylo i pieniazkow na wszystko starczylo. tego Ci zycze Aniu jak najmocniej Magda W - Tekla :new-bday::BIG::tort: :cunao::knajpa: Quote
sota36 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 wszystkiego anusiu najlepszego!!! Z tzem, z foksia i wymarzonym sznupkiem!!!! Quote
eria Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ja widzę ,że tu w nocy się beze mnie impreza odbywała !!! :evil_lol::evil_lol: To co to ja stawiam wszystkim ciacho pyszne !! Malaga :loveu: Quote
ewka i haker Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Najlepszego spełnienia marzeń i oby przyszły rok był lepszy:) Quote
weszka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wszystkiego dobrego i pięknego. Żeby było tak jak chcesz! :new-bday: Zdróweczko:drinking: Quote
zaba14 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Aniu wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!! Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Życzę Ci słońca na każdym niebie, Smaku i zapachu w codziennym chlebie, Ptaków, motyli i chwil radosnych, A w sercu zawsze zielonej wiosny! :tort: wszystkiego dobrego Ania:) Quote
sota36 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ty mi tu nie "malaguj", ino byc na ciachi i kaf zaprosic mogla! A nie tak...wirtualnie! Sto lat Kochana Marudo!!!! Quote
Izuuus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witamy się, śliczne zdjęcia. Zazdroszczę talentu.. ;) I wszytskiego najlepszego! Quote
Russellka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wszystkiego najlepszego! :Rose: Zdrówka przede wszystkim i cudownych chwil z czworonożnym przyjacielem! :loveu: A i mam pytanie, bo ja to się w tych sprawach nie orientuję :evil_lol: Poszukujemy dobrego aparatu, najlepiej tak do 1800zł(coś w tych granicach). Nie musi być jakiś super ekstra, czy coś, zależy mi na tym, żeby robił ostre zdjęcia w ruchu... Znasz coś godnego polecenia? Quote
Paulina. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 sto lat ! zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń ! :grins: Quote
sota36 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Anula wlsnie mi na gg powiedziala, ze moj opis sie caly nie zmiescil , a jest go ciekawa - wiec kopiuje: Anusiu - wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej osiemnastki!!!! Jestes mloda, piekna a celulit i rozstepy - same przyjda!!! Albo juz ...sa - hihihihi Quote
eria Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ale to starczyło że mi go na GG skopiowałaś !!!! paskuda jesteś ! O ! Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 a ja Ci życzę spełnienia "czarnych, wielkich" marzeń i tak pojemnego serducha jak do tej pory. i tego człowieka co dzielnie zjada słone karczki czy kurczaki zawsze blisko. i to jeśli chodzi o szczęście wszystko :lol: duża buźka :loveu::lol: Quote
Recommended Posts